+1 oy
827 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından

Kızlar başta söylüyorum lütfen beni yargılamayın ön yargıda bulunmayın. Eşim beni 1 buçuk ay önce aldattı fiziksel değil ama aldattı işte ben bunu yakaladım ertesi gün babamın evine gittim yapamadım kendimi yük gibi hissettim çünkü 6 aylık hamileyim ve riskli olduğum için raporluyum çalışamıyorum. Eve geri döndüm eşimi dinledim sustum affetmeye çalıştım ama o eski güven içimde bir türlü olmadı hep şüphe ettim ve telefonuna takip uygulaması kurdum perşembe günü onu dinliyordum ve bir kadınla konuştuğunu duydum kadın "arama mesaj at ne olur ne olmaz korkuyorum" diyor eşim de " için rahat olsun sen benimle konuşmak istiyorsan konuş kimse geriye dönük hiç bişey bulamaz" diyor kadında " tamam canım bitanesin sen" falan diyor o gün başka konuşma geçmiyor aralarında neyse ben bunu aynı günün akşamı yüzüne vurdum iki gündür uyuyamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti ama onun hiç umrunda değilim aksine onu takip ettiğim için beni suçluyor kararın ne olursa olsun destekçi olacam dedi ama boşanmaya karar verirsem de doğumdan sonra olsun dedi. Ben özür beklerken açıklama beklerken ağzından çıkan her lafta beni daha kırıyor ben mahvoluyorum bu onun umrunda değil onun tek korkusu kadının kim olduğunu bulmamdı ben kim diye sorduğumda tanimazsin diyip dururken beni insanlara rezil mi edecen diye laf kaçırdı. Neyse ben o kadını buldum akrabaları ve herkes tanıyor kadın eşinden ayrıldı ama daha boşanmadilar iki tanede çocuğu var kadının. Kısacası canım çok yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum onu çok seviyorum ama sevgi herşeyi kapatmıyor doğuma 3 ay var ben yapicam ne edicem hiç bilmiyorum 

25 Cevaplar

+10 oy
önce (173 puan) tarafından

Ya birşey diyim mi büyük konuşmak için söylemiyorum ama hangi çaresizlik beni akrabasiyla aldatacak adamın evinde oturmaya sebep olabilir ? Ya Allah aşkına güzel kardeşim sokaktaki köpek kadar değer vermedikten sonra sokakta otururum daha makbul babamın evine geri dön onlar ailen iyi yada kötü bu pislik insan mussvettesinden iyidir biraz sık dişini ikisinide cümle aleme rezil et ortalığı yıkarım ya ne demek karnimda bebekle aldatilak onu dunyaya geldiğine pişman ederim kendine biraz güven 

önce (9 puan) tarafından

Rezil etmeyi düşünmüyor değilim ses kaydı aldım çünkü hepsini sesli mesaj gönderiyordı birbirlerine. Ama işte gerçekten bilmiyorum ne yapacağımı annem yok babam erkek kardeşimle yaşıyor bir de kedim var benim geçen gidişimde götürdüm eve almam dedi balkona koydu hayvanı kendimi orayada burayada ait hissetmiyorum canım  

önce (173 puan) tarafından
+1

Ya sahiplendir kendini evladin mı önemli kedi mi ? Öncelik sirani bir değiştir önce zor olabilir anlıyorum ama bu pislik adamın evinde saniye durmam varsın herseyden vazgeçerim çocuğum ve en başta kendim için ikisini de rezil et git babamın evine yerles biraz dişini sık olabilecek herşey bu insandan iyidir

önce (906 puan) tarafından

kesinlikle bencede  daha birbucuk ay gecmemis ayni seyler tekraarlaniyir . kaldiki birbucuk ay once eve dondugunde de devam etmedigi ne malum. sen simdi gittin geri dondun o cesaretlendi suan ben yapsamda affediyer pasa pasa evine geri donecek. o yizden suan hic umrunda bile degilsin kendi kendine triplenen birisin esin icin malersef. diyoriki iki gun zirlar sonra sussar diye dusunuyir .

