+1 oy
293 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,022 puan) tarafından

image

önce bir kahve anlığı 😂 diyet yapıyorum o yüzden artık kahve yanı çikolata yok  sağlıklı atıştırmalık

ama diyete gelirsek no sağlık,😅 burada çoğu kişiye diyetle ilgili güzel güzel fikirleri vermişimdir ama kendime gelince yok 😂 1 koca bardak kefir ve 1 küçük muz kahvaltım, ara öğünüm de bu😅

ama geçen hafta güzel gitti, inşallah bu hafta da güzel gider 🤗 61-62 çıkıyordum tartıda hedefim 50 hadi hiç olmadı 52.

ama gözümün önünden yemekler gitmiyor 🤤🤤

7 Cevaplar

+1 oy
önce (558 puan) tarafından

Az önce kontrolden geldim 💪💪💪

Toplamda 2 ayda 10 kilo verdim 9 kilosu yagdan,çok şükür istediğim hedefe doğru gidiyorum😁😁😁

İnşallah sende bende istediğimiz kiloya ulaşırız bacummm güzel güzel günler bizi bekliyorrrr🥰🥰🥰🥰

önce (6,022 puan) tarafından

şahane, 10 kilo bi de 9 u yağ.

valla takdir ettim👏🏻inşallah bacım

önce (163,561 puan) tarafından

weeeeee nasi verdin

@honki ponki toninok

Teşekkür ederim canım benimm❤️❤️❤️❤️

@BabyBoyum

Kanka diyetisyene gidiyorum listesine de tam uyuyorum gibi arada kaçamak oluyor ama sjsjsj öyle böyle gitti daha 15 kilo vermem lazım onu da halledecez😁😁😁😁 44 beden giyiniyordum dün trenckot aldım 40😁😁

önce (163,561 puan) tarafından

hadi gozun aydin hayatim banada dua et sali gunu gene test var iyi not almam lazim

Allah razı olsun askommm🥰🥰🥰yav sen geçen sene her sınavı patates etmiş insansın bu sene de halledersin beee💪💪💪 aslanım benim🥰🤩

-Reklam-
0 oy
önce (7,006 puan) tarafından

Bende başladım diyete detox suyu bide macunu aldım bakalım gelince onlarada başlayacağım kardeşim bir haftada  üç kilo vermiş inşallah bende veririm spora yazılacağım sıkışmam lazım bizde her yerim yağ oldu 6 kilo fazlam ama sanki 16 kilo fazlam var gibi boyunda kısa olunca yürürken bacaklarım birbirine değiyor rahatsız ediyor

ay o bacak olayı benim de sinirimi bozuyor. hamile olmadan önce hayatım boyunca olmadı. şimdi sürekli değiyor delleniyorum😂

bromelain şurubu mu alsam diyorum bende

önce (7,006 puan) tarafından

Bende zühre ana ananas şurubu bide detox macunu aldım bacaklarım çok irileşti üst kısmım S yada M beden oluyor ama alt tarafım L beden oldu armut beden olmuşum

+1

ben de aynıyım bi de genetik olarak kalça, bacak kalındır bizde🤦🏼‍♀️

image

şu aletle iç bacaklar üzerine çalışmaya başladım 
0 oy
önce (1,737 puan) tarafından

image

Bende 3 harfli yiyorum 😋😋😋 kahveyi önceden içmiştim 

yeme yeme yap diyet 😂

İradem zayıf 😏😏😏 akşam ac yatacam diyorum kocambey pide lahmacun cifkofte tarzı şeyler getiriyor eve . Büyük oğlum istiyor bazen ,bazen de kendi yiyesi geliyormuş. 

Gözüm kaliyor yiyorum. Karnım doysa gözüm doymuyor 😶😶😶🫣🫣🫣🫣

valla ben de öyleyim açıkçası eşim bu konuda daha iyidir. ama uzun zamandır hazırlıyorum kendimi bu diyete. eşim bile şok oldu, senden beklemiyordum diye. kafada bitirmek lazım 10 gün oldu, hiç fire vermedim önümde olsa bile yemedim ben de kendime şaşırıyorum 😂

İyi bakalım, inşallah devam edersin bu şekilde 👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏

inşallah 😂

0 oy
önce (4,171 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Tam diyete basliycam tatli yapıyorum kayinvalidem bulgaristana gittiler yogurt mayalamis dolap dolu ben aldırdım yogurt dolap dolu sütlüye 5 kilo süt getirdi annem evde diye hepsinde yoğurt yapacak değilim yarısını tatlıya hemen basladim 😂

😂 kız buzluğa atsaydın 😅

Allahtan tatlıyla aram yok, pastacıyımdır ben. aman aman pasta da yapmam, bilmem çok bi muzlu rulo pasta uaparım😅

0 oy
önce (4,000 puan) tarafından

Dilerim hedefine ulaşırsın 🌸Kızımı günde 4 defa okula bırakıp /alarak bende zayıflarım herhalde inşallah, amin. Yalnız çay görünümlü kahve gözlerimi alıyor 🤗 Sana böyle biraz büyük bir fincan takımı lazım. 

evden çıkma bahanesi güzel işe yarıyor, bende o yok daha mecbur akşam yürüyüş yapıyorum 😅

ya büyük fincanlar gördüm ama buna alıştık

bu bölge böyle 😂 

çay bardağında kahvenin adı tarzı hususidir kısaca tarsusi dersen bu bölgede böyle kahve geliyor 😅

antakya ve tarsusta özellikle ikisinin ortak şeyleri çok, arada kalan yerler de adana, Osmaniye bundan etkileniyor 😂

bi de antakyalıların kahvesi biraz acıdır. 

önce (4,000 puan) tarafından

Kahve bir kültürdür, her yiğidin bir kahve içimi vardır diyebilir miyiz 😅

tabii ki😂

0 oy
önce (3,366 puan) tarafından

Afiyet olsun bol eksiler   bende oğlanı uyutunca yemek yiyeceğim 🤣🤣 sonra kahve içerim işlerim bitti şükür 

Sabah  erkenden  yapmaya başlayınca bitti 🤣🤣 3 cam sildim  evi sil süpür lavabo  banyoyu yıkadım   ortalığı topladım yemekler hazır  o mis🤣🤣 sanada kolay gelsin 🌼🌼😘

ben sabah ayıkamuyorum ya, hep niyet ediyorum geç de kalkmıyorum kızım 7-7.30 da kalkıyor zaten ama benim kendime gelmem9u buluyor 😂

Hahah🤣🤣  benim oğlan ztn hep istisnasız  5 ile 6 da kalkıyor  bu sabah 4 buçukta uyandı sonra 8 den sonra uyudu   biberonu  bıraktırmaya çalışıyorum 

ay bugün fazla erken uyanmış o da 😂😂 benim kız da daha küçükken 5 gbi uyanıyordu hep😂

Evet ya  baya  dha erken uyandı bakam inşallah  geç uyanmaya başlar artık 

0 oy
önce (3,613 puan) tarafından

Gecen yıkadıgım halıları tekrar yıkıcam sımdı 😭

ben hazır değilim galiba 

Korkma sadece su 🤣🤣

Sen hazır degılsen baslama cocuk kadar sende onemlısın 😭bızım egıtım  uzun oldu bıtelı 2 bucuk yasında basladık suan 4 olacakk asırı rahat bırsey var yaa bez derdı yok mıss mısss

vallahi bez taşımaktan bez değiştirmekten yıldım, yoruldum. her bez değişimi olay, bir kaos 😂 ama kendimi hazırlarsam eğer güzel olacak

O yuzden dıyorum ya asırı rahat tasırma o bu şu yok sadece bazen tutamaz soguk alır kacırır baskada sorun yok bır an once hazır et kendını gelecek yaz baslamadan basla yaz oldugu ıcın daha rahat olur sımdı baslama hasta olur tek kat gıydırmen daha ıyı olacagı ıcın sımdı baslama hadı bu kışta yırttın pacayı😄

bunu bir düşüneyim ben

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 506 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (6,022 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 238 göst.
20 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,427 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 236 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.

Kategoriler

1,477,246 soru

24,180,781 cevap

336,318 kullanıcı