0 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

Güzel anneler kaç haftalık oldunuz doğumunuz  tahminen ne zaman olur ? Vakit geçiyormu sizin için 🥹🥹

5 Cevaplar

0 oy
önce (66 puan) tarafından

En İyi Cevap

21+ 4 ten selamlar 🖖 

3 hafta geç tutanma (geç döllenme) den sonra kanamalar düşük riski derken buralara kadar geldik bir önceki gebeliğim ikiz gebelikti ve 9 haftada kalpleri durmuştu ikisininde kürtajı olmuştum çok zor zamanlar geçirdim ve bugünlere bin şükür ediyorum bu bebeğim minik mucizem beni bırakmadı inşallah her zaman da böyle devam eder hepiniz inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah asla umudunuzu kaybetmeyin 

Çocuğu olmayanlarada rabbim bu duyguyu tattırsın yaşatsın inşallah dualarımız sizinle güzel anneler ve anne adayları hepiniz çok kıymetlisiniz 🫶❤️

-Reklam-
0 oy
önce (11 puan) tarafından

Benim için çok erken 10 haftalık ve çok sabırsızım post attım kimse bakmadı cinsiyet tahmini için 😒

Oo sen çok sabırsız bir hamişsin üzülme ya 😅

Doğuma kadar nasıl dayanacaksın kız 

Bilmiyorum 🙃ikinci gebeliğin kızım oldu erken doğum birden suyum geldı yardımcı olmak yerine direk sezaryen doğum ve kızımı görmeden 20 gün kuzeyde kadı çevremden destek görmek yerine baskı altında kaldım özelliklere kaynanam tarafından doğru düzgün dinlenemedim kızım 2.400 gr doğdu sürekli ölecek dedi sürekli bana nasıl kıyıp öyle diyor diye sitem ettim ben bu sefer Allahını izniyle erkek olsa çocuk duşunmem

Böyle patavatsız insanlar bitmiyor maalesef 2400 gayet güzel bir kilo Allah korusun öyle ölecek gibi laflar insanın ağzından nasıl çıkar şaka gibi kalpleri kararmış insanlar 

İnşallah Allah gönlüne göre verir hayırlısıyla sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil kimin ne dediği ne düşündüğü boş 

Tabi öylede manevi destek de çok önemli heleki lahusada ve kaynanam yani 75 yaşında kadın

0 oy
önce (1,813 puan) tarafından

25+3teyim nasipse Aralık sonu doğum olur zaman bazin çok hızlı gibi bazen hiç geçmiyor hem hamileliğim bitmesin istiyorum hemde biran önce kucağıma almak istiyorum doğum nasıl olur derdi var bu yandan

Yaa aynı duyguları yaşıyorum inşallah güzel geçer canım 

0 oy
önce (26,414 puan) tarafından

37 haftalık 7 Ekim de doğum tarihim Allah'ın izniyle 🌸💕 

Senin doğum ne zaman yakın mı ☺️ teraziler nasıl olur hiç bilmiyorum da terazi Burcu hiç tanıdığım yok

önce (1,998 puan) tarafından

Merak etme çok güzel oluyoruz.✨✨✨

Benim doğum şubat başı gibi dediler. 40.hafta 17 Şubat oluyor. Ama doktorum 37-38 gibi doğabilir o yüzden Ocak sonu-Şubat başı gibi bekle dedi. 

Banada bugün ilk sezaryen doğumda 38 in üstünü görmek istiyoruz sende bu döngü bozuk o sebepten bu kadar bekletiyorum dedi ama 2 3 den sonra 37 nin sonunda da alabiliriz hiç sorun olmaz dedi senide belki 37 nin içinde alcak çünkü bugün 36 haftalık birine 3.cocukmus 6 ekime gün verdi ben benden sonrasına verir diye düşünüyordum 

Allahım sınamasın ama sezaryen istemiyorum ben ya, normal doğum olsun diye dua ediyorum.

Her gün tansiyon ölçüp arada bir protein kaçağı var mı diye idrar örneği vermem lazım. Her ay kontrole çağırdı ama ben her ay gidemem. Ancak 2 ayda bir, onda da çocukları bırakabilecek birileri olunca. Annem ablama bakıyor, kaynanam da biraz laf söz söyleyen biri. Zaten sadece oğlana bakabilir, kız onda durmaz.

Yanımıza da alamıyoruz, denedik ziyan oldular.

Amaaaan Rabbime bıraktım ya, ben tedbirimi almak için elimden geleni yaparım, muvaffakiyet Allahtan.

Sen de doğum gününden önce post aç da bir şeyler okuyalım. Fatiha Fatihadır. 

İnan benim çocukta ziyan oluyor ama ben gitmek zorundayım 28 den beri ayda 2 3 gittiğim bile oldu hele  ki şu son haftalarda acillk oldum kaç kere gülüyorum sakinim diye herkes çok iyiyim sanıyor hatta bugün kadının biri haftaya doğuma gircek biri olarak çok sakinsin diyordu bana napayım arkamda bir evladım daha var onun için bile olsa ayakta durmak zorundayim bu gebelik fazlasıyla yıprattı beni ki eşimin ailesinden de hiç destek görmedim üstüne ağza alınmayacak sözler duyduk Allah sorsun ne diyim doğuma gircem hala soran eden yok bende şu gün demiyorum eşim söylüyor artık destek görür muyuz en azından çocuk konusunda diye ama onlar benim her hafta hastaneye gitmeme daha çok takılıyor çocuğu hiç sormuyorlar bile ☺️ buraya da gebeliğimi olduğu kadar yansıtmıyorum ama şu yorumları almak üzüyor sende bir doğur artık be, çok sürmedi mi gebeliğin, sen hala dogurmadin mi ? Vs vs erken doğurmam için dua edeceklerdi nerdeyse ☺️ post açarım açmasına da orda da canımı sikarlar eminim bir neyse çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ 😍 çok iyisin bütün kalbimle ve samimiyetle söylüyorum 🩷🌹🌸💕

0 oy

19+3

Doğum da erken olabileceği için tahmini olarak ocağın sonu şubatın başları.

Tüm bebekler hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız gelsin, Rabbim islam üzere uzun ömürler ihsan etsin. 

Neden erken diyorsun canım 

İnşallah zamanında doğar minik 

İlk bebeğim 33 haftalık doğdu, Preeklampsi ve hipertansiyon geçmişim var.

İkinci bebeğimde de aynı risk vardı ama düşük tansiyonla 38 haftalık doğdu.

Bu iki öyküye bakarak doktorum tansiyon takibi yapıyor. Bir de benim rahmim küçük, istese de 40 haftaya kadar gidemiyoruz. 38i gördük diye sevinmiştik.😁

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 183 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 594 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 512 göst.