0 oy
582 göst.
önce Diğer kategorisinde (26,413 puan) tarafından

İy Akşamlar Kızçeler 

Ben hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmı bakalım mi beraber çantam şöyle 

Bebek için 

•Hemsireye verilecek takım 

•3 tam takım zibinli alt üstlü 

•İslak mendil 

•Pisik kremi 

•Bebek bezi 

•Battaniye Muslin örtü 

Anne İçin 

• 2 takım alt üst iç çamaşırı 

•2 takım pijama takımı 

•5 adet hasta bezi 

•Dis fırçası macunu

Çantaya koyduklarım bunlar eksik gedik ne var kızlar bana söyleyin koyayım 🩷🌸💕 

17 Cevaplar

+1 oy
önce (432 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin bebisin canım çorapta köy kendine baska eksik göremedim bide kendin için külot bez çok iyi oluyo 

önce (1,200 puan) tarafından

Ay bana da doğumdan sonra varis çorabı giydirdiler. Doktorlara yalvardım çıkarayım diye. Sıcak basıyodu beni 🤣

önce (26,413 puan) tarafından

Onu niye giydiriyorlar aşko bana giydirmediker

Sezaryen olmuştum canım damarlardaki pıhtı kalbe atmasın diye mi ne öyle bişey demişlerdi

Kan sulandırıcı başladılar banada 20 günlük aynı seymi bilmiyorum da

önce (432 puan) tarafından

Valla ben Eylül'de yaptım genede kamsizlik vardı üşüme geliyordu bide hastane etrafı ateş pahası bana göre o yüzden koymak mantıklı 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,141 puan) tarafından

Tavsiyem hasta bezi yerine gazlı bezin arasına kalınca pamuk koyup öyle kullanman eğer maddi olarak imkanın varsa hem çok temiz hemde daha hijyenik oluyor

Canım ilk kanama çok oluyor onun için sonrası için ped koydum zaten ama kızımda tansiyonum çok düştü kalktığımda bayılıyordum beze küçük tuvaletimi yaptığım da oldu çok afedersin yine öyle olurum diye korktuğum için fazla koydum 

önce (2,141 puan) tarafından

Anladım :) 

Hayırlı doğumun olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Allah razı olsun canım ❤️ 

+1 oy
önce (27 puan) tarafından

Islak mendil yerine kare büyük pamuklardan koysan daha iyi olur.  1 tane Hırka koyabilirsin kendine her ihtimale karşı,  terlik  aklıma bunlar geldi

Kızımda öyle yaptım da hastanede zor oluyor o şekilde canim ya evde anca o şekilde yaparım buralar hala çok sıcak pijamalar da mevsimlik terlik ayağımda olcak ya zaten o yüzden yazmadım crocs terliklerle takılıyorum 1 aydır rahat oluyor ☺️ 

+1 oy
önce (6,545 puan) tarafından

Kağıt havlu 

Terlik 

Çıkarken giymek için bir takım günlük rahat kıyafet 

Ben Domestos un spreylerinden almıştım hastane tuvaletine sıktım iyice öyle kullandım 

Aşkım ben hastaneden çıkarken zaten felçli Ali Rıza gibiyim pijama Hırka çıkarım kızımda da öyle olduydu 🤣🤣🤣

+1 oy

Sezaryen mi olcak canım . Normal olcaksa pijamayla uğraşamazsın giy çıkar. Diz kapağında kısa kollu ev elbiseleri var onlardan koy. Muayene ediyolar devamlı. Kolay olur 

önce (3,830 puan) tarafından

Eylül 5 te 2. Planlı Sezeryan yaptım . İlkinde bakmamislardi ama bunda kaç sefer gelip gidip karnıma bastırıp alttan kanama kontrol ettiler pijamayla zor oldu sen ne olur ne olmaz maksi etek falan köy 

Hee bak oluyomuş canım koy sen bencede 

Boydan gecelik alayım o zaman hem bir takım alacaktım elbise tarzı alayım 

Al canım. Doğumdan sonra da sık sık hasta bezi değiştirceksin kolay olur . Zaten genelde kadın doğum servislerine erkek almıyorlar rahat olursun

Aşkım yarı özel ama erkek girebiliyor hatta eşim kalcak yanımda büyük ihtimalle 

+1 oy
önce (5,761 puan) tarafından

Kiz cocuk oyle usumez mi icine bisey giymeyecek mi eldiven corap koydun mu bi de agiz mendili 

