Açılan postalara ilk yorum yapıp sonra bazen gelen cevaplara bakıyorum benzer cevap oluyo 😂 bundan sonra önce okuyup sonra mi yorum yapsam😂 bu kadarida çok vakit kaybı 😂
Şöyle yorumlara bakıyorum yazicagimla aynı yorum varsa yazmiyom sjss
Bende aynı şeyi yapıyorum
Ben yazdıktan sonra bakiyom aynı yada benzer yorum var pişman oluyorum 😂 sanki kopyacı gibim
He su olaya ayrı ayar oluyorum
10 kişi yazmis hepsi aynı şeyi yazmis birde postu açan tekrar yorum gazmis başka fikri olan yokmu diye onada yazmiyom
ben direk cikintiysamda cikintiyim
kendi yorumumu yaparim hic okumadan sinra bi bakarim goz gezdiririm. kendi disuncemin baskalarinin baskis acisindan etkilenmesini istemem 🤣🤣🤣
Bende bakıyorum bazen benle aynı yorumu yapmışlar altına bende bunu yazcaktim diyorum 😂
Cikintiysamda çıkıntıyim güzel oldu 😂😂😂
🤣🤣ole ama cikinti olacaksamda cizgimden kaymam🤣
Ben önce yorumlara göz atarım benle aynı şeyi fikirde olan varsa üşenip yazmam. Ama bazen de sırf yorum olsun diye benle aynı fikirde olan yorumu biraz değiştirip yazarım 😁
Hahajah iyi taktik
Post yeni ise direkt yorum yazarım ama post açılalı olmuşsa biraz muhtemelen yazılmış yorum vardır artılar geçerim
genelde az cevap varsa girer yazarım😅 20den fazla cevap varsa yazmam.
Ciddi anlamda bu tür seylere kafa mi yoruyorsunuz saka gibi 😄
Heee ciddi anlamda kafaya takıyorum gece uykularım falan kaçıyor o derece dermişim.
Hani bazı şeyler anlık aklina gelir bir merak oluşur ya insan da.
Sen mesela ne tür şeyleri takarsın kafana öneri Verde onları takayım birazda çünkü kafa ya takacak hiç derdim kederim yok da😂🤪
Ben postları okuyorum diğer yorumlara bakmadan cvp yazıyorum diğer yorumları her zaman okumam bazen okuyorum
Bende genelde öyle yaparım
Kafama esen post olursa yorum yaparım. 😀 diğer yorumları okumaya vaktim yok .
Bende senin gibi önce fikrimi yazıyorum
Önce yazmak sonra okumak 😅😅
Uzun zamandır girmiyorum ama bende vaziyet böyle 😅😅
1,486,580 soru
24,302,923 cevap
344,155 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın