0 oy
92 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (18 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Arkadaslar 5 ve 3 yasinda iki cocugum var. Calisiyorum. Bazen 2 gun izin alabiliyorum ogunlerde evdeTemizlik falan yapiorum cocuklari krese birakiyorum. Eski kreşe haftanin 5 gunu göturuyordum sonra iste bi cocuk oglumu dövdu ögretmenler gicikti.simdi degistirdim.yeni bir kreşe göturuyorum iyi simdilik ama hala korkuyorum.

Cocuklarim yaramaz biraz. Annem dior mesela 2 gun evdeyswn birgunu Cocuklari göturme kreşe,diger gunu gönder bi kac saat islerini yaparsin. Cocuk ta dinlenir ögretmenler de bikmaz.Esimde hergun gönder diyor .ögretmenler öyle Alisrirma. Evde tum gun hic durmuuorlar öyle arkadaslarimda yok hani cocuklari gezdirelim falan. Yok parka göturuyorum falan okadar. 

Calismaktan yorgunum da 

Yani 4 5 saatlik hergun mu gönderim kreşe 

Yoksa 2 gunu izinliysem 1 gunu evdemi olsun cocuköar annemin dedigi gibi 

Siz olsaniz ne yapardiniz?

Sizce ne yapim ?

2 Cevaplar

0 oy
önce (4,014 puan) tarafından

Yarım gün gidiyorlarsa her gün gönderin bence. O yarım gün hem siz işlerinizi halledersiniz, hem çocuklar sıkılmamış olur. 

önce (18 puan) tarafından

Canim calisma saatlarim sabah 8-15 iste izinli oldugu m gun de 8.30-14.30 iyimi canim 

önce (4,014 puan) tarafından

Bence gayet iyi. Benim kızım tam gün gidiyor. Gerçi öğlen 1 buçuk saat yemek molası var ve eve geliyor. Sizde de akşama kadar olsaydı, bir günü evde kalsınlar derdim ama, yarım gün olduğu için sorun değil. Üstüne kış da geliyor. Dışarı çıkamayacakaları için kreş onlara iyi gelir. 

-Reklam-
0 oy
önce (4,205 puan) tarafından

Özel değilse anneniz nede  bakmıyor çocuklara 

önce (18 puan) tarafından

Uzak sehirde yasiyoruz canim keske yakin olsaydi.sen olsan ne yapardin canim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 188 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.