Görümcemle bayadır eşimde bende konuşmuyoruz ama aynı ortamlarda denk geldiğimiz oluyordu biz konuşmuyoruz diye bizim bebeğimize de seslenip sevmiyordu. Neyse bugün eşim kaynanama onun oğlu için diyor ki onu çok özledim napıyo dayın seni görünce yakalıcakmıs falan de diyor. Benim çocuğuma sevgi göatermeyen insanın çocuğuna ben hiç göstermem aynılarını söylüyorum yeğenimin suçu ne falan diyor da benim kızımın suçu ne böyle diyince niye sevmesin belli etmiyor vs diyor. Ben mi abartıyorum. Şimdi görümcem kim bilir arkamızdan neler der. Böbürlenir durur.
Hem kadinla konuşmuyorsunuz hemde neden çocuğumu sevmiyor diyorsunuz ayrıca adamın yeğeni tabiki sevecek lütfen çocukları kavganiza alet etmeyin onlar masum melekler ne bilirler kavgayı küsmeyi
Valla haklısın bacım. Eltimle konuşmuyoruz. Çocuğum dogdu aramadı bile. Ki 3 ay çoluk çocuk evimde kaldılar ben yeni evliyken evleri tamamlanana kadar. Geçen kaynanama bile dedim yani çocukları çok özledim alıştım 3 ay diye. Yani çocuklar ise karıştırılmaz. Bırak herkesin kendi kini
Davranışin hoş değil senin çocuğunu sevmezse sevmesin kendi karakteri ama adam yegenini özlemiş onunla da küs değil ya .
Cok derdini var valla
Ne saçma sapan fikirleriniz var yav sabah sabah. Çoluk çocuğu kavgalarınıza malzeme etmeyin. O da yeğenini özler seninle küsse neden senin yanına gelip sevsin. Kocan da gidip onun yanında sevmiyor ama dile getiriyor o da diyordur özledim diye
Sevmeyen sevmiyor vallah. Seven de belli ediyor. Sizinle küs olabilir bebekle ilgilenmesini engelleyen ne? Ben size hak verdim. Benim bebeğimi görmezden gelene bende görmezden gelirim. Eşin dayıysa o da el değil, hala.
Tuhaf olan görümcen. Kocan annesine küstü diye cocuğa garezli olsaydı gözüme daha tuhaf görünürdü. Ben olsam kardeşimi savunmam ama onunla sidikte yatıştırmam. Anormallik görümcede çünkü annesi ile iyi olunca sev kötü olunca unut gibi bir şey değil teyzelik halalık dayılık. Doğurmadığın çocuğu kendi çocuğun gibi sevmektir bana göre
Halalık ve dayılık konusu var. Görümcen halalığını yapmıyor olabilir. Ama eşin dayılık yapmak istiyor.Bunda bir şey yok. Hatta çok güzel bir şey. Sen kendi çocuğun sevilmiyor olarak değil de halası halalık yapmıyor olarak düşün.
Çocukları lütfen meselelerinize alet etmeyin ya
Gerçekten çok saçma bir şeye takılmışsin eşin tuhaf değil olgun davranmış bence
Ne diyebilir mesela arkanızdan? Abim veya kardeşim oğlumu çok seviyor mu? Biri bana bunu dese bundan doğal ne olabilir diye düşünürüm 🤷🏻♀️
Ben kardeşimle iki hafta küs kaldım o süreçte annemi aradı annem beni aradı kardeşin yeğenini özlemiş diye bende hazırladım yengesi dayısı kızım gittiler gezdiler geldiler iki haftada 3 defa çocuklar kavgaya küslüğe dahil edilmemeli
Gerçekten çocuğun suçu ne ? Gorumcen senin çocuğunu sevmiyor diye sende çocuğa kinlenmissin ne kadar yanlış bence kendi kendine tribe girmişsin ne diyecek kadın kardeşim oglumu sevdi mi
Ay yemin ederim yazdıklarınıza Şok oldum resmen bir bebeğe gösterilen sevgiye de kıskanılmaz ki azıcık kininizi nefretinizi bir kenara bırakın dünyaya sevgiyle yaklaşın bir bebeği gösterilen sevgiye de insan bu tepkiyi verirmiyaa...
İnsan kırmak benim tarzım değildir ama bazı kişiler kırılmayı hakediyor siz gibi tuhaf olan eşiniz değil sizsiniz çünkü kötüsünüz bu bi gerçek büyükler arasındaki meseleye çocukları karıştırıp hasetlendiğiniz için iyi bir insan çocuklari seviyor diye hasetlik duygusu beslemez sizin için üzgünüm ama bu hayatta her zaman kaybetmeye mahkumsunuz
1,477,449 soru
24,183,793 cevap
336,492 kullanıcı