ablam göz hastalıklarından al dedi de bi türlü randevu bulamıyorum. teşekkür ederim şimdiden 🫶🏼
göz doktorundan alman gerekiyor
teşekkür ederim 🫶🏼
Dr yönlendirdi bizi işk muayene zaten çocuk Dr u yaptı üç aylıkken göz Dr u
bizimki 28 günlükken götür dedi hemşiresi o tarihte de hic randevu yok ya
Çocuk Dr una giriş yap o yönlendirsin olmaz mı benim oğlanda göz kızarıklığı vardı çocuk Dr u o an yönlendirdi 5 aylıktı
aynen olmazsa böyle deneyim canım teşekkürler🥰
Ben şehir hastanesinde doğum yaptım orda ilk 1 aylık süreçte kontrolerimiz oldu kadın doğumun alt katında yenidoğan polikliniği var göz muayenesi de orda oldu
anladım canım teşekkürler🫶🏼
Sabah saat 10 da randevular yenileniyor canım giz hastalıklarına alacaksın saat 10 da girersen bulabilirsin
sabah bakayım canim teşekkür ederim 🫶🏼
Rica ederim
Göz doktorundan aliniyor canim
Evet göz hastalıklarından alcaksın randevu çıkmıyor hemen maalesef talep ver ne zaman çıkarsa o zaman götür 6 aya kadar vakti var ilk muaynenin diye biliyorum ben 4. Ayda götürdük biz doğunca talep açtım 4. Ayda ancak çıktı daha öncesinde vardı ama gidemedik uzak yere çıkmıştı falan ondan talep ver çıkıyor
eminmisin canım 6 aya kadar vakti var diye, bizim hemşire 28 günlükken götür dedi bende illa ozaman olması gerekiyor sandım
6 ay vs yazılmış lütfen bebeğini gerekirse özele götür benim oğlum 11 günlükken göz tansiyonu tanısı aldı bize kalsa bizde kirkini beklerdik götür için rahat etsin
ayy çok geçmiş olsun canım, bende 6 aya kadar vaktimiz var diye biraz rahatladım iyiki uyardın, hemşirenin söylediği tarihte götüreyim inşallah
Götür canım ihmal etme benimde hiç beklediğim birşey değildi mesela
Neden götür dedi benim bebegim 8.5 aylik hiç göz doktoruna goturmedim
hastaneden çıktığımız gün hemşire bize bı kağıt verdi kontrole getirmemiz gereken testler var işte işitme testi , göz muayenesi vs
kızım da da istemişlerdi şükür bi sıkıntı çıkmamışti
Sağlık ocağına git. Göze randevu almak istiyorum bulamıyorum de. Ordan ayrılmış kontenjanlar oluyor. O kontenjanlardan randevu veriyorlar. Zaten hastaneye sabah gitsen de bebek olduğu için hemen alıyorlar
teşekkür ederim canım o güne kadar bulamazsam artık randevusuz gidip bakacağım
Sağlık ocağına git canım bekleme
Bizde alamamıştık hastaneye gittik numara veren sekretere dedik yeni doğan göz muayenesi var ama randevu bulamıyorum dedim sekreteride bize randevu verdi aradan girdik yeni doğan bebeklere yardımcı oluyoruz demişti sende bir dene şansını
olmazsa böyle deneyim canım teşekkür ederim
Canım benimde bebeğim var şuan 4 aylık ve 6 yaşında kızım birinin yeni doğan muayenesi biride birinci sınıf kontrol amaçlı istedim randevu yoktu sağlık ocağına belli kontenjan veriliyor direk alınıyor bilgin olsun gittim anlattım durumu doktor 3 gün sonra randevu ayarladı
1,477,606 soru
24,185,924 cevap
336,618 kullanıcı