Kızlar kızım 6 buçuk yaşında kafasında böyle yara çıkmış 1 tane değil 2 3 tane hem de neden böyle olmuş olabilir
mevsim geçişi ya belki ondan egzama oldu, o da kaşıdı kaşıdı durdu.
Kaşımadımmm diyor kızımın kulak arkasında egzama var ama saçında ilk defa gördüm
gece uyurken bile kaşımış olabilir
ha bi de şampuan kalıntısı falan varsa iyi durulanmadıysa o da yapabilir
Bilen yok mu
Egzama olmuş. Sağlık ocağına götür losyon ve şampuan veriyorlar. Yoksa daha çok yayılır ve çok kaşınır. İlaç kullanmazsan geçmez daha çok çoğalır.
Sağolll canım götüreyimmm sağlıkocağına kulak arkasında var ama saçına kadar mı yayılmış anlamadım 😌
Yayılır evet . Benim de çıktı ensemde ki saç dibinde. Önce önemsemedim kendi kendine geçer diye . O kadar çok yayıldı ve büyüdü ki sulu yara olmaya başladı . Sen geç kalma
Bende de oldu bundan. Ben otelden mantar oldum diye düşündüm ama mantar değil dedi doktor. Damla ve şampuan yazdı. Kullandim geçti.
Saç mantarı bu
Sağol canım bende gidiyiiim sağlıkocağına
Egzama değil ki saç mantarı bu canım bendede var cildiye doktoru şampuan yazar geçer öyle
Cildiyeden hayatta randevu bulunmaz hiç randevu çıkmıyor sağlıkocağı anlamaz mı
Bakar canım onlarda
Kızımın da kafasında çıkmıştı. Doktor bir ilaç veriyor, sürünce 1-2güne geçiyor. Daha da tekrarlamadı. Bizde ki çıkma sebebi strese bağlı olmasıydı. Kardeşi yeni doğduğu zaman olmuştu.
Anladım canım sağolasın çocuk doktoruna mı gittin
Hayır, aile doktoruna gittim. Ama kendisi çocuklar için ayrıca eğitim almış biri.
1,477,144 soru
24,178,953 cevap
336,239 kullanıcı