Senin icinde pecete gogus ucu kremi sut artirici cay ben doguma girmeden icmistim ustune bi hirka al dogumda cok kan kaybedeceksin usursun terlik koy ayakkabiyla mi gezecen koridorda aklima gelenler bunlar 

Kız o tehlikeli olmaz mı ben sezaryen doğum kola ne için ki

Niye kiz benimde sezeyrandi hamileyken esim yasakladi dogumdan sonra da narkozu atmak icin kafein tuket dediler firsattan istifade 1 bardak ictim benim oglan cok sancilandi onun yuzunden 

Neskafe dediler de kola hiç duymadım dikişleri yakmaz mi ben döner yemiştim az acılı kivrandim gece boyu kızda 

Yok yakmadi beni bana bisey yapmadi da iste sonra icince cocuga gaz yapti ha iste dogumdan once ic diyom 😂

Evde de yok şuan ama haftaya dogurirsam içeyim 🤣🤣

+1 oy
önce (744 puan) tarafından

Normal doğum mu olacak sezaryen mi 

Sezaryen canım 2.dogum ☺️ göğüs ucu kremi koyayım şimdiden bile ağrımaya başladı göğüs uçlarım aşırı hassas

Kesinlikle ve terlik veya kalın çorap da koy hastane soğuk oluyor 

Tamam canim 💕💕

Sağlıkla gelsin minik Rabbim sana bağışlasın inşallah 🥰 ❤️

önce (3,403 puan) tarafından

Şimdiden sür Nur kremi

+1 oy
önce (1,991 puan) tarafından

Bence herseyi yeterli :) ekstra sana Çorap, hırka , kucuk su ısıtıcısı olabilir, sallama cay kahve iyi gidiyor gece sakinliginde:))

Orda var o aşko odanda kullanmak için 

önce (1,991 puan) tarafından
+1

Varsa iyi canım :))

+1 oy
önce (2,976 puan) tarafından

Bencede çorap koy mutlaka sıcak bassa bile ince bir çorap giy bana ebe lohusalikta hastalık kaparsan kalıcı olur demişti. 😀 ince bir yelekte koy sabaha karşı soğuk oluyor yedek yazma al kendine hangi hastanede yapıyon doğumu 

Ya gerçekten tatlı tatlı yemenin acı acı gegirmesi vardir lafı çok doğru 😄

Senin neyine 20 aylık bebeyle sıcakta gezme bugünde sıcaktı 🤣🤣 eve zor geldim kız gelir gelmez de oturduğum gibi su sızdı dışardada gelmiş yürüyorum diye terliyorum sandım Dr bana yar doğuma kadar demişti 

Aaaa kız suyun mu geldi ben suyum gelince apar topar hastaneye gittim sen evde mi bekliyon

Kız benim geliyor ki 28 de geldi Dr azar azar gelmesi normal fazla gelirse gel dedi suyum da fazlaydı zaten az az gelmesinde sorun yok dedi ama 1  bardağı geçerse hemen gel demişti öyle çok gelmiyor şükür 

Ayy çok şükür çok gelmesin. 

+1 oy
önce (4,679 puan) tarafından

Terlik kendine canım.

Bir de hırka kendin için.

Terlik ayağımda olcak canım Hırka ya da yelek ekleyim o zaman 

+1 oy
önce (1,756 puan) tarafından

Emzik mama süt sagma makinesi 

Nescafe 

Katı yemem de kabızlık her türlü oluyor yinede kayısı erik falan yiyim bol bol almıştım bugünde 

önce (3,621 puan) tarafından

Kayısı hosafı iç hemsıre bana soyledı bırde nescafeyı

Kayısı hoşafı kaynatcak kadar hayırlı akrabalarım yok maalesef anca eve çıkınca anacim yapar ☺️☺️

Aman olmasınlar bosver anan sana yeter artar 

Aynen öyle canım anam 🤣🤣🤣🤣

+1 oy

Saglıcakla kucagına al cıceğim❤️

Allah razı olsun canım ❤️ ❤️ 😍 

Yanlıs yerr mı yazdın bacı sjsjsj

He kız 🤣🤣🤣🤣

+1 oy
önce (1,813 puan) tarafından

Gayet güzel rulo peçetede koy canım bide ben bir pijama takımı birde boydan gecelik elbise koyucam ilk gün zor olur belki tuvalete gitmek falan onu kolayca indir kaldır yaparım diye düşündüm

