+1 oy
162 göst.
önce Diğer kategorisinde (856 puan) tarafından

Kızlar kızım 5 yaşında ve farkettim ,doktorlar kendiliğinden düzelir diyolar ama başıniza gelen oldumu bilgilendirirseniz sevinirim 🙏 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (6,084 puan) tarafından

duruma göre östrojen içerikli krem veriyorlar. 

bazı durumlarda doktor eliyle kendi açıyor.ileri durumlar ameliyata kadar gidebiliyor. 

ergenliğe girene kadar olabilirmiş. 

vajina girişindeki doku hasar alırsa bir şekilde sonra iyileşirken böyle yapışabiliyormuş. östrojen da bu yapışmaya engel oluyormuş. ergenlikle birlikte bu sorunlar da bitiyor yani

önce (856 puan) tarafından

Kilodan dolayı da olabilir mi acaba

hormonlu krem dediği östrojen içeren krem işte

bu kremle masaj yapmak gerekiyormuş 

kilo etken midir bilmiyorum ama genelde titiz anne hastalığı diyorlar özellikle bebekler için. altını temizlerken temizliği abartınca tahriş oluyormuş. 

benim kızımda 9 aylıkken olmuştu, doktor muayene esnasında eliyle açmıştı. ara ara bakıyorum tekrarlarsa diye de şükür daha olmadı. 

5 yaş büyük bir yaş, doktor muayene ederken çok huylanır ve istemez evet hoş bir şey değil ama bu yapışıklık ciddi boyuta ulaşırsa daha kötü. idrar yapamamaya kadar gidiyormuş ve sonu ameliyat işte. 

çocuk cerrahisine götürmen gerekiyor 

Ben bile muayene ederken huylaniyor direkt randevu alınabiliyor mu yoksa çocuk doktorundan sistem mi açması gerek

üniversite hastanesine gitmiştim orada direkt randevu alınabiliyor da devlet hastaneleri bilmiyorum hiç ordan randevu almadım 

Çok sağol canım bilgilendirdigin için ❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (188 puan) tarafından

Ben daha 4 5 aylıkken fark ettim çocuk cerahına gittim eliyle actı ileri derecede olunca operasyon gerekiyormuş bitane krem verdi bir iki defa sürdüm geçti çok şükür senin kızın büyükmüş travma olmaz inşallah

İnşallah yaaaa

0 oy
önce (14,749 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 

Kizim 29 aylıkken altım acıyor dedı enfeksiyon sandim hemen fakülte acıla göturdük gece. İdrar alınamadı sonte süreçinde hemşire söyledi biliyor musunuz yapışıklık var diye 

Sabahına çoçuk cerrahiye gittik, plastik şeyle ufak mudale ettı , tekrarlayabilir ara ara kontrol için getirin dedi 

Bir iki gün sonra unuttu kızım, ertesi gün de bezi bıraktı idrarını tamamen boşaltamıyormuş meğer . Çoçuk cerrahiye danışın kesinlikle 

Çok sağol canım ya,,❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 644 göst.
0 oy
4 cevap 269 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gaynanamgalpben (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,554 soru

24,185,226 cevap

336,579 kullanıcı

...