0 oy
211 göst.
önce Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Sarılıktan hastanede yattı 4 günlük bebeğim şimdi eve geldik çok şükür şekerli su çok iyi diyenler var doktor olup veren bile varmış sizce?  Çok korkuyorum yine sıkıntı olur diye

16 Cevaplar

+1 oy
önce (926 puan) tarafından

Sağlik kuruluşundan bunun için onay aldınız mı

-Reklam-
+1 oy
önce (6,167 puan) tarafından

ilk beslenme gecikirse verilebiliyor onun dışında verilmez 

+1 oy
önce (344 puan) tarafından

Sarılık riski var ise verilir diye biliyorum 

+1 oy
önce (7,497 puan) tarafından

Hiç duymamıştım sarılık için şekerli su verildiğini. Kızım 24 aylık brn hâlâ çırpınıyorum şekerli ürün vermicem diye. 

Ben olsam son çare olarak denerdim belki 

Benim bebeğimde de vardı sarılık gündüz yarım saatte bir gece iki saatte bir emzirdim geçti.bide eşim güneşe koyuyordu kızımı iyi gelir diyordu faydası oldumu bilemicem

+1 oy
önce (2,390 puan) tarafından

Bol bol emzir kacla yattiniz şuan kaç bizde bı gece yattık işin verdiler . Sürekli beşle aç kalmasin kilo artışıyla birlikte emin ol düzelir .

+1 oy
önce (533 puan) tarafından

Güneşe koy çok faydalı, benim kızım da oldu hep güneşe koydum geçti. Oğlum da küvezde kalmıştı eve geçince onuda güneşe koyduk, çok şükür daha olmamıştı 

+1 oy
önce (506 puan) tarafından

Saçmalama Allah aşkına 4 günlük bebege verilir mi 

+1 oy
önce (508 puan) tarafından

Şekerli su bebeği tok tuttuğu için sütten mahrum kalacağı için doktorlar vermeyin diyor ama sarılığa iyi geldigi kesin benim ilk oğlum mavi ışık almasına rağmen düşmedi sarılığı vermiştim ozaman ama keyfi veeilmemeli tabi 

+1 oy
önce (416 puan) tarafından

Sakin verme saglikciyim 6 ay sadece anne sütü almalı anne sütünde herşey var çocuğa şeker yüklemesi yaparsn iyi değil 

+1 oy
önce (3,610 puan) tarafından

Ya lütfen vermeyin şekerli su verilmez 

+1 oy
önce (27,218 puan) tarafından

Prematüre doğan kızıma da görümcem verecekti ilk defa belki de kalbini kırdım ne münasebet ya ne alaka dedim.. annem de yanımdaydı anne böyle bişey varmı diye sordum ben 5 tane doğurdum hiç öyle bişey yapmadik kızım Dr a soralım diyince de gorumcem Dr kızar dedi o zaman verilmesin istemiyorum dedim sarılık oldu kızım ama mama ve emmeyle ilerlemeden 7 8 de kaldı 3 ay sürdü ama uzayan sarılıkmıs benim sütüm gelmedi 1 ay falan doğru düzgün mama meme ikilisiyle ilerlemeden kontrol altına alabilirsin

+1 oy
önce (1,692 puan) tarafından

Sarılık olduğu için benim arkadaşım da vermişti geçti dedi. Benim kızım da sarılık oldu 1.5 ay falan sürdü ama ben cesaret edemedim. Emzirerek geçti çok şükür. Bu konuda tarafsizim ben

+1 oy
önce (1,000 puan) tarafından

Bence doğru değil şeker yüklemesi bile askıda kalırken çocuğa direk şekerli su vermek ne kadar doğru olur 

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Canım ben de vermedim 

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Dogdugunda verdıler ama gene sarılık oldu benimkı inanmıyorum o yuzden. 

0 oy
önce (6,738 puan) tarafından

Sakın verme çok zararlı sürekli emzir kızımın değeri 13 çıktığı gün sabaha kadar sürekli emzirdim hem degeri düşmüştü hemde 1 gecede 90 gram almıştı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
+1 oy
30 cevap 1,187 göst.
0 oy
20 cevap 1,271 göst.
6 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 263 göst.

Kategoriler

1,478,026 soru

24,191,918 cevap

336,942 kullanıcı

...