Bide hemşireye bir takım ver benim Aralık çocuğu olucağı için bi takım elbise bez ıslak mendil pamuklu battaniye hazırladım iki takımda Çankaya yedek koydum her ihtamele karşı bide kendin için ister ince ister kalan bi hırka koy korudorda yürürken üstüne alırsın lazım olur çorap koymayı unutma kendin için mevsim geçişi zamanlarında yok nasıl olacağı belli olmaz  

Rulo peçete koydum Aşkım puset ve içinde kundak örtü de var canım benim onları listeye eklemedim de hepsi hali hazırda duruyor çıkarken lazım olacağı için yazmadım listeye ama battaniyem mevsimlik muslin örtü de var pamuklu battaniye de ekleyim mi Polar 

önce (1,813 puan) tarafından

Yedek ekle bence  ne olur ne olmaz killanmazsan getirirsin bi battaniye sonuçta 

Doğru söylüyorsun canım ❤️ 

+1 oy
önce (4,667 puan) tarafından

Ay çok heyecanlı ya Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰🤗 eksik göremedim terlik giyeceğim zaten dedin o vardı aklımda yelek koy üşürsün. 💐ya birde şey sormak istiyorum benim iki kızım var ama ne alacağımı ne kadar alacağımı hiç bilmiyorum bu erkek olunca sıfır kıyafet eşya hiçbir şey yok . Ne kadar lazım olur ne olur hep unuttum . İkinci kızımda çoğu ablasının kıyafetiydi ve az alınmıştı. Bunda ne kadar almalıyım sence ? Senin de oğlun olacak o yüzden soruyorum neyi ne kadar aldın zahmet olmazsa aklına geleni söyler misin bana 😅 kış bebesi olacak benim ki Ocak sonu Şubat başı gibi görünüyor şimdilik . 

Dimi doğru söylüyorsun öyle yapayım. 0-3 ay mi aldın takımları yoksa Yenidoğan olarak mi ?

Canım kızım prematüre doğdu diye erken doğum riskim vardı 2 takım 0 aldım diğerleri 0 3 hatta 3 olan bile var bebeğim iri Bebek biraz iyi ki öyle almışım kızımın ortak kullanılacak takımları da var 10 takım falan var şuan fazlasıyla yeter de artar yakın olsn elimde fazla olanları verirdim tertemiz kullandım hep 

Teşekkür ederim canım oğlum olacak benim de iki tane kızım var 🥰

Sağlıkla gelsin ❤️ 😍 

Sağol canım amin inşallah 🥰

+1 oy
önce (8,380 puan) tarafından

Sağlıkla al kucağına inşallah. Bence kendine iki takım daha koymalısın. Doğum ne zaman?

Çorap, hırka, terlik vs koy bide 

7 Ekim inşallah canım sabah kontrol var ama bugünde biraz yoruldum kendimi hazırlıkli gel dedi Dr muz ☺️ 1 gece kalıyorsun ya yeter diye düşünüyordum

Oo maşallah az kalmış. Bende ilk bebeğimde bir gece kaldım ama narkozu atıyorsun ya vücuttan (yani bende olmuştu) kusmuştum iki üç kere üstüm başım batmıştı. Bide sürekli terliyordum sıcak basıyordu. Ne olur ne olmaz bence yanında bulunsun 

Bende kusma olmuyor da çok terliyorum bende 

O terleme zaten berbat bir şey ya. On dk da bir su gibi oluyor insan 😂

+1 oy
önce (4,188 puan) tarafından

Anne için terlik   çorap hastaneden çıkmak için kıyafet  

Ben o pijamalarla hastaneden çıkarken bacım 🤣 🤣 yanıma alcam tabide giyebilir miyim bilmiyorum 🤣🤣

önce (4,188 puan) tarafından

Suan bana sorsan ne giydin çıkarken üstüne hatırlamıyorum bile yeterki çıkayım eve gideyim duals alayim diye baktım eve girince direk banyoya girmistim  o 4 gun çok sanciliydi benim

+1 oy
önce (4,414 puan) tarafından

Kaç gün kalacağına bağlı 2. Gün çıkacaksan yeter daha fazla kalacaksan sayıları artir bence. Bir de varis çorabı bence demirbaş mutlaka olsun

Onu Dr gerek görürse söylüyor heralde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,267 göst.
0 oy
10 cevap 358 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlmugur (133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler