0 oy
251 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (999 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında bana kızdımı çok vuruyor ve hakkından gelemiyorum  3. Kişilerin yanında da  yapıyor ve kendimi kötü hissediyorum nasıl tepki vermeliyim yada ne yapmalıyım.

5 Cevaplar

0 oy
önce (180 puan) tarafından

Ya aynı dertteyim varya bu üç yaş döneminde galiba genelinde oluyor şu ara baya azaldı ama ciddi ciddi tepki vermeye başladım vuracağı zaman hele bir vur bak falan diye tersliyorum aslında çok sert değil bizimki sinirine hakim olamıyor basklarinin yaninda yapmaz bide ismallah geçer 

önce (999 puan) tarafından

Nasıl tepki veriyorsun canım tam olarak 

Öyle vurduğunda eline vuruyum diyorum biraz sertçe sonrada pişman olurmuyum diyorum

önce (911 puan) tarafından

benimkide ole . yiyoruz dayagi oturuyoruz assa🤣dur yapma etmeden anlaniyoki ne dersen de bosuna nefes tuketmekten baska bir ise yaramiyo

-Reklam-
0 oy
önce (1,154 puan) tarafından

23 aylık kızım da yapıyor vurduğu zaman sert ses tonuyla hayır bana vuramazsın diyorum devam ederse sana kızdım bana vurduğun için deyip yanından kalkıyorum sonra oda sevimlilik yapıyo yanaşıyor yanlışlıkla vurdun dimi diyorum öpüyorum. Konuşamıyor zaten henüz ama böyle idare ediyoruz biz azaldı vurma huyu. Bi ara da uyumamak için vururdu yoğun bir şekilde, gülerdi yada ağlardı önce çok sinirleniyordum baktım olmadı gel elini öpiym derdim yada gıdıklardım, başka bi şey söyleyip unuttururdum öyle öyle bıraktı onu ama kızdığı zaman arada yapıyo yine kızdım sana deyince hemen sevimliliğe vuruyor şuan böyleyiz

Tşk ederim 

0 oy
önce (692 puan) tarafından

Hiç bir tepki vermeyerek bu huyundan vazgeçirebilirsiniz

Faydası olmuyor 

Başkalarının yanında da yapmaya başladı ve bu hoşuma gitmiyor 

0 oy
önce (2,368 puan) tarafından

Aynısı bendede var bide benimki tehtit ediyo annem bak sana şimdi yumruk atarım görersin diyor bir ara aşırı sadce bana değil herkeze vuruyor du ama şu ara azaldı babası kızınca duruyo korkuyor biraz ondan bidaha seni gezdirmem arabaya bindirmem falan diyor. Belki sevdiği şeyleri yapmicaginizi söyleyerek engel olabilirsiniz 

önce (173 puan) tarafından

Ay aynısı yaa bide kreşe gidiyor benimki 4 yaşında vuruyor vurduğu zaman kötü yapma annelere vurulmaz kimseye vurmamalasın diyorum yumruk atarsam görürsün diyo gene kızıyprum bu sefer yüzüme tükürüyor 

Tükürme huyunu kimden gördü bilmiyorum bizim burda kimse yapmaz böyle bişey okula sordum okulda hiç böyle huyları yokmuş sadece bana ama bana da herkesin yanındada yapıyor yada avanesine dedesine falan da yapıyor sinir oluyorum geçiremedim bi türlü 

önce (2,368 puan) tarafından

Tükürme evresini atlattık biz 😂

Amcasına tükürdü tamam mı amcasida buna tükürdü dur sana Bir gününü gösterim bidaha yapma dedi midesi bulandı bidaha yapmadı .

Ya valla benimki de bana öle babasindan korkuyo akşama kdr bişey yok ama o gelince biraz ondan destek görecek sanıyor daha saldırgan oluyor sonra gelip özür diliyor ama ne fayda bide bağırma şeyi çıktı kaç gündür herşeye çığlık atiyo .

Tşk ederim 

önce (173 puan) tarafından

Benimki babasından da korkmuyo babası normal hayatta bağırma işte sert olmasada vurma vs huyları yoktur aksine bana kızardı bağırma çocuga yapma şöyle diye şimdi kendisi bağırır oldu ben babasına bağırma çocuguna diye kızıyoruö 

Babası kızdıkça daha da oyun haline gitirtor arkasına döndüğü zaman yapıyor kaçıyor falan iyice delirtiyor bizi

0 oy
önce (5,429 puan) tarafından

Kolunu tutup canının acıdığını söyleyeceksin ciddi ciddi. Böyle davranamazsın diyeceksin. Kenara bırakıp diğer odada işin varsa oraya git. Sakince gelip özür dilerse amenna. Sinir krizi geçiririrse biraz daha kendi haline bırakın konuşmayın. 3.kişilerin yanında da kolunu tut aynı şekilde söyle bağırırsa bağırsın sizin gücünüzü kıramazya. Devam ederse gidiyoruz burdan deyin alın götürün direkt.

Tşk ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,751 cevap

336,687 kullanıcı

...