Slm kizlar benim kizim 1 sinifa gidiyor eskidende bazi harfleri biliyordu suan 2 harfteler biliyor ama yazisi çok yavaş ne yapabilirim acaba el becerisinin hizlanmasi icin oyle olunca hevesim kırılıyor okumayi seven biriyim ben okuyamadim cocuklarim okusun isterim ve boyle ogretmende kizinizin yazmasi cok yavas diyince üzüldüm ne yapabilirim kusura bakmayın uzun oldu biraz
Daha okul açılalı ne kadar oldu ki hızlı yazacak çocuk . Fazla beklentiye girmeyin, çocuklaradan da yaşlarından daha büyük şeyler beklemeyin
Öyle de yasiti var ayni sinafa gidenler onlar daha cok hizliymis sinifta benim kizim yavas yaziyormus ama toplama cikartma islemlerini faln biliyor harfleri yazmayi biliyor sadece yavaş yapiyor iste
Daha çok küçükler bana saçma geliyor zaten 6 yaşında gidiyor çocuk okula ne bekliyorlar ki . Bir de kıyaslama yapıp o daha hızlı şu daha yavaş. Bir ay olmadı daha bismillah. Bizler bile koca insanlar yeni işe başlarken 2 ay veriyorlar alışma süresi için . Çocuk ortama mı adapte olacak yoksa hiç bitmese tükenmek bilmeyen kıyaslamalara mı yoksa ödevlere mi. Küçücük omuzlarına bir anda büyük sorumluluk veriyorlar çocukların.
Doğru kalem seçimi önemli
Belki kullandigi kalem onu zorluyordur
Kalem degistirin yumusak uçlu olsun
Yazarken yoruldukları icin yavas yazar cocuklar
Benim oğlum içinde öğretmeni yetişemiyor parmak kasları güçsüz oyun hamuru ile oynasın parmak kaşlarını güçlendirici videolar var onları izleyip yapsın dedi sizde deneyin isterseniz
1,477,226 soru
24,180,514 cevap
336,306 kullanıcı