Anneniz kac yaşında. Benim annem 55 yaşında
Kaynanam da 54 yaşında 🙃🙃
Bakalım en genç kimin annesi ? Maksat eğlence olsun
Lincleyen gelmesin 🤣🤣🤣
Benimki 46 olcak onumuzdeki ay
Kaynanam da 58
Annen gencmis
Genc bacim malesef kucuk evlenmis
Eskiden öyleydi. Gerçi şimdi de bazıları öyle
Hem oyle hemde annemler 7 kizlarmis sag olan olenleri hic hesap etmiyoruz ki erkeklerde var dedem sigortali bi isi bile yokmuş zaten yetimmis o kadar cocuk napcak evden bi bogaz eksilse kar iste eski kafa iyi birini gorunce hemen vermis kizlari annem 16da evlenmis ama 13tr evlenen teyzem var o civar vermis hemen kizlari Rahmetli
Ayy cocukmuslar yaaa .
Oyle hatta babama hastane cok kucuk evlenemez raporu vermis dedem rahmetli kizin anasi da benim babasi da gotur gelinini demis dusun 2 sene imam nikahli yasamislar
Eskiden normaldi öyle şeyler
Ama olan kadınlara oluyor yipraniyorlar. Acısı sonradan çıkıyor
Aynen oyle butun teyzelerim hepsi perisan oldular o koca evlerinde neler neler cektiler yine iclerinde en iyisi annemdi dayak yiyenler ac birakilanlar aldatanlar neler neler cekti teyzelerim yine annem iyiymis babam da kucuk oldugu icin ailesi nereye cekerse bizimkiler oraya gitmisler ama en azindan kotu yere cekmemisler annemi halam cok uzmus bi de ev islerinde cok kullanmislar onun disinda elhamdülillah baska bisey cekmemis
Ah o halalar. Benim de annemi ezmisler çalışkan diye . Halam iş yapmiyormus anneme guveniyorlarmis hep .
Aynen ayne halam haftada 100 kontor bitiriyodu sevgilileriyle elinde sigara annem butun evi cekip ceviriyodu badana boya yufka aklina ne gekiyosa annemin komur cuvali tasidigini hatirliyorum ben
Yazık yaa
Annem kimlikte 49 yaşında ama gerçekte 1 2 yaş daha küçük. Ama en az 42 45 arası gösterir hatta dışarıdan görenler annem olduğuna şaşırır ablam sanıyor.
Aaa ne güzel 🤩
Benim annem 61 yaşında kaynana 60 yaşında 😊
İdeal 😊😊😇
47lik bir afet i devran🤌
Vay vay 😁😁😁
Annem 53
Kayınvalidem 70 yaşında
😊
Nedense kaynanalar hep yaşlı 😃😃
Benimki 40 yaşında evlenmiş o yüzden😅
Hahha 😃😃
Annem 61 yaşında kaynanamda 54 :D annesi kaynanasından büyük bir ben miyim acaba
Bende 30 oldum çoktan 😏😏
Annem 46 kaynanam 59 60
Annemin 46 olduğuna kimse inanmıyor ama 38 40 arası diyorlar
👌👌👌👌
2023 yılında tam 50 yaşında vefat etti. Bir gün annemden daha büyük olma düşüncesi beni üzüyor (ömrum yeterse)
Allah rahmet eylesin. Herkes kendi kaderini yaşayacak 😔😪😪😪
@Muallimekisisi yazdığın bu cümle çok dokundu bana okurken. Çok derin...
🥹🥹🥹...
46 yaşında ,,,,
Gencmis
Anam doğduğundan beridir yaşıyor işte🤣🤣🤣 sağolsun iki koca eskitti 58 yaşında
Aaa sen torunlu kadınsın. Annen gencmis baya 😀😀
Torunlu genç babanicigim ben 🤣🤣🤣😛
Annem 48 kaynanam 58 ama kaynanam annemin yanında kız kardeşi gibi duruyo erken çöktü annem kaynanam 35 görünümlü kendini hiç üzmeyip incitmedigi için
Bazı insanın yapısında var o genç görünüm
Bilmiyorum ama yani canı çok kıymetlidir kaynanamin çok is yapmaz belki ondan yipranmamistir diyorum bazen
Olabilir yani
@@Kardan_Adam Allah senii. Gece gece çok güldüm 😂
Ayy öyle valla canım ama ya benim bile 27 yaşımda her yerim ağrıyor sabahtan akşama iş yap çocuğa bak ama kaynanam benden sağlam
Annem 43 genç ama ruhu yaşlı
Hep öyleler. Kim bilir neler yaşadılar. 🤐🤐🤐🤐
Babam yüzünden
67 yaşından annem 73 yaşında kayınvalidem var ikisinde maşallahı var kaynanam 10 yaş genç gösteriyor benim
Maşallah
anacağzım 70 yaşında. ben de beni doğurduğu yaştayım 😅
Çocukken evlenmiş halan . Annen memurmus ya ondan geç evlenmiştir belki
babaannemin aklına girmişler, o da gelen kısmet iyi diye vermiş işte çocukken, bütün ev işini babaannem yaparmış 🤦🏼♀️
evet annem öğretmen, okuldu çalışmaydı falan hiç düşünmemiş. baban ısrarcı olmasa onunla da evlenmezdim der😂
haha iyi yapmış baban 😀
Baban ne iş yapıyor?
o da emekli öğretmen. ikisi de öğretmendi
Annem 52 yaşında
Kaynana da 70 üstü de tam bilmiyorum 🤣
Ooo baya buyuk kaygana 😀😀😀
Evet canım babannemle yaşıt rahmetli oldu babannem
Mekanı cennet olsun
Annem 64
Kaynanam 65
👍👍👍👍👍
Annem 47 yaşında ama en fazla 40 gösterir. Hem fiziki, hemde enerji olarak. Kaynanam da 53 ama enerjisi 90 falan. Bende 30 yaşımdayım
Annen küçük evlenmiş
Evet çok küçük evlenmiş
Annem 47
Kaynanam 62 galiba 😆
Annen gencmis 😃
Evet hayata rağmen..
Hayat dolu, elhamdülillah Rabbim tüm annelere sağlıklı uzun ömürler versin
Ben şimdi 27 oldum . Hep bizi kardeş sanırlar
Amin amin
Benim annem 64 yaşında kayınvalidem 74 ben ise 40 yaşındayım :))
😇😇😇
Annem 57, babam 56 😄
Kaynanam da 53 yaşında
😀😀 ideal
En büyük ablam 39 yaşında. Hep babamla abi kardeş sanarlardi annem biraz daha yaşını gösteriyor hayat şartları 🥲❤️
Anneler hep öyle. Yılların yipranmisligi
1,477,398 soru
24,182,808 cevap
336,412 kullanıcı