0 oy
126 göst.
önce Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından

Hanımlar biliyorsunuz ki annemin 22 Ağustosta vefat etmişti O vefat ettikten sonra işlerin pek iyi gitmemeye başladı Ev sahibim yeni bir kiracı geleceği için bizi çıkarmak zorunda kalmıştı biliyorsunuz ki babamlar alt katında oturuyordu taşınmak zorunda kaldım onlarla yol mesafemizde yarım saat falan var Çok daralıyorum sürekli Onları özlüyorum sürekli gidip gelmek istiyorum ama Yeşim çalıştığı için sürekli gidip gelemiyorum anneme ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi ama ev sahibi çıkardığı için de mecbur kalmak çıkmak zorunda kalmıştık 24 Eylül'de en küçüğümüz 2 yaşına girdi o yüzden onun doğum gününü kutlamaya gitmiştik biliyorsunuz ki eşimin amcası Üst katında oturuyor Onun eşi de gelmişti doğum gününde orada oturuyorlardı Biz mutfakta diğer kız kardeşlerimiz de ona Elbise falan giydiriyorduk işte onu sevindirmeye çalışıyorduk O da annem de geldi sana diyordu sonra odaya çay götürürken babamların istemeden kulak misafiri oldu babamın evlenmesinden bahsediyordu işte eşimin amcası ne zaman evleneceksin bir tane kadın var git onu gör O da Yeni boşanmış iki tane çocuğu var falan diyordu O an bir Şok geçirdim o zamandan beri kendime gelemedim hala eve geldim ama kendime gelemiyorum sürekli böyle ağlayasım geliyor ne yapacağımı bilemiyorum acaba Babam bizi evliliğinden bahsettiğimde Ne diyeceğim Sizce bize sorduğunda ne demeliyiz

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,351 puan) tarafından

Kaç kardeşimiz ki canım iki yaşındaki bebeğe kim bakıyor evlilik normal birşey zaten ha deyince de evlenilmiyor o iki yaşındaki bebeğin bakıma ihtiyacı var kim bakacak ona bilemiyorum senin için tabiki zor ama bu baban içinde zor bunu unutma benim eşimde ilk eşi öldükten dört sene sonra benimle evlendi yani evlat için tabiki zor bir durum bunu biliyorum ama zamanla alışıyor insan bence sen destekleyici ol 

önce (234 puan) tarafından

Anladım canım 7 kız kardeşiz en büyükleri benim evliyim Benden küçük 20 yaşında kız kardeşim var ondan bir küçük de var babam da 20 yaşındaki olan kız kardeşim bakıyor

-Reklam-
0 oy
önce (183 puan) tarafından

Kardeşiniz çok kücük ama daha evlilik konuşmak için çok erken değil mi ya kücük kardeşini yanına alma gibi bir durumun yok mu 

Maalesef küçük kardeşim 20 yaşındaki kız kardeşim hariç hiç kimsenin yanına gitmiyor yani benden bir küçük olanı Hatta annemin ölümünün bile hani Evet öyle çok üzüldü anladığımı anlamadım Onu bilmiyoruz Çünkü bazen soruyor bazen gitti diyor Bazen gelecek diyor ama böyle diğer kız kardeşime Elimizi kaldırdığımızda şaka niyetini veya bayılmış gibi yaptığında veya bir yere gittiğinde evi inletiyor Annem varken de annemin yanına gitmiyordu sürekli kardeşinin yanına gidiyorum yanıma bir gece getirdim de bütün evi inletti ablama gideceğim ablama gideceğim diye bazen annesini Soruyor annem niye gitti Nereye gitti Hatta hastaneye falan gittiğimizde Ondan bir büyük olan var 4 yaşındaki abla hastaneye gitmeyin annem hastanede öldü Siz de ölürsünüz falan diyor

0 oy
önce (1,474 puan) tarafından

Canım eşi vefat eden bir erkek uzun süre tek başına olamaz 

En küçük kardeşinize bakacak ve onunla ilgilenecek bir anne olmalı 

Şimdi hem babanız için

Hem kardeşiniz için cok zor olur biliyorum ama 

Sizler için de çok zor 

Anladım zaten karşı değilim Evliliğine Sadece çok erken buluyorum ve Hani annemin daha 40'a çıkmadı üzülüyorum biraz Evliliğine karşı değilim Bana sorsa bile sen bilirsin Baba derim Ama küçük kardeşime falan üzülüyorum küçük kardeşim de zaten 20 yaşındaki kız kardeşimin yanında kalıyor benden büyük küçük Onun haricinde de kimseye gitmiyor O da nişanlı zaten annem yaşıyor kendi annemin yanına gitmiyordu Zaten sürekli onun yanına gidiyordu onu anne demeye başlıyor hatayı zaman zaman yani onun yanında hariç kimseye gitme bir gece yanıma aldığım zaman evinleşiyor ablama gideceğim ablama gideceğim annemle bile uyumaz ablam gelsinler dedi Sadece annem vefat ettikten sonra çok soğumaya başladı bu aralar Annemlerde niye gelmiyor kime gitti niye öldü öldü mü Annem Gibi sorular soruyor

önce (1,474 puan) tarafından

Ah kıyamam ben yavrum kuzum benim 🥹🥹

0 oy
önce (6,545 puan) tarafından

Küçük kardeşinin bakımı kimde, başka kardeşin varmı, kaç yaşındalar, kendilerine bakabiliyorlar mı 

Bunlar baban için çok zor durumlar boşanmak kolay ama vefat çok zor bir durum 

Baban tek başına mı idare ediyor evi bunun temizliği yemeği çocuk bakımı hepsi ayrı ayrı zor birde baban eve bakıyorsa evin gecimi nasıl oluyor 

Kadınla tanış anlarsın zaten bakıcı tutacak durumunuz yoksa dektekleyici olabilirsin 

Bakıcı tutmaya gerek yok Ben Babamlara yakın oturuyorum zaten aradaki geliyorum yaklaşık bir haftadır taşındım ama sürekli oradayım taşındığın zaman da Direkt evime gelmedim zaten yerleştirmesini falan bıraktım gittim 3 gün orada kaldım Benden küçük 20 yaşında kız kardeşim vardı nişanlanma da evliliği söz konusu değil yani evliliğin süresini uzatmayı düşünüyorlar zaten Kız kardeşim de onun yanından Başkasının yanına gitmiyor küçük olur En küçükleri Hatta zaman zaman onu anne diyorum Babamla birlikte bakıyorlar babamın benim hatta Annem yaşıyorken annemin yanına falan gitmez diye bir tek onu istiyor ablam diyor ablam diyor başka bir şey demiyor onun yanından hariç kimseye Annem annem diyor Bazen Kız kardeşim nişanlısı ile gezmeye gittiğinde bütün evi inletirdi Annem ederdi git getir ablam ablam niye gitti Ablam gelsin falan derdi Sadece annem vefat ettikten sonra bu doğum gününü biri sürekli annesini Soruyor annem nerede niye gitti öldü mü yoksa niye öldü neyi vardı öldü gibi sorular soruyor ama ablasının yanından hariç hiç kimse gitmiyor bir gece yanıma aldığımda bütün evin esiyor ondan küçük kız kardeşim daha da var 18 yaşında en küçükleri 4 tane küçüğümüz var 7 kız kardeşi en küçükleri 2 yaşında 3,5-4'e girecek olan var 6 var 9 var En Küçüklerimiz Bunlar geriye üçümüz de büyüğüz ben de evliyim zaten en büyük yarıyorlar

0 oy
önce (3,351 puan) tarafından

Bence herşey çok taze herkes konuşur çoğu da boş konuşur evlencem deneyle de evlenilmiyor bunlara kafanı yorma acini yasa sen rabbim sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 282 göst.
+4 oy
3 cevap 337 göst.
+1 oy
1 cevap 159 göst.
0 oy
9 cevap 456 göst.

Kategoriler

1,477,337 soru

24,181,966 cevap