0 oy
380 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Evlenirken gücünüz neye yetiyorsa onu yapın demiştik pek de bir masraf ettirmedik sanırım hata ettik ben iki yıldır çalışıyordum hayat müşterek diyerek maaşımı eşimle de paylaşıyordum hiçbir zaman benim masraflarımı tek başına üstlendiği olmadı fakat işten sınava hazırlanma gibi durumlardan dolayı ayrıldım çok kısa süreli bir işsizlik maaşı alacağım burada da kitap masrafları ve bazı kişisel masraflarımı karşılayabilirim diye düşünüyorum Fakat eşimin ailesi durumları iyi olmasına rağmen eşim sürekli onlara bize gelecekleri zaman farklı şehirde yaşadıkları için bilet parası veya çok pahalı hediyeler alabiliyor ben de kibar bir şekilde ikaz ettim biz kira veriyoruz ailen kira vermiyor durumları gayet iyi ama bak biz zar zor geçiniyoruz yani baban neden almıyor dediğimde ailem bana paramı fazlasıyla veriyor üzerine vazife olmayan şeylere burnunu sokma karışmayacaksın susacaksın dedi canıma tak etti artık kardeşlerine de bana sormadan etmeden borç para veriyor ben çalışmıyorum sanıyorum ki harçlık verecek habire soruyor paran var mı diye meğerse kendine istiyormuş doğru mu yaptığın diye sorduğumda seni deniyorum ciddiye mi alıyorsun diyor Allah bildiği gibi yapsın cidden.

6 Cevaplar

0 oy
önce (990 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Üslup ne kadar çirkin ve sizden para bekliyor saçmasın ailesine parasız kalmasın 

-Reklam-
+4 oy
önce (4,847 puan) tarafından

Ne biçim erkek bunlar ne biçim koca. Eskiden erkeklik onuru gururu diye bir şey vardı. Şimdi ise hiçbir şey kalmamış. 

önce (21 puan) tarafından

Ev geçindirmeye bi tarafları yemiyor bilmiyorum ben de şaşkınım erkeklere noldu böyle

+2 oy
önce (1,689 puan) tarafından

Benim kocam da benden harçlık ister ama onun ailesine karşı ben daha bonkör olduğunu düşünüyorum 😂😂 ama şu sanane? Sen karışma muhabbetleri çok itici gerçekten. O hepimizin rızkı sonuçta karısma diyemez. 

Ailesine de benden habersiz çöp alamaz. Genelde hep ben derim annene şunu alalım, bunu alalım diye. Hatta evlerindeki eksikleri görsem şu bitmiş al gel, bu bitmiş al gel derim. Tabi benim kaynanam benim kızıma bakıyor o ayrı konu ama bakmasa da alırdım heralde 😂 

önce (1,579 puan) tarafından

👏👏

önce (1,689 puan) tarafından

Nasılsın ablacım 😘 🥰 

+1 oy
önce (929 puan) tarafından

sende iste madem esinden .  madem saga sola saciyor. sen kendin al koy kenara lazim de al . lazim de al . ihtiyacin olan seyleri erteleme. sonuna kadar sömur. savurmaya bi donu kalsin vermeye . ailesine incelik yapmasi guzel bise ama sinucta tek maassin ve biraeylerden kisman arti onu gec susacaksin keseceb sesini sanane tavri hic hos degil. yada ailesinin yaninda zar zor geciniyoruz muhabbeti donsun. somurduklerini anlasinlar

Ailesi maalesef anlayışsız diğer oğulları daha iyi kazanıyor ama en çok benimkini sömürüyorlar istemeye hiç istemedim ama verirken de eli titriyor halen benden bekliyor ne koparırsam kar diye düşünüyor herhalde 

önce (929 puan) tarafından

sende oste ona gore gardini al

madem .  herseye burnunu sokma bendeki para benim param diceksin madem yani . akillananan kadar kimsenin somurmesine hal birakmayacaksin

Öyle yapcam 

+1 oy
önce (3,524 puan) tarafından

Üzerine vazife değilse gönder babasigille densize bak üsluba bak rezil erkek muspettesi seni 🤬🤬🤬🤬🤬

Sorma ya ailesi en hassas noktasıymış Allah cezasını versin 

0 oy
önce (2,825 puan) tarafından

Sen de gözünü aç canım. İşe geri dondugun zaman hem kendine harca hem de altin birikimi yap. Ailesine dağıtacak kadar varsa size de baksın 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 279 göst.
19 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Lamelif (2,005 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 151 göst.
0 oy
12 cevap 369 göst.
+1 oy
4 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,477,771 soru