0 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,876 puan) tarafından

Kızlar bugün alez geldi. Kendi yatağıma göre trendyoldan aldm. Kızım benmle uyuyor arada kaçırıyor onun için aldm. Ses çıkarmıyor ama eşim bu terletr dedi. Kızın neden seninle uyuyor diyenlere açıklaym. 1 senedr tedavi görüyorum bilmiyorsunuz . Kızım 3.5 yaşında. Geçen sene ben kemoterapi almaya giderken bana çok düştü hep benmle uyudu benden ayrılmak istemedi ağladı. Eşimi onun yatağına attk . Haziran gibi de evde korkuyorum uyumam babannede yatacağım krizleri yaşadk. 40 gün orda kaldı. Tabi eve gelince de odamda tek yatmam diye ağlama başladı. Bazen bu kriz ben babamla uyuyacagma dönüşüyor. Odasına nasl alıştıracagm hiç bir fikrim yok. Bazen korkuyorum diyor yine. Onun için aldm. Kışın iyi yine ya yazın çok tertletirse. Kullanan var mı.. memnun olan varsa yazarsa sevinirm kızlar ..

9 Cevaplar

+2 oy
önce (11,569 puan) tarafından

Üzerine çarşaf seriliyor zaten ve terletmiyo bizim yatakda çocukların ikisininde yatağında var yıllarıdır kullanıyorum ben kendi yatağımda 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,119 puan) tarafından

Ben kullanıyorum sıvı geçirmez alez terletmiyor

+1 oy
önce (54,207 puan) tarafından

7 yasinda kizim bu aksamda sansini denedi sizinle yatayım diye. iki saat sonra geleceksin nasilsa dedim her gece geliyor yanımıza 🙃 alez terletmez ustune carsaf seriyosunda hasir husur ses yapiyor o yuzden üstüne beyaz penye lastikli carsaf gecirip onun üstüne çarşaf seriyorum 

bu arada nasil oldun 

önce (1,876 puan) tarafından

İki tane lastikli çarşaf geçireym o zaman. Sanki ben gece biraz terledim 

+1 oy
önce (1,978 puan) tarafından

Yatağını ben odamıza almistik şimdi sorgulamiyo en azndan aynı odada yatar alışır ayrı uatmaya yavaş yavas uyuyunca yatağına koyun çocukla yatınca eş le ara aciliyo illa  ben cocuktan daha çok bağımlı.oluylrum görmezsem kalk bak derken surekli uykularım  kaciyor

+1 oy
önce (1,205 puan) tarafından

Ben de çeyizime karaca'dan aldım. Başlarda kullanıyodum. Eşim yatak terletiyo diyodu ihtimal vermiyodum yatak kaliteli diye. Alezi çıkardık bi gece rahat uyudu. O gün bugün alez kullanmıyoruz. Bazı alezler terletiyo. Hava geçirenlerden almak lazım 

+1 oy
önce (414 puan) tarafından

4 yıldır kullanıyorum terletmiyor yastıklarımin hepsi de alezli çok iyi böyle temiz kalıyor 

0 oy
önce (969 puan) tarafından

Canım ben de çocuklar için 4 yıl boyunca kullandım hiçbir problem olmuyor Yeter ki üzerindeki çarşaf Pamuklu ve nefes alan bir çarşaf olsun

0 oy
önce (1,651 puan) tarafından

terletiyor cozumude buldum ters cevirip oyle seriyorum yataga 

0 oy
önce (5,335 puan) tarafından

Nasıl bişey sizinki bilmiyorum ama ben İstikbal den aldım bütün çocuklarımın bazasında var hiç terletmiyo zaten üzerine lastikli çarşaf geçiriyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
4 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beyaz05 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
16 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem2121 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 642 göst.
17 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zoelinaa (270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,454 soru

24,183,834 cevap

336,497 kullanıcı

...