4 yaşın da kızım başını durmadan kaşındirjyor sizce nedendir dr götürmem gerekir mi önemli birşey olabilirmi
Bitlenmiş olabilir mi
Çok baktım annem de baktı ama küçüklüğünden beri ara ara oluyor terledigi zaman ve sinirlendiği zaman oluyor genel de kafasin da birşey yok
Allah Allah aklıma başka bir seçenek gelmedi aile hekimine veya çocuk doktoruna daniş istersen
Öyle yapayım canım daha iyi olur
Egzama olabilir
Benimde 28 aylık oğlum bildim bileli kafasını kaşıyor bı türlü öğrenemedim nedenini doktora götürdüm film falan çekilir mi diye yaşı çok küçük dedi yapmadı
Piskolajikmi acaba birseybvarko sürekli.kqsiyor
Bit, sirke gibi bir durumu yoksa eğer psikolojik olabilir (stres, sinir veya gergin durumlarda). Bir de saç derisi kuru olabilir. Nasıl cildimiz kuruduğunda kaşıntı yapıyorsa bu saç derisi için de geçerli. Bir doktora danışın eğer cilt problemi vs yoksa psikolojiktir muhtemelen.
Terden olabilir
4 yaşında oğlum var koşturup terleyince kafasını kaşır o kadar
Kızım başını öyle bir kasiyordu ki , bizde psikolojik sandık. Ama dikkat ettim uykuda bile kasıyor. Neyde bit olabilir mi dedim aldım önüme dikkatli baktım yok. Dermatolojiye gittim. Kadin baktığı gibi kafasında sirke gördü. Yani bitlenmis kızım. Hatta bende bitlenmisim. Tatilde kaptık. Yani bit olma olasılığı çok yüksek emin ol
Dermatoloji bölümüne götür
Benim oğlum uykusu geldiğinde kafasını kaşır. Belki öyle bir şeydir
Terliyorsa olabilir kızım yaz ayların da terden kaşıyordu diyordum biri görse bitli diyecek diye ☺️
5 yaş olunca bıraktı bu yaz kaşımadı
Canım bazı sampuanlar sabunlar yapabiliyor kaşıntıyı
Yesil renkte kalıp sabunlar vardı eskiden onunla yıka
Ve çıkarken de sirkeli su dök kafasına kaşıntıyı alır
Bit olabilir kontrol edin.
1,477,449 soru
24,183,793 cevap
336,492 kullanıcı