0 oy
2,170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

burun deliklerini kesfetti Ela :) siliyorum islak mendille eeee diyorum o yinede bildigini okuyor :) kendi bırakır mi acaba :)

43 Cevaplar

0 oy
(682 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Allahım yarebbım ne tatlı ya ❤️❤️
tarafından
:) üstüne düşmuyorum inşallah eli burnunda gezmez :)
(682 puan) tarafından
Gezsin ya cok seker ❤️❣️
tarafından
gezmesin kiz hic sevmem alismaz insallah :)
(682 puan) tarafından
Alısmaz Alısmaz cnm ❣️ ❣️
-Reklam-
+1 oy
(964 puan) tarafından

Ayyy ne buu :D:D Demek icin geldim <3 :)

(964 puan) tarafından
Elamız tatlıdır bizim. Cankiz tipe bak ya. Bakıp bakıp gülüyorum ☺☺
tarafından
sagol canim benim :) gecen aksam kanepe örtülerini degistiriyorum oda benimle tabi baktim iki dakika dibimden ayrildi bi baktim eli burnunda gülmeye basladim uyarinca ciddiyede almiyo :) Allah tan arada yapiyo
tarafından
zeynepasyam cok tsk ederim canim benim❤️♥️
(964 puan) tarafından
Öp kuzumu benim için  ❤
tarafından
öperim canim benim seve seve ♥️❤️
+1 oy
tarafından

Yapma kizz öyle alisir sonra bide iki parmagini birden sokmus cadi :D

tarafından
siliyorum islak mendille yapma diyorum baska yere dikkatini çekiyorum iki gündür arada yapiyo cadı:)
+1 oy
tarafından
Oyun sanıyor sanirim sen tepki gösterirsen sever daha çok yapar sen gormezden gel sonra birakir zaten unutur
tarafından
dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bakalim insallah alismas hic sevmem cunku eli burnunda çocukları
+1 oy
tarafından
Pis kız pis sokma ellerini mikrop dolu ora elaaaaaa sen çok tatlı güzel bir kızsın yaaa öyle yapmaman lazım cici elaaa
tarafından
bende oyle diyorum teyzesi :)))
tarafından
Zamanla bırakır canım merak etme
tarafından
insallah canim :) sevimlide oluyor gulecegim cikiyor ciddiye almiyor beni
tarafından
Allah bağışlasın boşver çocuk o yapsın
tarafından
amin canim benim♥️❤️
+1 oy
tarafından
Ahahhaha hemde iksini birden sokmus ellini yerim seni masallah :D bizim komsu cocuguda surekli burnuyla oynardi doktora goturdu doktor elleme oynasin demis cocugundan mi utaniyorsun demis kendini taniyor 5 yasina yasina kadar kendini kesveder kendiliginden birakir demis
tarafından
kiz hic sevmem eli burnunda cocuklari iste neyi sevmezsen basina geliyor:)
0 oy
tarafından
Hahahahahahahahahahahaha yaaaaaa bu neeeee "))) D hahahahah çok tatlı bu yaaa elini parmağını burnunun deliğini yerim onun yer ")) D hahahahah zamanla bırakır çok üstüne düşme benim büyük kızda öyleydi ")
tarafından
yetmiyo ikisini birden sokuyo bide :) hemen bıraktı mi canim
tarafından
Bir sure devam ediyor canim sumugunu falan kendi çıkarıyordu sonra bıraktı kendi kendine ben çok üstüne düşmedim bu çok doğal bir süreç kendini keşfedecek vücudunu keşfedecek hatta arara çıkarttığını yiyebilir bile "))
tarafından
ayyy aysee :) gulesim geliyor benimde görünce ciddiye almiyor beni
tarafından
Kim olsa güler ")) çok sevimli gözüküyor
tarafından
minnak burnu var zaten :)
0 oy
tarafından

Haahaaa ayyy iki deliğe birden sokmuş parmağını aman yarabbim didim kizz burnuna nesnelerde sokar artık bu cimcime büyüdüğünde göster de utansın  :D

tarafından
ayy sokmasin kiz ee diyorum siliyorum ama yeni keşfediyor merak ediyor :)
tarafından
Cok dikkat et ne bulursa sokar artık burnuna keşfetme zamanı
tarafından
arkadasimin oglu kucuk pil sokmuştu aman Allah korusun canim
0 oy
tarafından
Öyle yaparsan burnundan böcek çıkar de. Korkut ki eli gitmesin canım. Nasıl alışırsa öyle gider. 
tarafından
daha kucukko böceği bilmiyor :) eee diyorum siliyorum suan merak agir basıyor arada yapıyor zaten
0 oy
(16,787 puan) tarafından

