+1 oy
125 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından

Üç yaşında bu oğlum var  herşeyi yemez sınırlı şeyler yer Makarna patates arada kıymadan kofte yaparsam yer ve de mantı onun dışında birşey yemez onun ilgisini çekecek ne yapabilirim yemek olarak çorba içmez mesela yada tavuk yemekleri falan yemez ne yapabilirim sizler ne yapıyorsunuz sevdiği mesela bana yardımcı olun kızlar 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (2,273 puan) tarafından

Bana kızacak olan vardır ama ben yemek yemesi için bazen aç bırakıyorum akşama kadar akşam yemeğinde ne varsa yiyor o şekilde sabah kahvaltı yaptırıyorum tabi ki ama öğle uykusundan sonra akşama kadar bir şey vermiyorum en azından akşam yemeğinde sağlıklı beslenip karnı doyuyor 

-Reklam-
0 oy
önce (1,889 puan) tarafından

Yemeğini kendi mi yiyor sen mi yediriyorsun

0 oy
önce (4,017 puan) tarafından

Kızama ne yemek istersin diye sorsam, iki elin 10 parmağını geçmez sanırım. O yüzden sormuyorum. Ne hazırsa onu koyuyorum önüne. İstemiyorsan yeme, başka yemek yok diyorum. Ya yiyecek, ya aç kalacak. 

0 oy
önce (6,114 puan) tarafından

büyük ihtimalle ek gıdada bşr şeyler yanlış gitti başlangıçta ama düzelmeyecek sorun değil 

bazen aç bırakmak bazen de gerçek sorunu bulmak önemli. 

iyi bir çocuk doktoruna gidip beslenme danışmanlığı alın, sonrasında da gerekiyorsa aç bırakın. 

0 oy
önce (1,714 puan) tarafından

Benim kızım da yemezdi sen kucukken bunu çok severdin çok yerdin dedim ve hemen hemen herşeyi yemeye başladı gerekirse iki kaşık da olsa yiyor en azından 

0 oy
önce (1,001 puan) tarafından

Benm oğlumda Kasım'da 3 yaşına girecek .ıspanak yemeği yaptım öğlen  iy ben yemek dedi.bende başka hiç birşey vermedim.aksam aciktigini söyledi bı tadına bak istersen dedim.1 tabak yeni şimdi her pazara gittigimzde anne ıspanak al diyor.... Bazen aç bırakmak gerekiyor bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
11 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
+1 oy
14 cevap 796 göst.
0 oy
13 cevap 650 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler