0 oy
198 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından

Kizlar hani geçenlerde kızımı hastaneye yatirmislardi sonra doktor gelip bakmıştı kalbini dinledi dedi kızınin kalbinde baya üfürüm var taburcu olduğunuz an direk çocuk kardoloji randevu al randevu yok bir tane tek çocuk kardolojisi var oda izne gitmiş 1 aydır bekliyoruz yok sağlık ocaga götürdüm birkaç gün önce baktı dedi azdır kapanacak tedbir amaçlı çocuk doktoruna randevu aldim baktı dedi baya üfürüm var dedi randevu al götür çocuk kardolojine dedim randevu yok dedi Batman'a ayarlayabilirsiniz oraya götürün amcam batman hastanesunde çalışıyor ona söyledim bize sıra almış dedi 8 de burda olun korkuyorum doktor kötü bişey derse korkuyorum kalbinde bişey varsa ya yoğun bakıma atsalar dua edin bişey çıkmasın lütfen lütfen 🙏🥺 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (687 puan) tarafından

Kız ne yoğun bakımı abartmışlar. İlk muayenede kalbine bakıyorlar. Yoğun bakımlık bir durum olsaydı şimdiye Allah korusun çocuk yaşamıyor olurdu. Üfürüm hiç bir tedavi olmadan kendiliğinden kapanan birşey benim kızım da 9mm di şimdi baya kapandı 4 mm'ye düştü , ayı ilerledikçe de kapanacak 

Birde kızın kaç aylik canım?

önce (2,348 puan) tarafından

Tam ben yazmaya geliyordum yazmışsın sumosum . 

Semoşum abartmayi seviyor bu sağlıkçılae 😂

-Reklam-
0 oy
önce (7,336 puan) tarafından

Rabbim yüreğine ferahlık versin

0 oy
önce (3,100 puan) tarafından

Canım korkma Allahın izniyle bişi olmaz görümcemin oğlunada 3 4 günlüktü anjiyo yaptılar geçti şükür kontrolleri oluyır sadece 

0 oy
önce (4,188 puan) tarafından

Yav ne sacmalamislar atlasının kalbinde ufakndelik var kapanır dedi doktor 1 yasinda yine bakacaklar uyurum daha basit kardeşimde var 42 senedir yaşıyor o kadar sıra bekleyeceginize özele götür 1 günde hersey cikiyor

0 oy
önce (128 puan) tarafından

Benim ve arkadaşımın kızı da üfürümle doğdu. Doltor bana da küçük kapanır dedi 6 ayda bir kontrol demişti. Çok şükür ikimizinki de kapandı. Çoğu çocukta görülebiliyor. Kalbinizi ferah tutun inşaallah 

0 oy
önce (4,931 puan) tarafından

Oncelikle anne olarak sen biraz dirayetli olmalisin cocugun icin canim. Bizimkinde de vardi, azdı, 2 yil icinde bayagi kapandi dediler. Sadece kontrole gidip geliyoruz. İnşaAllah sizinkininki de kapanir zamanla, twdbirli olmakta fayda var ama icini ferah tut

0 oy
önce (2,764 puan) tarafından

Ayy yok yoğum bakimoik olsa şuan çoktan olurdu o kadr kötü düşünme eşimin amcası var onun bebeğine de dediler gitti doktor büyüdükçe kapanır demişti 6ay sonra kotrole gel demişti kızı şuan 8 aylık 

Sizinde bebek büyüdükçe kapaniyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 242 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 404 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...