0 oy
99 göst.
önce Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

Merhaba güzel anneler garanti mobili indirip müşteri olup size verdiğim davet kodunu girerseniz hem ben hemde siz 1500 TL kazanırsınız başkası da sizin kodunuzla müşteri olup girerse yine hem siz hem yakınınız 1500 TL kazanir müşteri olmak çok kolay dilerseniz bonus para geldikten sonra hesabı silersiniz iptal edersiniz çocuklarım için ihtiyacım olan şeyler var bana o yüzden lazım yapmak isteyene özelden de anlatırım çok kolay iki dk nızı alır o parayı hepsi burada, Trendyol, Migros, CarrefourSA da, a101 de bide bazı marketlerde kullanabilirsiniz 

Davet kodum = ZEP3NIEO

2 Cevaplar

0 oy
önce (404 puan) tarafından

Kızlar yok mu yapacak olan çok kolay gerçekten de sizde ihtiyacınızı görürsünüz 

-Reklam-
0 oy
önce (3,079 puan) tarafından

Canım bende müşterisi yim bana da 2bin geldi yeni müşteri lere özel harcadım ama pişman oldum 😔helal değil çünkü

Anladım canm bende müşteriyim ama bana gelmedi çocuklar için ihtiyacım vardi helal olup olmadığıni bilmiyorum ama bankanın bır kampanyasi bu eğer rica edersem promosyon kodumu profil kısmından girer misin öyle de olur 

önce (53 puan) tarafından

Müşteri olan yapabiliyor mu nasıl olacak

olabilir diye biliyorum profil kısmında promosyon kodu gir diyen yere gir canım benim kodumu ikimize de gelsin 

Yapınca yazar mısın olmuş mu diye bakayım 

önce (53 puan) tarafından

Olmadı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
10 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,640 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (404 puan) tarafından soruldu
0 oy