Anneniz kac yaşında. Benim annem 55 yaşında
Kaynanam da 54 yaşında 🙃🙃
Bakalım en genç kimin annesi ? Maksat eğlence olsun
Lincleyen gelmesin 🤣🤣🤣
Annem 53 yaşında
Kaynanam 60 yaşında ama ikiside çok genç duruyor maşallah
Bu arada kuzum linclenicek bir post değil ki bunu da linç edecek olan burayı terk etsin 😂
'Sanane milletin anasının yaşından ' derler 😀😀
Onu diyecek kişi artık öyle ters yorum atamaz 🤣😂😂
Annem 36.5 yaşında hep öyle kalacak
Üzdü 🥺 Allah rahmet eylesin anneciğine
Allah razı olsun
ne kadar genc vefat etmis Allah rahmet eylesin
Şuan bende 35 yaşındayım annemin öldüğü yaşına geldim . Hâlâ küçük kız çocuğu gibi annnemin kokusunu ararım .
babannemin ananaesi 32 yasinda olmus anneside 32 yasinda ölmüş babannem 32 yasinda cok ağlamış bende olcemde cocuklarim kalacak diye 40 ta küçük halami dogurmus 81 yasinda vefat etti Allah sana uzun hayirli saglikli omurler versin inşallah
Canım annem 52 yaşında.. Rabbim ona hayırlı uzun ömürler nasip etsin 🥺💗
Amin amin.
64annem kaynana 75flnvar
32🤣belkide daha yaşlıdır
Helal olsun geç doğurmuş
Büyük oğlu 45galiba hayat çok yıprattı şuan yatalak😥
Allah şifa versin
Amin cnm ❤️
Annem 65 kayinvalidem 55
👍👍👍👍
Annem 65 ine bir hafta kala kaybettim yasasydı 66 bucuk yasında olacaktı
Mekanı cennet olsun inşallah 😢😢😢
Aminnnnnn
Annem 50 yaşında
Kayınvalidem 48
Annem genç yaşta yalnız kaldı :(
Allah rahmet eylesin.
Amin canım
Annem 39 yaşında
Kayınvalidem 58
😂
Kız sen kaç yaşındasın ki ben bile 40 yaşındayım
24 yaşındayım canım malesef annem 15 yaşında almış beni kucağına
Anladım cnm öncekiler öyleymiş dicem ama benimle yaşıt neden öyle erken evlenmiş ki ben bile 20 yaşında evlendim 19 yaşında oğlum var
Dedem yüzünden döve döve vermiş işte annemle teyzemi allahından bulsun
Anladım cnm kader işte ne yapıcaksın insan bazen kaderini değiştiremiyor ne yaparsa yapsın
Annem 52 yaşında bende 36 ilk çocuğum ❤️
Kaynanam 68 yasinda
Ama annen erken evlenmiş galiba
Evet 14 bitiyomus anne olmus
Annem 58 yaşında
Kaynanam kimliğe göre 66 gercekte 74 aşında eşimle tanıstığımda kaynanamla fotosunu atmıştı ananen mi diye sormustum biz tanıstığımızda 65 yaşındaydı kaynanam
Hayat kimini yıpratıyor işte
Kaynanam gec evlenmiş kayınpederimden 10 yaş buyukmus 3 tane cocugu ölmus 3 tane istemeyerek aldırmıs kayınpeder zorla aldırmış 3 kardeş kalmışlar cok cektirmişker oda bana cektirmeye calıştı ama eşim ağzının payını verdi bende susmadım çoğu zaman cok fazla karışamadı eşimde zor oldu ama gerek yuzunu gördü sınır koydu
İyi yapmış uzak durmak lazım
Umuyorum çok çok genç anneler çıkmaz birilerinin çocuk sayılacak yaşta evlenip çocuk yapmış olması beni çok üzüyor benim annem 64 yaşında ve maalesef ki bir çocuk gelin
Ve o sırada kimlikte 40 yasunda olan anam 😁
Benim anne olduğum yaşta annem beni doğurmuş yani altıncı çocuğunu daha doğrusu yedinci bir ölü altı canlı doğum söyleyeceklerim bu kadar
Eskiler cok erken evlenmiş yaa
61 doğumlu 76 da evlenmiş işin komik tarafı babamda çocuk damat sayılır 59 ya da 58 doğumlu 17- 18 yaşında imiş
En büyük ablamız 17 yasinda evlendi tabiki kaçtı suan 49 yasinda 33 yasinda kızı ve 29 yasinda oğlu var ablamın 1.5 yasindads torunu var
Tşk ederim canım hayat seni neden yordu bakıyım,
Hayat beni yormadi adeta ağzıma sicti...afedersin.
Ah ah sen beni gör bide 40 yaşından sonra bebek doğurdum o da benim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi çok huysuz
Ablacım.swnde 40dan sonra ne diye doğurdun 🫣
Onu hiç sorma yaşım geçmeden Bi tane daha bebeğim olsun istedim :)) ama bağlattım tüpleri mi artık
Annem 55 yaşında, kayınvalidem 72. Kayınvalidem 35te evlenip 37de eşimi dogurmus. Nerdeyse annannemle yaşıt o yüzden kuşak farkı çok ve anlaşmazlık yaşanıyor..he deyip geciyorum
Baya geç evlenmiş gerçekten
Eşim Çerkes ve onlara göre normal. Hatta eşimin 80 yaşında hiç evlenmemiş bir halası var. O halasının da ikiz kız kardeşi var, o evlenmiş şimdi bir sürü torunu falan var. Hiç evlenmemiş olan dipdiri bir tane bile ilaç kullanmıyor, diğeri çok ağır hasta
İlginç gerçekten.
Annem 55 kaynanam 48 yaşında
İdeal
Anacuğum 48 yaşında ❤️
Vay vay genç
Annem 48 yaşında arkadaş gibiyiz çok şükür
Kaynana annemden yaşca baya büyük ama asla kabul etmiyor ben 10 yıllık evliyim 10 yıldır 38 yaşındayım diyor
🙃haha esin biliyordur
Bizde durumlar karışık herkes herkesten bir haber
40 yas gorunumlu 59 yas 🤣🤣🧿
Vay vay vay 🤩🤩🤩
Benim annem 50 yaşında
Kaynanam 56 yaşında
Gencmis annen
Annemin en büyük çocuğu benim bende 31 yaşındayım
Eskiye göre normal yaşta evlenmiş galiba . 18 19 gibi
Kaynana 66 yaşında kendi annem 43 yaşında
Aaa annen küçükmüş 😉
Evet canım erken evlenmiş annem