-Reklam-
+2 oy
önce (416 puan) tarafından

Hangi uygulamayı kullandın çok merak ettim.kendini hiç yorma bence kadının eşiyle iletişime geç duysun bosanirken tazminat alır kadından sende kullanırsın sende tazminat alırsın stüdyo daire alacak kadar tazminat alıyorsun.esyalarini da sakın bırakma babanın evine gitmek yerine kocana uzaklastirma al eve giremesin.kadini o eve getircem diye dusunuyorsa avcunu yalar.kades indir.bosa o bence gidemezsin sanıyor iki kadın benim oldu kafasında.eminim diğer adamin evliliğini kurtarmak için çabası vardır.bir kurdanini bile verme aldatan sokakta kalsın sürünsün.esra Erol'a bile çıkabilirsin sulalece rezil olsunlar 

önce (163 puan) tarafından
+1

Hemcinsime katılıyorum. Rezil et doğum yapmadan. İnsan içine cikamasin şerefsizler. Onlar yapmaktan utanmamis sende esraya çıkmaktan utanma. Hepimiz arkandayız. 

+2 oy
önce (8,880 puan) tarafından

Gerçekleri söyleyeyim mi çaresizlik değil seninki acizlik.! İğrenç bir kocan var yerinde olsam millete rezil ederdim ikisini de sonra da boşanırdım  kediyi de sahiplendiririm. Elimdeki kanıtları güzel saklar onlarla güzel de bir nafaka alırdım. Aklını kullan onurun gururun daha önemli ve para da önemli donuna kadar al 

+1 oy
önce (4,966 puan) tarafından

Kim ne derse desin o kadinda bosanmamis, rezil ederdim kocasinin duymasini saglardim, o da bosanmada surundursun o kadını. Kocanda ki yuzsuzluk resmen, hem suclu hem guclu. Allah yardimcin olsun ama asla sineye cekme. Hele hele akraba icinde olan birsey igrenc ötesi 

+1 oy
önce (3,596 puan) tarafından

Çok üzüldüm senin adına ama artık ne yaparsan yap ne gururun, ne onurun, ne kendin onu kaldıramazsın allah kimseyi böyle bir duruma sokmasın ama ihanetin affı olmaz ya .. Ben olsam eşinin ailesine herşeyi anlatırım hatta o kadını da yerin dibine sokarım rezil ederim 

+1 oy
önce (4,833 puan) tarafından

Bir kere gitmişsin ve sen sırf rahat edemedim diye seni kimse istemeden eşinin yanına geri dönmüşsün . Ne özrü , Ne pişmanlığı. Saçma beklentiler içine giriyorsun. Ne de olsa gittiğin gibi geri dönüyorsun adam niye değişsin . Evinde bedava hizmetçi yemek, temizlik her şey yapılıyor adamın gözünde sadece bu kadarsın. Madem boşanamayacaksın Ne diye telefon kurcalıyorsun hâlâ. Ne işe yarıyor bu kurcalaman. Bazı kadınlar Sırf konfor alanından çıkmamak için Ailenizin yanına gitmeyip elin adamın yanında 3.sınıf insan muamelesi görmeyi tercih ediyorsunuz. 