Burnunu karistirirken bile tatlı bu kız:Dhayır. De pis de yapmasın alışkanlık olur 

tarafından
her halimizle sevmelisiniz canim :) ay aklima niloyanin sümük dansi geldi :))) biliyor musun
(16,787 puan) tarafından
Yok niloya sevmiyor oğlum:D
tarafından
(16,787 puan) tarafından
Ya nasıl yapmışlar ya :d
tarafından
baska versiyonları da var izle bsk
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ay çok komik yaaa çok güldüm :D:D:Ddd
tarafından
:) biri yetmiyo ikisini birden sokuyo bide
(1,517 puan) tarafından
Bide sana bakıyo çok tatlı çok beğendim bu fotoları :D:Dd
tarafından
yapma diyorum ya :) ciddiyete ne demeli o çok Gülen ela gitmis resmi biri gelmis :)
0 oy
(1,345 puan) tarafından

Aynı görümcem bu kız :D:D

tarafından
o kac yasinda :)
(1,345 puan) tarafından
Büyük 20 yaşında evli hamile şuan ama aynı böyle devamlı eli burnunda tabi senin kız çok tatlı benim görümce değil :D
tarafından
en sinir oldugum sey biliyor musun benim kaynım da ayni gecen ekmek aldim fırında adam karistiyodu yiyemedim ekmegi kuslara verdim
(1,345 puan) tarafından
Bende ıyyy midem kalkıyor
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Yaaa yirim seni  petrol çıkaracak annesi  ne biliyon :)))
tarafından
haha suan bişey cikmadi :)
0 oy
(4,650 puan) tarafından

Bir parmak yetmemiş ikisini sokuyor :D

tarafından
hatri kalmasin oburunun :)
0 oy
(12,004 puan) tarafından
Hahah ikisine birdeb soktuğunu gorunce çok guldm :))

Bırakır bnce kendisi. Hergun bi yerlerni keşfediolar :)
tarafından
biri yetmiyo bizde :))))
0 oy
(1,499 puan) tarafından

Ay bu ne :) nasıl bi güzellik tatlılık kaç aylık benimkide 12 aylık arada oda yapıyor ben çekiyom yine bildiğini yapıyor zamanla vazgeçerler ya 

tarafından
kiz ne tatlı senin bebeginde masallah profilini yesinler ❤️♥️ ela bugun tam 16 aylik oldu canim
(1,499 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi orada 6 7 aylık falan şimdi de tatlı ama bizim kilo alamama sorunumuz var hiç kilo almıyor 1 yaşında 7 kilo  hiç birşey yemiyo  çok iştahsız bi tek emmesi var oda olmasa çocuk açlıktan ölecek off off herkesin bi sorunu var Allah beterinden korusun
tarafından
saglikli olsun canim kilo onemli degil emmeye güveniyodur ondan yemiyodur
(1,499 puan) tarafından
Ne bileyim annem çok üstüme düşüyo yok bi hastalığı vardır yok niye yemiyo delirtecek beni inan kendi annemin evine gitmek istemiyom sağlığı çok şükür iyi konuşması yürümesi hepsi çok iyi gelişiminde bi sorun yok sadece yemek sorunumuz var inşallah
tarafından
arkadasin oglu eladan buyuk ama.gorsen kucucuk eladan kucuk zayif çok iyi masallah sen bakma annene emmeye guveniyo bebekler hele dis doneminde hepten zayifliyorlar
0 oy
(455 puan) tarafından
Hahaha cadı kız ☺️☺️❣Unutur unutur inşallah, en sürekli uyar, pis bir şey olduğunu anlat. Anlar yavaş yavaş  
tarafından
cok sık yapmıyor Allah tn :)
0 oy
tarafından

tam diyecektim ki hani iki parmağı aşağı indikçe gördüm ahahahaha :D:D:D:D:D:D:D

kız çok tatlı ya maşallah bu haliyle bile çok tatlı zamanla unutur ama sakın tepki verme 

tarafından
zaman okadr çabuk mu geçti yaa ne ara oldu okadr ♡♡♡♡♡♡♡
tarafından
valla sorma canim ela bile 16 aylik oldu :)
tarafından
masallah ona ya dogdugu gun efsaneydi zaten :)))))
hamileyken karnım belli olmuyor diyordun hep burda gördükçe gözümün önünden geçti hepsi ya
tarafından
yok kiz karnım benim hemen çıktı
tarafından
yaahu hani senin şişkinlik çoktu ya hep öyle diyordun her yerim şişti kocaman oldum ama bebek küçük diye ahahaha :)))
0 oy
(163,443 puan) tarafından
☺️☺️☺️ aman allahim burnunu karistiriken bu kadar tatli olunurmu yaaa ☺️☺️
tarafından
dimi cok sevimli ❤️♥️
0 oy
(12,271 puan) tarafından

:Dkiz bu ne maşallah benim kızımda eşimin azına kustu  dur hemen  çekicem dedim :D  

tarafından
haha elada cok kusan bebektide kimsenin agzina yapmadi :))) ne kötü ama baba iste baskasi olsa oda kusar üstüne :)))

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 494 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,124 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 427 göst.
14 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.