Hastane çantası ni kaçıncı haftada hazırlamak gerek , erken doğum riskim var hemde hiç halim yk iki adım atsam tüm gün kendime gelemiyorum
37 sonrası hazirlasam çok mu geç olur
Yıkanıp ütülemede yapılmadı henüz
Sizler kaçıncı haftada hazrldnz
Bır gun yıka bır gun utule yavas yavas yap 30dan basla ne olur ne olmaz ben 34te hepsını bıtırdım 36da kucagıma aldım erken rıskı bıle yoktu hersey ani oldu
Bizim ki 2 gün sonra 35 haftalık olucak inş
Sancım var sürekli halsizim de hep erteledm 37 gibi çok mu geç olmuş olucak
At kısık dereceye yıkansın yavas yavas as yurumen hareket etmen aenın ıcın cok onemlı dedıgım hını ben 34 bıtırdım hepsını bı anda sezeryan oldum bebek gelısmıuor dıye 1 hafta hastanede kaldım allahtan bıtırmıstım
Benimde sancı kasilmalrm çok yoğun haftalrdr böyle serumlar la fln geldk buraya kadar
Doktor da pek iç açıcı konuşmuyordu
Bende hep ertledm , yeterki sağlkla vaktnde doğsn dedim de kiyfti çantayı baya erteldm
Ama yavaştn hazrlycm artk
Dınlene dınlene yap yormadan eşinden destek alarak bıtırırsın
Kaç haftalıksin benimki 34 TE hazırdi zaten 38 de sezeryan oldum.
34+5 günlük canm 2 gün sonra 35 oluck inş
Hiç halim yk hep erteledm erken dye şimdi de halim yk
Ütülemek bile işkence gibi bişey , süpürge tutsam bile 2 gün kendime gelemiyrm "\
Ben 34 haftalikken hazırladım. Neolur neolmaz diye düşündüm. Zaten planlı sezeryan oldum 38 +1 de
Aynı şeyi yazmisiz 😂😂
Haha aynen 😀😀
Benim ki bebek ters bebek düzelmezse sezeryan görünüyor
34+5 im 37 de hazırlamayı düşünüyorm , doktor um da dedi WC dışında ayağa kalkma dedi
Şükür bu haftaya kadar geldk , ama hep korkuyla
Yavaş yavaş hazırlarım ben olsam . Oturduğun yerden ütülemeye çalış
Çok sağoln öyle yapcam
Yavaştn başlym illa eksik fln çıkar onları da yavaş yavas ayarlrm anca hazır olur
Kaç haftalıksın canım ben 34. Haftada tamamen hazırlayıp kapatmıştım erken doğum riskim bile yoktu ama 35.haftada doğum yaptım
34+5 im canm o zaman ben de yavaştan başlym
Zaten sürekli sancı kasılmalarım var
Evet canım ne olur ne olmaz aklın kalmasın ben acildeyken sürekli aklımda herşeyi im tammıydı sorusu vardı çümlü çantayı kapattıktan sonra bir daha açıp bakmaya fırsatım olmamıştı planlı sezaryen olacaktım erken doğum riskim de yok ya doğuma gitmeden önce açıp. Bakarım diyordum fırsat olmadı
37 çok geç , beni 37'de acil Sezayana almışlardı 30-32den sonra herseyin hazır olmalı
34+5 im canm bende 37 gibi hazırlamayı düşünüyordm ama kararımı değişti gibi
Çoğu vaktnden önce doğurmş , bende yavaştan başlym
Sekizinci ayda hazirasim ben çok kötü oluyorum son zamanlarda o yüzden hemen bitirdim o isleri
Aynen hazır olması en iyisi kızlar ben daha 5 aylığım beklemedeyim şimdilik:)
37 geç cnm. Bnm erken riskim fln yoktu ilki 35 te 2. 37 de gldi .. sen yavaş yavaş yap şimdiden
Aynn canm ne olacağı belli değil yavaştan başlym
Çoğu kişi beklenmedik şekilde vakti dolmadan doğurmuş
Yavaştan hazrıla artık canım zamanı bence de
Riskli gebeliğm olduğu için erkenden hazrlsam bişey olsa korkusuyla hazrlamdm
Ama bence de yavaştn hazirlamm gerek
Haftalrdr sancı kasılmalarm var
Kız daha 37 gelemden yorulduysan 37'de daha da zor olur öyle düşün. Gün gün hazır et sen valizini
Öyle yapcam canım
Riskli gebeliğm olduğu için erteledm doktorlar her an herşey olabilir gözüyle bakyrlrdi
Bende korkuydm tabi , şimdi vakti gibi yavaştan hazrlyvm inş
37+5 doğurdum hersey tıkandı utulendi valize koymamışlar.suyum gelince apar topar hastanelik olmuştu. Hazırla dursun 37 geç olabilir
34 haftalıkken bence hazır olması gerek çünkü ondan sonra insan ağırlaşıyor en geç 36 ya bitmesi gerek çanta işinin iki doğumum oldu ikisini de 34 haftalık hazırladım iyiki öyle yaptım 35 diyince aşırı ağırlaştım
37desin erken riskin var ona rağmen hiçbişey hazır değil çok geç kalmışsın bence, yarın öbürgün doğum başlasa napıcaksın daha yıkanmamış at hemen bugünden yıkansın kurusun hazırla çantanı ben 7. Ayıma girince hazır tutacam kenarda nolur nolmaz
Canım 37 geç olur sende ağırlaşırsın hem şimdiden hazırla bir gün yıka bir gün ütüle sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah 😊
Yarın 28 haftalık oluyorum Bu gün başladım yıkmaya
Benim gebeliklerde bi anda erken doğum riski oluşuyor O yüzden erkenden başladım Çantayı da 34 te hazırlarım Sağ Salim vaktinde kavuşalım yavrularımıza
En azından önemli olan şeyler 30 sonrası hazır olmalı
Benim sadece hastane çıkışım vardı 31+6 da erken doğuma alındım kuvezde kaldı bir ay o ara tamamladım
Canım benim çocuğum tersti planli sezeryan oldum
36 haftada herseyi hazırdı yıkadım utuledim çanta yaptım
Ben 34 haftalıkken hazırladım canım ama eksikler var içinde benim eksiklerim ama pijama takımı almam lazım daha
1,477,406 soru
24,183,029 cevap
336,447 kullanıcı