0 oy
250 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (354 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında bugün anne babam kızlara bakıyor dedi kahvaltıdaydik nasıl dedim nasıl bakıyordu bide bakarken sakaliyla oynuyordu dedi nasıl kızlara bakıyor dedim açık kolu bacağı açık bide elbisesi yandan yırtıkti yani yırtmaçlı demek istedi elbisesi cicekliydi maviydi saçı açıktı dedi artık hangi kıza nasıl bakmışsa kızın ilgisini çekmiş iş yerinin önünde kafe var oturuyorduk babam bakıyordu dedi üzüldüm eşimde çocuğa mi inaniyorsun dedi kız neyi görmüşse onu anlatıyor dedim yalan atıyor dedi

8 Cevaplar

+1 oy
önce (6,020 puan) tarafından

ay ne diyeceğimi bilemedim. 

bence şu an konunun üstüne gitme, yalnız oldukları yerde kızına kızmasın. kızın bubsefer görse de söylemez. çocuk aranızda kalmasın. 

sen ben farkettim gibisinden konuşursun eşinle

önce (354 puan) tarafından

Kızım zaten eşimin yanında söyledi eşim bir yandan gülüyordu bir yandan kızıyordu 

-Reklam-
0 oy
önce (17,405 puan) tarafından

Çocuk artık hangi bakışın ne anlama geldiğini farkedecek durumda demekki. Yapiyor birde çocuğu yalancı çikariyor. 

Üzüldüm ama ya 

önce (17,405 puan) tarafından

Kim olsa üzülür. Kocanda üste çıkmak yerine utanmalı. Senden utanmiyorsa kızından utanmalı. 

Yok utanmadigi gibi kıza diyor iftira atma yalan atma atma kız ne bilsin iftirayı 

0 oy
önce (1,960 puan) tarafından

5 yaşındaki cocuk yalan söylemez 

0 oy
önce (894 puan) tarafından

Normal bakıştan daha ötesi bi şekilde bakmış ki çocugunuzun bile dikkatini çekmiş sizde erkeklere bakın eşinizin dikkatini çekecek şekilde trip kavga hiç denemeyin bi işe yaramaz etkiye tepki her zaman işe yarar

Bende öyle düşündüm acaba nasıl bakmış ki kızın dikkatini çekmiş acaba kadında mi ona bakmış 

0 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Çocuktan al haberi demisler

0 oy
önce (5,414 puan) tarafından

5 yaş aslında bişeylerin uydurulduğu bi yaş ama böyle bi şeyi uydurabilir mi bilemedim. Benim kızım da 5 yaşında çok şeyler sallıyor. Kendince şaka yapıyor. Sonunda dayanamayıp gülüyor anlaşılıyor onunki tabi.

0 oy
önce (6,243 puan) tarafından

Ben 5 yaşında bir çocuğun böyle bir ortama maruz kalmasına üzüldüm. Evdeki muhabbete bak, babasının başka bir kadına bakması... Babasının birine bakması neden dikkatini çekti bu önemli, belli ki bu konu daha önce de aranızda konuşulmuş ve kızın bunun seni üzecek bir davranış olduğunun farkında.

Eşin de ayrı pişkin. O yaşta bir çocuk bu kadar detayı uyduramaz. Bakmış işte. Pişkin pişkin de çocuğa iftiracı demiş. Ayarsız adam. Kızını bu adamın tavrından koru, kendin de güzelce korun bir çocuk daha verme bu herife. 

Evet bende kızım için üzüldüm Bizim mutluluğumuzu izlemesi gerekirken babasının başka kadınlara baktığını izlemiş çocuk mocuk yok artık zaten ona 

önce (6,243 puan) tarafından

Senlik hiçbir şey yok. Baktığı kadın senden daha alımlı ya da güzel falan değil. Eşinin pisliği o. Onun onursuzluğu. Kendi düşünsün 5 yaşındaki kızının yanında bu kadar küçülmeyi. Biz bazı kadınlar çoğu erkekten daha adamız diye düşünüyorum. 

0 oy
önce (7,005 puan) tarafından

Ufacık çocuk nereden bilsin böyle şeyleri de uydursun eşin yalan söylüyor bence çocuk adına üzüldüm keşke biraz da eşin üzülseymiş yani

Yok valla üstüne tripler falan yapıp gitti kendimi çok kötü durgun hissediyorum şu an 

önce (7,005 puan) tarafından

Suçlu ya ondan üste çıkmaya çalışıyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,051 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 253 göst.
0 oy
2 cevap 191 göst.
0 oy
13 cevap 414 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (793 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,235 soru

24,180,617 cevap

336,315 kullanıcı

...