Çayları da koydum buyrun gelinnn 🤲🏻
Geçmiş olsun artık tekrardan güzel olmamaya başlayacak 😅
Ahahahah bi ara komşum dedi ne güzel kekin kabarıyor 3'dür kekim kalıptan çıkmıyordu
Maşallah diyelim de 🤣
Aşerirdim ama az önce yağenlerimle havuçlu Cevizli kek yaptık bahçede semaver oh mis gibi yedim ahahaha afiyet olsun canım
Size de afiyet olsunnn ❤️
Tarifini versnee bana abla kalıba koyunca çorba gibi oluyor bnm
3 yumurta 1 bardak şeker iyice karıştırıyorum sonra süt yağ bir daha karıştır içine hindistan cevizi ceviz koydum en son un kabartma tozu vanilya ekliyorum kalıbı katı yağ ile iyice yağlıyorum fırında önce 15 dakika alt açık kısımda sonra 20 dakika alt üst pisiriyorum
Canımı kek çektirdiniz 😄 allah tan aşermiyorum fırında yemek olmasa kalkıp yapardım mecbur size geleceğiz 🤪 ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah
Amin teşekkür ederizzzzz ❤️
Harıka duruyor yanına cay ne guzel gıder🥳🫠
Teşekkür ederim ❤️
Eline sağlık size afiyet olsun
Ben pop kek seviyorum, ev keki yemem 😃😃😃
Ondan da vaaarrr ❤️
Çok yorgunum sen gel
Hemen alıp geliyorum ❤️
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.
Nerdesin gelelim kızlarimla beraber.🙂
Bizde akşam yemeğini yiyoruz
Ankaraaaa
Bende Bingöl 🤣 size afiyet olsun
Ellerinize sağlıkkkk afiyet olsunnn
Gelemem poğaça yapacağım hamuru bekliyorum
Ellerine sağlık afiyet olsun
Kolay gelsin elinize sağlık ❤️
Bugünde diyeti bozacak bişey bulduk çok şükür 😂 sakin bensiz yeme geliyom konum at 🤪
Daha yemedik ankaraaaa ❤️
Ya benim kekim de hep yumurta kokuyor ne kadar çırpsamda koku geçmiyor kayınvalidemgilin tavukları var ordan geldiği için marketten de aldırmıyor eşim tadı çok kötü oluyor yumurta kokusundan yiyemiyorum içine şöyle bi bilgi de vereyim puding döküyorum toz olarak çok güzel aroma veriyor fakt kokusnu bi türlü geçirmiyor
Hiç köy yumurtası ile denemedim normal yumurtada hiç koku almadım puding bende dökerim
Çözemedim köy değil aslında hobi bahçeleri var orda bi kaç tavukları var ama sürekli bakılmuyor haftada 3 gün gidiliyor belki hergün dışarı çıkmadıkları içindir kokusu bilemiyorum çözemedim yani 😕
1,480,202 soru
24,221,441 cevap
338,688 kullanıcı