+1 oy
önce (1,986 puan) tarafından

Çalışıyormussun doğumdan sonra devam edersin bakmak zorunda çocuğuna nafaka vermek ben olsam en korktuğu şeyi yapardım onları rezil ederdim demekki kafasında çocuktan sonra ayrılıp o kadınla birlikte olmak var ilerde bu olursa Normal karşılanır ama şuan hamilesin resmi olarak bosanmamislar şuan onlar suçlu durumdalar ama yarın boşanır ikisi sanki öncesi yokmuş gibi davranır emin ol sen ortada kalırsın adamn aklı onda gbı  ilerde pişman olursun sineye çektikçe adamın gozunde basitlesiyorsun zaten sanma kiymyli olursun tek çocuk olsa yaşasam düşünmem şuan 3 cuye hamileyim ama eşim bilir böyle brisey olsa gotune tekme yiyecegini  ama kırk bin kere düşünürüm 3 evladim olacağı için çünkü sigmazsn bı yere tekle bı sekidle olur ama adam bence senden boşanmayı düşünüyor zaten sen önce davran 

0 oy
önce (779 puan) tarafından

Çok çok zor bir durum çok üzüldüm senin adına eşine de çok sinirlendim maalesef adam değilmiş hamile eşine bunu yapan birde pişkin pişkin konuşmalara devam eden birine adam denemez. Ailen destek olmuyor mu sana? Severken ve hamileyken ayrılmak çok zor biliyorum ama kendine eğer değer veriyorsan o adamdan sana hayır gelmez maalesef :( dışardan bir göz olarak böyle görünüyor. Rabbim yavrunla mutlu bir aile nasip etsin inşallah 

0 oy
önce (26,793 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım ama huylu huyundan vazgeçmez ne kadar affedersen o kadar aldatılırsın kadın da evli adamdan ne istiyor üstelik hamilesin kadın kadının düşmanı gerçekten bekar erkeklerle uğraşsın evli adamla ne işi var rezil et ikisini de insan içine cikamasinlar ailen de sahip çıkıyorsa o iğrenç adama minnet etme süründür o senin bu hallerini bildiği için bu kadar rahat davranıyor gidemez döner mantığı 

0 oy
önce (1,631 puan) tarafından

Öncelikle Allah yardımcın olsun canım çok zor çok yıpratıcı bir durum ama sana çok net şunu söyleyebilirim ne kadar susarsan o kadar yapar eğer gidecek yerin yoksa onu iyice rezil rüsva et ailesine kadının ailesine ulaş bırak ortalık karışsın sonrası emin ol yapmak istesede g.öt korkusundan yapamaz 

0 oy
önce (964 puan) tarafından

Dikkatimi çeken başka bir konu da seviyorum demen.Sevmek nedir ki? Bunları yaşarken sevgin nasıl devam ediyor. O artık senin sevdiğin biri değil ki. Başka bir adam. Evlilik konusuna gelirsek o zaten bitmiş. Devam etmez. O yüzden her şey tazeyken sen de daha fazla kabullenmemişken kendine gel. Kendi değerini bil. Sal gitsin evdeki başkalaşmış adamı

0 oy
önce (24,556 puan) tarafından

Canım yansa can yakarım bende sevgi falan kalmaz. Aldatıp yakalanıp yakalandığı için pişman olanı gördüm. Ama böyle arsız atsız kabullenip üstte çıkan türü benim çok midemi bulandırıyor imkanın varsa bitir o evliliği bütün yasal haklarını da koruyarak bebeğiyle temiz bir hayatta yaşa 

0 oy
önce (7,063 puan) tarafından

Kocan çok rezil biri pişkinliğin de bu kadarına pes yani sevginin grurun ve onurundan ağır basmasına izin verme çünkü eşin seni sevmiyor konuşmalarını kaydet mahkemede kullan çocuğu alamasın sen izin verdikçe görsün çalişan bayanmışsın nafakanıda al ne hali varsa görsün kuzenmimde seninle aynı şeyleri yaşadı seviyorum ölüyorum bitiyorum dedi ama amcam yengem kuzenimin yanlarına alıp eşinden ayrıl diye ikna ettiler iki ay ay oldu boşanalı nafakasıda aldı bebeği ile gayet mutlu sende unutursun kendine yazık etme

0 oy
önce (2,772 puan) tarafından

Esin sana bunu yapiyorken sen daha ne diye bekliyorsun git ailene doğumdan sonra annen bebeğine bakar çalışırsın işin var sonuçta 

