0 oy
224 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Maksat sohbet edip içimizi boşaltmak malum yakın çevreye anlatınca pireyi deve diye anlatıyorlar

9 Cevaplar

0 oy
önce (489 puan) tarafından

Kayınvalidem ile oturuyorum 6 yıldır iyi yanı çocuğa bakmam da yardımcı oluyor ama herşeye karışıyor evde hiçbişeyi beğenmiyor o yüzden mümkün mertebe ayrı oturmak imkanınız varsa tabi 

-Reklam-
0 oy
önce (6,063 puan) tarafından

Allah sabır versin ne diyeyim. zor, bugün arkadaşıma gittim, kaynanasıyla aynı evde ama kadın genelde kızının evinde kalıyor onun çocuğuna bakıyor diye. 

bugün gelecekmiş dedi, apar topar oyuncakları falan toparladı, nasıl kaldıracağını bilemedi. oysa daha önce kendş evinde çok rahattı 

önce (15 puan) tarafından

Dimi Allah sabır versin benimkide 75 yaşında ve çok kibirli

0 oy
önce (113 puan) tarafından

En iyi kaynana benimkidir belki kotulugu kotu niyeti yoktur ama s.ctgmiz bk dahil her seye karisir o yuzden kaynanayla mutlu mesut yasayan varsa plaket,mdalya ne varsa hak ediyodur evliyadir

😃 madalya mı verin

0 oy
önce (1,815 puan) tarafından

Ben kaynanamdan ayrıyım ama babannemye beraber büyüdük kesinlikle aynı yaşanması gerekiyor Allah hepsine sağlık versin ayrı evlerde olsunlar gerçekten çocukluğum gençliğim nasıl geçti ben bilirim şuan aile evindeyim hala birbirlerini yiyorlar yoruluyorum ikisi arasında 

Bende eşim gurbete çalışıyor 10 tane çocuğu var sürekli biri geliyor uyku saatinde bile saat 1 de bile gelen var dediği sey kimin uykusu varsa odasına gitsin ya hizmet bu şeyleri düşünmüyor çok afedersiniz tuvaletini bile yıkanıyor eskiden yıkar sorun etmezdim ama yeni geleyim ve midem almiyorum danışmanım kişilerde mecbur yapacaksın diyor ama değer yok

önce (1,815 puan) tarafından
+1

Niye mecburmuşsun bu ne böyle koca yok kaynanayla yaşa ailesine sabret o evde gelin sensen ev senindir evin hanımı sensin anasına hizmetçimi almış bunlar ben olsam geldiklerinde çıkar giderim odama madem uykusu gelen odasına gitsin oluyo ozmn hizmetinide kendi etsin çocuklarına hayatta hizmet etmem enayimisin sen adam yok anasına bakıyosun böyle evlilikmi olur eşinden ayrı kalmanın derdini çekiyosan ayrı eve çıkma hakkınada sahipsin neyin bedelini ödüyosun madem rahat etmiceksen hayatta

0 oy
önce (1,349 puan) tarafından

3 yıl birlikte oturduk 30 yıl gibi geldi 1 buçuk ay oldu ayırdık evleri çok şükür rabbime gerçekten çok zor sürekli gözetim altındasın herseye karışırlar hep gelin hizmet etsin bi oturalım modundalardi çok şükür kurtuldum ayrı ev gibisi yok Rabbım ayrı ev isteyen herkese nasip etsin 

Amin cnm

0 oy
önce (1,766 puan) tarafından

Mahalleden bir arkadaşım kaynanasiyla oturuyor. Kaynanasi ayrı eve çıkın diyor gelin istemiyor. Kiraya gittiler aylar sonra geri geldi gelin. Bayılıyor kaynanayla oturmaya ne hikmetse 😀😀😀

önce (1,766 puan) tarafından

Daha sonra duyduk ki gelin iş bilmiyormuş. Ayrı eve çıkınca bulaşık çamaşır yığılmış. Konu komşu rahatsız olmuş şikayetçi olmuş evden çıkmışlar. Küçük bebegi olduğu için iş bitirememis

😅

0 oy
önce (11,569 puan) tarafından

Biz altlı üstlü oturuyoz ilk zamanlar bir müdahale eder gibi oldu bir niyetlendi.ama.ne eşim ne ben müsade etmedik bir sorun olmadı. Bazen gereksiz yersiz konuşmalari oluyo onları da ben duymamazlıktan gelmeyi öğrendim öyle geçinip gidiyoz 🤭😂

0 oy
önce (4,205 puan) tarafından

Ayni ev değil ama aynı apartmandayiz mlben memnunum hatta şuan kayinpederjmle bulgaristana gittiler 15 gun yoklar evde tekim.gunde 2 defa görüntülü konusuyoruz 😀

0 oy
önce (926 puan) tarafından

Ben kayınvalidem ile beraber yaşamıyorum evimiz 3 katlı defalarca teklif ettim en üst katta siz oturun diye kabul etmediler etik değil diye kabul etse keşke seve seve aynı evde farklı kapı olarak yaşarım

Kişiden kişiye değişiyor cnm

önce (926 puan) tarafından

Keşke bu değişimden bende nasiplensem

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fatimem1 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 173 göst.