+1 oy
819 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Kızlar başta söylüyorum lütfen beni yargılamayın ön yargıda bulunmayın. Eşim beni 1 buçuk ay önce aldattı fiziksel değil ama aldattı işte ben bunu yakaladım ertesi gün babamın evine gittim yapamadım kendimi yük gibi hissettim çünkü 6 aylık hamileyim ve riskli olduğum için raporluyum çalışamıyorum. Eve geri döndüm eşimi dinledim sustum affetmeye çalıştım ama o eski güven içimde bir türlü olmadı hep şüphe ettim ve telefonuna takip uygulaması kurdum perşembe günü onu dinliyordum ve bir kadınla konuştuğunu duydum kadın "arama mesaj at ne olur ne olmaz korkuyorum" diyor eşim de " için rahat olsun sen benimle konuşmak istiyorsan konuş kimse geriye dönük hiç bişey bulamaz" diyor kadında " tamam canım bitanesin sen" falan diyor o gün başka konuşma geçmiyor aralarında neyse ben bunu aynı günün akşamı yüzüne vurdum iki gündür uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti ama onun hiç umrunda değilim aksine onu takip ettiğim için beni suçluyor kararın ne olursa olsun destekçi olacam dedi ama boşanmaya karar verirsem de doğumdan sonra olsun dedi. Ben özür beklerken açıklama beklerken ağzından çıkan her lafta beni daha kırıyor ben mahvoluyorum bu onun umrunda değil onun tek korkusu kadının kim olduğunu bulmamdı ben kim diye sorduğumda tanimazsin diyip dururken beni insanlara rezil mi edecen diye laf kaçırdı. Neyse ben o kadını buldum akrabaları ve herkes tanıyor kadın eşinden ayrıldı ama daha boşanmadilar iki tanede çocuğu var kadının. Kısacası canım çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum onu çok seviyorum ama sevgi herşeyi kapatmıyor doğuma 3 ay var ben yapicam ne edicem hiç bilmiyorum 

25 Cevaplar

0 oy
önce (16,039 puan) tarafından

Buradaki kadınların kocaları da hep evli kadınlarla aldatıyor malmıdır nedir kocanız bilmiyorum 

Hamilesin bir şey demek istemiyorum Allah yardımcın olsun 

-Reklam-
0 oy
önce (188 puan) tarafından

Canım eşin seni boşamak istiyor kaybetmekten korksaydı böyle davranmazdı senin yerinde olsam onu evden kovarım ben düzenimi bozmam ne hali varsa görsün önce boşarım sonrada rezil ederim boşanmamış kadınla ilişki kurmak neymiş görsün gününü 

0 oy
önce (5,687 puan) tarafından

Akrabası bi de öyle mi 

Buyuk konusmayim ikisini de rezil ederim 

Ben mahvolmusum zaten hayatımı bitirmis o rahat mı edecek 

İkisininde ağzına sicarim 

Başta bi kac p***bulur tanımadığım kocami komalik yaptiririm 

O kadını da herkesin ortasında iki kadina evire cevire dövdürtürum hayirdir yaa

Ben değil onlar rezil olur 

Senin hayatının içine etmiş zaten daha ne yapacak 

0 oy
önce (3,524 puan) tarafından

Bütün kanıtları heryerden yayardim ben olsam asla aldatilmaya gelemem gotundeki donuna kadar alırım boyle densizin kadına bisey bıraktırmam aklını kullan elinde kanıtlar var bütün haklarını al

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Çok onurluyum çok guruluyumdur ama niye ben evden gidiyorum ki o gitsin niye başlasının ekmeğine yağ süreyim kurulu evini bırakayım kiradaysan kiranı öder ev sizinse senşn üstüne yapar paşa paşa yaşaeızn yok öyle aldattı diyip hemen çıkıp gitmel ben başına bela olurdum hayatımı mahvederdim sonra yoluma bakardım. Bu insanlar her şeyi öok basit yaşıyor hee. Canım evini bırakma kocanı kov ama evini düzenini bırakma onlar ne *** yerse yesşn

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 875 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 371 göst.
0 oy
1 cevap 268 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 451 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu