0 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (372 puan) tarafından

Arkdslar oğlum iki buçuk yaşında temmuz da tuvalet egtmine başladım çok güzeldi altına yapmyrdu soylyrdu gece bazen açıkta yatyrdm altına yapmazdı Eylül'de memlekete gitmek zorunda kaldım yine bir ay yapmyrdu gelince söylerdi sonra bian da küçük tuvaletini eve yapmaya başladı sonra bezledim misafrltym diye dışarda çıkardım yapmyrdu bezliyken bile söylerdi . Alaturka tuvalete alistrdm blyr şuan küçüğünü yapyr bilerek ama kakasını yapmyr kakası gelince tuvalete yapyr neden böyle oldu ne zaman duzelck bilerek yapyr küçügunu beklyr beklyr sonra yapyr kiziyrm sonra uzulyrm evde yapmadı Kösem yerim kalmadı napmam lzm 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (788 puan) tarafından

Benim oğlumda çişe kolay alıştı ama kakada çok zorlandım tam öğrendi dedim yine kakasını odasında altına yaptı her gün çamaşır yıkadım inan neredeyse 7 8 ay sürdü bu durum ödül ceza güzellikle bağırarak uyarmak hiç bir işe yaramadı sonra kendiliğinden tuvalete yapmaya başladı şöyle yap böyle yap demeyeceğim sadece sabırlı ol 

önce (372 puan) tarafından

Büyüğünü yapmyr altına tuvalete gidip yapyr ama küçüğünü bilerek yapyr ama dışarda yapmaz asla diyor ona cis dışarda yapyr ama eve gelince soylemyr altına yapyr anlyrm cisi var diyorum yok diyor sonra altına yapyr aglayrm artık çiş yapmadigi yer kalmadı 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,137 puan) tarafından

bezi bıraktıktan sonra bi daha bezlememen lazım. 

biraz sabret

eğer bir şeyden korktuysa ondan olabilir. YouTube izliyorsa kapat 

Kakasını yapyr dışarıya çıkardığında da çişini asla altına yapmyr evde tek yapyr YouTube izlmyrdu tuvalet egtmi vermeye başladığımda bana da o yapyr gibi glyr 

+1 oy
önce (1,303 puan) tarafından

Bezleyerek hata yapmışsın canım başa dönmüş 

Bez yapmyrdum ama misafirlikteydim milletin evi diye mecbur kaldım çünkü orda da yapmaya başladı tlfn veryrdular vermeyin diyrdm anlamayan bı kaynana arkamadi donyrdum vermişler kakasını yapmyr altına o tuhaf glyr bana 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 189 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
+1 oy
4 cevap 155 göst.

Kategoriler

1,477,831 soru

24,189,014 cevap