biri gelip hayrina su utuleneceklerimi halletse ne duacisi olurum valla yaa🤣
Ben ütü yapmıyorum 😆
en guzeli ya aslinda kurutmadan cikinca hemen katlarsam gerekmio. da biriktirisem burusuyo vogu sey
Benim kurutma makinam yok ama ütü gerektirecek şeyler olmadıkça ütü yapmıyorum
Valla benimde bir sürü var ben sana getiririm ikisini bir Halley 😂😂
10 dkakikam
kaldi spor yapiom bi bismillah deyip baslicam utuye .:) getir halledeyim
Ya😍 kolay gelsin valla bende bir gazla kalktım evi supurdum 😂
Bizim evde ütüleri eşim yapıyor sende eşine postala ütülesin 😊
benim esim 15 yasindan beri tek yasayan bir adam coraplarinin tekini bulamiyor diye alip tek sefer giyip atan atlet boxer yikamakla kim ugrascak diye bir giyip atan adam . aylik ic camasir alisverisi yaapan adam🤣🤣 tsort ve pantln gomlek falanda kurutemizleme utuye yollayan adam :) ha buna ne utusu yaptirtayim ben🤣🤣🤣
😂😂 haklısın
Evine Müge anlıyı konuk etmişin o kadar kayıbı bulurken senin ütü işine de bi el atsın rica et bacım
mugeciiim olmasa zaten yaz sezonu sikintidan catliorum:)
Sen koşunu yap boşver
Akşam çocuklar uyusun . Aç bir dizi geç karşısına yap
Gündüz ütü yapamam hiç o moda giremem
Canım ben ütü severim sen bana yolla
Oh müzik de açarım
Kafam dağılır biraz en azından
Ütüyü severim ver hayrıma ütüleyeyim :)
Aman aman kimler gelmiş sen niye bı varsın bı kaypsin ya 😞
Hepinizin gittiği vakit çok sıkıcıydı girmiyordum şimdi öyle alıştım ara ara giriyorum :(
Gir gir gözüm seni ariyo bende giriyorum artık hergun 😘
Bundan sonra girerim artık 🥰
Of bende de bir sürü var bu ara hiç yapamıyorum sadece giyeceklerimi ütülüyorum
https://www.instagram.com/reel/DM2ku75zU2h/?igsh=MWxubDN6NXBwbnJzdw== isteyen yapıyor 😄
ouhahha ruh ikizim zaar:)
😄😄😄
Yakın olsam ütümü alıp gelirdim. Babam sağolsun dün bana Yeni ütü verdi ütü yapmayı sevmem ama sırf yeni ve kullanmak için az önce eşimin giymediği gömleği ütüledim seninkileri de ütülerdim 🤣
Kız giydiğini utuleseydin bari iş olurdu😄
Çarşaf giyiyorum o da ütü gerektirmiyor 😁 2 günde bir çocukların formasını yıkar ütülerim sadece
Hiç sevmem böyle birden yapmayı giyeceğimiz zaman ütülerim ☺️ hiç de sevmem ütü yapmayı 😂
Sana kolay gelsin ☺️
Sana el atan senden sonra bana gelsin Canan😂Ev toplama süpürme yemek hepsi var. Seçin seçin yapın😅😅😅
Gına geldi işten güçten🤦♀️
Bende istiyorum 😅
Eşim memur müdürlük de yapıyor. Kendi ütü yapmaz her zaman da ütülü kıyafet ister. sıkıldım yoruldum artık ütüden
senin utu farzmiş yani baska ihtimal yok:) bide gomlek kumas pntlon hepden dikkat istio:)
Eliptiğini bir tur verirsen yaparım 🤪🤸🏻♀️🤣🤣
Biri gelse benim evi baştan aşağı temizlese ömür boyu duacisi olurum toplanın da gelin kız 🤣🤣
Al bendende o kadar hamile olmasam da sanki soğumuşsum temizlikten çok titiz yapıyorum ya benimkide farklı 😂😂😂
Kızımın kırkı çıktıktan sonra elime hiç almadım ütüyü kız 6 aylık oldu eşime tişört giydiriyorum onlarıda ütü gerektirmeyen lerden seçiyorum
Sana kolay gelsin canım
Ütü severim ben yaa ütülerim nolcak perdelerimi bile 2 ayda bir yıkar ütüler öyle asarım ahahha
Hiç uğraşamam ütü nefret ettiğim tek ev işidir eşim müsade etse evi kırklarım ama ütü asla
Ben yakın olsam gelir bir koşu yapardim. Ütüye bayılırım. Ütüsüz bir hayat no no no 😊
1,477,390 soru
24,182,601 cevap
336,402 kullanıcı