0 oy
142 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (210 puan) tarafından

Oğlum 1. Sinifa başladı ama ödev hiç sevmiyor harfleri düzgün yazamıyor yanlış oldu sil diyince bırakıp gidiyor napicam kızlar yardim edin

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,975 puan) tarafından

Hepimiz aynıyız babasından cekiniyorsa eğer babası biraz uyarsın bizimkini arada babası uyarıyor. 

önce (210 puan) tarafından

Yok canım üstüne akşam babasını bekliyor beraber yapiyorlar bak sınıf tekrarı yaparsın 2 ye geçemezsin diyorum ağlıyor biraz düzgün yapıyor sonra tekrar karman çorman valla şimdiden yoruldum 

Ben üzerine gitmiyorum çokta sildirmiyorum. Açıkçası çünkü daha yeni başladılar muntazam olmasını bekleyemeyiz sadece aferin alamazsın yıldız alamazsın öğretmen beğenmez içine siniyor mu senin bu şekilde gibi şeyler söylüyorum. Asla başında da beklemiyorum odasına gönderiyorum tek başına yapıyor sonra ben kontrol ediyorum. Sadece arada mola veriyor verdiği molaları ben bitiriyorum 😀

Yok bide başında beklicem beyefendinin yoksa yapmıyor bende aynı şeyi diyorum da istek yok senin ki de oğlan büyük ihtimalle 😂

Aynen benimde oğlan aferin alamazsın diyorum öğretmen aferin vermiyor ki zaten artık diyor 😄 bak burası kötü sadece yıldız vermiş diyorum yooo herkese yıldız verdi diyo cevaplar hazır maşallah 😀 ben sadece ilk ödevin de başında durdum onun dışında nasıl yapacağını bilmediklerini gösteriyorum yoksa başında beklersem sohbeti bitmiyor habire laf veriyor

Bu neslin çocukları hepsi hazir cevap heralde 

Bende senin gibi öğretmen yıldız vermez diyorum versiiiin ama odaklnma düşünme güzel yazma yok sadece laf

Aynen öyle hep laf 😀

Allah yardımcımiz olsun

Aminnn 

-Reklam-
0 oy
önce (3,639 puan) tarafından

Kabartmalı setler güzele benziyo

Nerde trendyolda var mi canım sen kullandın mi çocuğun için 

0 oy
önce (4,929 puan) tarafından

Bizimkine de ters yazmis 2 kere sildirdik, babasi yanina gecip gel beraber yapalim dedi, onunla guzel yapti. Başında durmak gerekiyor bi sure onu anladik kendi adimiza

Valla 5 den 9 a kadar başında durdum tek yaptığı değişik değişik konular bulup konuşması masadan kalkip gitmesi baska busey yok

önce (4,929 puan) tarafından

:))) ay o çene. Bizim.kizda aynı 1 yapiyorsa 3 konuşuyor  ll, Allah kolaylik versin, bu gunlerde gececek elbey

0 oy
önce (3,705 puan) tarafından

Şükür atlattım o günleri 🥴 biz 2. Sınıfdayız şuan da bile harf unutmalar oluyor bazen daha çok küçükler çok normal bırakıp kalkması ona ödül tarzı şeyler yapabilirsin sonra YouTube'a bak araştır Allah kolaylık versin en zor sınıf 1. Sınıf 😌

Ödül de koyuyorum başına ama nafile bir tane güzel yapiyor gerisi Allah ne verdiyse valla şimdiden yoruldum Ya Rabbim yardım et

önce (3,705 puan) tarafından

Öğretmenden destek al ona anlat durumu o yönlendirsin seni

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
+1 oy
4 cevap 239 göst.
1 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde SunaySalih.. (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 151 göst.
+1 oy
21 cevap 696 göst.

Kategoriler

1,477,377 soru

24,182,498 cevap

336,396 kullanıcı

...