Bu arada o kadını rezil et delilleri topla her yerde paylaş tüm ailesine at kadının kocasına da at bosanmadan böyle yapıyor diye sonra boşanma davasını aç direk bosanirsin

Ne diye ağlıyorsun agliyacak kişi esin senden ricam kendini uzup ağlama bebeğin etkileneyor erken doğum yaparsın bu sefer değmeyecek insan için ağlama aklını başına topla güçlü ol 

0 oy
önce (6,107 puan) tarafından

o kadını kanıtlarıyla sülaleye rezil edet, adamı da sktr ederdim. ben babamın evine gitmezdim onu evden kovardım, yaptığı şey de tazminat gerektiriyor zaten. 

0 oy
önce (1,533 puan) tarafından

Canım postunu okudum ve çok üzüldüm 

Bir defa yapan yine yapar ve yapmışta 

Sana tavsiyem biraz gururun onurunu düşün 

Barolar avukat veriyor ücretsiz 

Davanı aç

Mahkeme duruşma olur 

Anlasmalı bosan

Çocuğun velayeti sana verilir 

Nafaka tazminat al 

Eşyalarını verme 

Takı altın mehir iste verme 

Doğum izninden sonra çalışmaya başla 

Ailene git 

Cocuga ailen bakar 

Kediyi sahiplendirirsin 

O pislik adamla evliliğine devam etmektense 

Bu yolu dene

Eğer eşin seni sevseydi aldatmazdı 

Senin ona hissettiğin sevgi degil sadece alışkanlık ötesi başka bisey değil 

Kafanı toparla kendine gel çeki düzen ver 

Onları yedi düvele de rezil etmeyi de unutma 

Sen degerlisin 

Kendini sev kendini say 

0 oy
önce (8,136 puan) tarafından

Eşin seni gözden çıkarmış. Ayrıca tam bir s.alak. 

Kendi çocuğunu taşıyan insanla mutlu olmak varken elalemin 2 çocuğuna mı bakacak. 

0 oy
önce (5,343 puan) tarafından

Ya okudum okudum ama en son eşimi çok seviyorum demişin ya orda sinir oldum kusura bakma 

Bukadar olaydan sonra nefret etmen lazım . 

Sevginin açılımı nedir bi düşünsene önce başta sadakat tır demi 

Ha bide kedinin rahatını düşüneceğine kendi onurunu gururunu düşün karnındaki bebeğini düşün 

0 oy
önce (1,304 puan) tarafından

Eşinden habersiz çağır ailesini kendi aileni sonra anlat herşeyi o kadını da söyle rezil et sonra da bosan.

0 oy
önce (596 puan) tarafından

Ucuz kahramanlık yapmayın mantık kur  gıtme o evden  bıraz uyanık ol   herşey duygusallık  sevgı aşk gurur degıl, mesela gurur kin sana ne katabilir. Şerefini kurtarmaksa meselen evet şerefını kurtarırsın kendıne olan saygını korursun. Ama burda  şuan   senın bı önce kendını ve karnındakınu garantı altına Alman gerekır    sen o adamla  olan bagını koparma  sana ve çocuğa  gereklı maddıyatı saglasın  ondan sonra yüzüne sıç.arsın ama şuan fevri davranma   kafayı yersın  evet senı aldatmış artık ondan sana asla ama asla dost koca sevgılı asla olmaz bunu yaz kafana ama    senın şuan bır barınaga ve çocuğunun barınaga  maddıyata ıhtıyacın var bunları sana sağlasın  alacagını al. Saf olma özetle sana dıyorum kı kendını garantı altına almadan gıtme ev araba para nesi varsa  yoksa dıyelım  yinede sana bırseyler vaad etmeden bırakma yakasını  iyi ne güzel adam aldatsın bırde sende tamam canım deme burnundan getir

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 875 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 371 göst.
0 oy
1 cevap 268 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 451 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu