0 oy
184 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,703 puan) tarafından

Kızlar kızım 6 buçuk yaşında kafasında böyle yara çıkmış 1 tane değil 2 3 tane hem de neden böyle olmuş olabilir 

image

6 Cevaplar

0 oy
önce (5,994 puan) tarafından

mevsim geçişi ya belki ondan egzama oldu, o da kaşıdı kaşıdı durdu. 

önce (3,703 puan) tarafından

Kaşımadımmm diyor kızımın kulak arkasında egzama var ama saçında ilk defa gördüm 

önce (5,994 puan) tarafından

gece uyurken bile kaşımış olabilir 

ha bi de şampuan kalıntısı falan varsa iyi durulanmadıysa  o da yapabilir 

-Reklam-
0 oy

Bilen yok mu 

0 oy
önce (4,803 puan) tarafından

Egzama olmuş. Sağlık ocağına götür losyon ve şampuan veriyorlar. Yoksa daha çok yayılır ve çok kaşınır. İlaç kullanmazsan geçmez daha çok çoğalır. 

Sağolll canım götüreyimmm sağlıkocağına kulak arkasında var ama saçına kadar mı yayılmış anlamadım 😌

önce (4,803 puan) tarafından

Yayılır evet . Benim de çıktı ensemde ki saç dibinde. Önce önemsemedim kendi kendine geçer diye . O kadar çok yayıldı ve büyüdü ki sulu yara olmaya başladı . Sen geç kalma 

0 oy
önce (17,400 puan) tarafından

Bende de oldu bundan. Ben otelden mantar oldum diye düşündüm ama mantar değil dedi doktor. Damla ve şampuan yazdı. Kullandim geçti. 

önce (477 puan) tarafından

Saç mantarı bu 

Sağol canım bende gidiyiiim sağlıkocağına

0 oy

Egzama değil ki saç mantarı bu canım bendede var cildiye doktoru şampuan yazar geçer öyle 

Cildiyeden hayatta randevu bulunmaz hiç randevu çıkmıyor sağlıkocağı anlamaz mı

Bakar canım onlarda

0 oy
önce (3,993 puan) tarafından

Kızımın da kafasında çıkmıştı. Doktor bir ilaç veriyor, sürünce 1-2güne geçiyor. Daha da tekrarlamadı. Bizde ki çıkma sebebi strese bağlı olmasıydı. Kardeşi yeni doğduğu zaman olmuştu. 

Anladım canım sağolasın çocuk doktoruna mı gittin 

önce (3,993 puan) tarafından

Hayır, aile doktoruna gittim. Ama kendisi çocuklar için ayrıca eğitim almış biri. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 436 göst.
0 oy
4 cevap 556 göst.
21 Haziran 2019 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,144 soru

24,178,953 cevap

336,239 kullanıcı

...