Kermes falan olsa götürür bağış yapardınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Canım o kadar iyi değilim ama çevremdeki kişiler seviyor bende veriyorum onlara hediye. Dün oğlumun öğretmenine götürdük ☺️
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşşş
Çok teşekkür ederim 🌸
Balkon icin buna benzer sus eşyası 800 aldım
Aldığın çok daha güzeldir eminim canım ama valla yakın olsak direk hediye ederdim 800 çokmuş ☺️
Tesekurler cnm yani bedavaya verecegine parali sat
Canım parayla satabileceğim kadar güzel yapamıyorum ki . O evreye henüz gelmedim bence
Hep bakiyorum yaptiklariniza buna bayildim keske yakın olsaydık bana da verirdin 🥰
Teşekkür ederim canım tabi ki verirdim 🌸 komşularım arkadaşlarıma veriyorum balkonlarına koysunlar çok profesyonel değil ama güzel gösterir balkonu☺️
Vallahi daha ne kadar profesyonel olsun harika gorunuyor sahsen ben yapamam 😂😂😂💞💞
Canım herkes yapar valla çok kolay ama tabiki teşekkür ederim hoşuma gitti bu yorum😁
Tü tü tü tü maşallah 💐
Yaaaa🥰 teşekkürler canım 😍
Maşallah emeğinize. Aslında kapı girişine de uygun olur. Ve işi biraz daha detaylandırsan çok güzel hastane kapı süsü yaparsın sen doğumlar için ;)
Canım kapı önünde var girişte var balkonda var ☺️ olmayan yer yok şu an evde 🤭 Yapmayı yaparım canım ama henüz öyle bir atılım yapabileceğimi sanmıyorum bakalım inşallah olur 🥰
Maşallah sana ya sanırım ruh ikizimi buldum biz senle bir araya gelsek neler yaparız ♥️🤦
Ne kadar keyifli olurdu 🤭🥰
Eve dönünce bende sana atayım bakalım beğenecek misin benimkileri :)
Olur canım bekliyorum ☺️⚘️
Vaaayyyy muhteşem mm olmuş bayildimmm
1,477,221 soru
24,180,431 cevap
336,299 kullanıcı