0 oy
597 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Hanımlar 35 haftalik hamileyim bebegin beşiği 10 haftadır salonda duruyo taşı diyo 50 kez söyledim eşime tamam dedi ama tık yok bgünde ise geç gitti taşıyalm dedim yine umursamadı tartıştık üzerime gelme bnm fln dedi çıktı gitti bende o sinirle gardolabini yittim beşiği taşıdım şimdi çok pişmanım bebeğime bişey olurmu :((

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öküz kocan yüüzndn kendini niye yoruyorsun ya eninde sonunda zaten yapardı erkekler böyle kırk kere demen gerekiyor bence şimdi git uzan güzelce kalkma bişey olmaz Allahın izniyle dinlen kendini de üzme minik yavrunu da <3

(14 puan) tarafından
Uzmemeye çalışıyorum ama sinir ediyo herseyi erteleme huyu var bnmde aklıma gelen o anda olacak huzursuz olurum onun için çok zorlanıyorum bu adamla ben
tarafından
Bende öyleyim cnm beni rahatsız ederse o şey hemen kalksın ortadan isterim aklım hep orda olur yoksada işte erkekler insanı çıldırtıyorlsr
(14 puan) tarafından
Hemde nasıl cildirtiyolar smdi beşiğin resmini çektim yapacağın buydu dedim sen naptgni sanıyorsun amacın çocuğu öldürmekmi diye üste cikiyo
tarafından
Çocuğunu çok düşünüyorsan totoşini kaldırıp sen yapsaydın deseydin Allahım ya
(14 puan) tarafından
Cvp bile yazmadm
-Reklam-
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Ağrın sancin var mı? Bebek hareket ediyor mu? 
(6,074 puan) tarafından
Ne derdi varmış anlatsın konuşsun belki ikinizde rahatlarsiniz
(14 puan) tarafından
Doğum yaklaşmış dükkanda işler durgunMuş o işler durgun olunca kafayı yiyecek gibi oluyormuş bnm eşim biraz paracı hep daha çok olsun ister günlük kazandığı 350 lira ona az gelir
(6,074 puan) tarafından
Niye düşünmez ki bebeğin bereketle geleceğini kendi rızkını çıkaracağını Allaha neden sığınmaz Allah'tan istemeyip can sikar ki
(14 puan) tarafından
Ben istemiyodum hamile kalmak iki çocuk büyütmek bu devirde zor diyodum hep kendisi derdi bebek kismetiyle gelir öyle düşünme diye ama başına gelince onların okulu geleceği hayatı nasıl olacak diye kaygidan en son kafayı yiyecek
(6,074 puan) tarafından
Doğmamış çocuğa don biçiyor bakalım bebek doğsun zaman ne gösterir şimdiden takarsa stresten hasta olursa Allah korusun o zmn ailesine kim bakacak onuda düşünsün. Şimdi evi huzursuz ediyor düşünmekten iyi mi yapıyor
0 oy
tarafından
Öfkeyle kalkan zararla oturur kusura bakmayın ama ben çok üzülüyorum böyle şeyler görünce. Şunu yedim pişmanım bişey olur mu  sigara içtim pişmanım bişey olur mu, ağır kaldırdım pişmanım bişey olur mu. Biz ne desek ki size az çok düşünebiliyoruz karındaki bebeğe ne zarar verir ne vermez. Annelik biraz da bu değil mi. İnşallah bişey olmaz ama olursa hesabını kim verecek kızdım sinirle yaptım deseniz bile içiniz soğumaz. Allaha emanet olsun kuzucuk 
(14 puan) tarafından
Ama inan 10 haftadır aynı şeyi tekrarlamak sürekli şu gün yaparım pazar günü evdeydi yattı uyudu ben buzdolabini fln temizledim kahvaltıdan sonra beşiği götürelim dedim akşam üzeri yaparım dedi akşam oldu yapmadı bgun yapmadı 10 haftadr böyle bi yerden sonra senden gelecek iyilik allahtan gelsin diyosun
tarafından
O konuda haklısın ama napabilirsin canım? Evlat öyle bişey ki minnet edemem diyip rest çeksen olmuyor. Bolca dinlen ayaklarını kaldır sola doğru yat bebişe odaklan yapmıyorsa da yapmasın nereye kadar. Er geç doğum olunca bile olsa yapacak. Allah bildiği gibi yapsın
(14 puan) tarafından
Aynen allah bildiği gibi yapsın hoş allah korusun bebeğe bişe olsa yine beni suçlu bulacak hiç yerinde duramazmisin sen diye
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Yapmasan iyiydi ama dinlen güzelce agrın sızın olursa dayanılmaz doktoruna görün. 
(14 puan) tarafından
Şimdilik ağrım yok çok sukur
(9,920 puan) tarafından
Korkma o zaman yat hareketlerını say sonrada bebısını kucagına aldıgın anı hatırla rahatla stres yapma az kalmıs dogunca yıne sana dert olur
(14 puan) tarafından
Oglum var 5 yaşında okuldan geldi onu yıkayıp karnını doyurmam lazım nerde dinlenicem
(9,920 puan) tarafından
Canım neyse o işte ne uzattın :) dikkatli ol kısaca şikayet sadece moralını bozmaya devam eder
0 oy
(757 puan) tarafından
Bu erkeklerde ustume gelme lafida adet oldu ha agrin fln yok demi canim
(14 puan) tarafından
Aynen esnaf bide bişey söyle hemen kış günü zaten is yok bunalmdayim üzerime gelme hayatı dükkanı olmuş ufacık bişe söylesem üzerime gelme işlerde durgun zaten diyo
(757 puan) tarafından
Bn de hamileyim de sen daha cok nazlan tepesine cik
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Kız ne diyeyim sana ya bebeğini hiç mi düşünmedin ya inşallah bir şey olmamış bir yerin ağrıyor mu 
(14 puan) tarafından
Yok şimdilik bi ağrım yok çok şükür bebeğimde hareket ediyo bu takıntılı hallerim yüzünden bişe olmaz insallah
(4,756 puan) tarafından
Dikkat et kendine iyi bak canım
0 oy
tarafından
benimkide oyle diom diom tamam dio yok bende 2 3 kere soyledikten snra gozunun onunde kaldirmaya ugrasiom beni oyle gorunce hemen gelio yapio :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,353 soru

24,071,103 cevap

330,659 kullanıcı

...