0 oy
437 göst.
önce Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından

Kızlar Tüm annelerin görüşlerini ve Yaşamış biri varsa yardımını bekliyorum lütfen Bana yardımcı olun kafayı yicem çocuklarımı bir senedir görmüyordum Dava açtım geçici velayeti şu an aldım ben Adana'da yaşıyorum karşı taraf Iğdır'da yaşıyor Salı günü çocuk teslimi vardı Çocukları merkeze getirmedi Polis ve ADM Kapıya gitti kendisi oradaydı ama hazırlıklıydı çocukları alıp kaybetmiş ortadan iki saat boyunca polisler dil döktü anneye verilmiş velayet mahkeme kararına uyun Diye ama çocukların yerini söylemiyorum ben herşeye razıyım dedi dün yola çıktım geldim sabah babamlarin evine vardım Şimdi bu süreç nasıl işleyecek Çocuklar şu an kaçırılıyor ve benim elim kolum bağlı ciddi anlamda nasıl bir yol izlemem lazım Çok özledim çocuklarımıda ne yaptılar nereye götürdüler düşünmeden edemiyorum.

10 Cevaplar

+6 oy
önce (4,810 puan) tarafından

Belki güleceksiniz ama 

Müge Anlı ya çık . İki güne yanında hukuki açıdan yardımcı da olurlar git kapılarına yalvar . Geçici velayeti de almışsın. Normal yollardan adalet işlemiyor bu ülke de maalesef hele bir de paran yoksa çöpten bir farkın yok. Yalvar, yakar ,ağla video çek WhatsApp ihbar hattına at.

önce (7,003 puan) tarafından

Bende sana katılıyorum söz konusu çocuk olunca dayanamıyor hemen buluyor  bir sene çok uzun süre çocuklar seni unutacak zaten kaçırdığı için de çocuklar sana gelince bir daha alamaz polis eşliğinde falan görebilir ancak kendi kendini yakmış hiç aklı yok

önce (0 puan) tarafından

Yani Bulunurmu diyorsunuz Ben Fazla kamera karşısına çıkmak istemiyorum ama bilemiyorum kararsızım.

önce (4,810 puan) tarafından

Tercih senin ; kamera karşısına çıkmamak mı, çocuklarından ayrı kalmamak mı, Hangisi daha ağır basıyor?

önce (7,003 puan) tarafından

Kesin bulunur daha geçen sezondu galiba senin durumda bir anne vardı adam çocuklar bende yok annem aldı götürdü kaçırdı gibi yalanlar söyledi cocukları yandaki evin bodruma koymuş olay medyaya yansıyınca korkuyorlar çünkü hapise girincede diğer mahkumlar rahat vermiyor senin kocaya sağlam bir dayak lazım bide 

önce (6,017 puan) tarafından

karşındaki medeni bir herif olsa zaten böyle dertlerin olmazdı. efendi gibi boşanır, çocukları da makul seviyede büyütürdünüz. 

ama karşındaki dağ ayısı olduğu için seni çocuklarınla tehdit ediyor, adam olaydı da boşanacak sebepler yaratmasaydı. 

bekara karı boşamak gibi belki bizim dediklerimiz, yaşayan daha iyi anlar ama söz konusu çocuksa eğer gerçekten insanın yapamayacağı şey yok. 

-Reklam-
+1 oy
önce (480 puan) tarafından

Polis hicbişey yapmadı mı yani anlamadım 

önce (0 puan) tarafından

Gerçekten beddua etmemek elde değil telefon ettim çok yalvardım getir dedim yol çok uzun dedim sen bir senedir göstermiyorsun Bana teslim et ben senin gibi vicdansız değilim ama tüm şanslarını zorladı şu an çocuklarim nasip olursa gelirse ben nasıl buna gösterim Allah için siz söyleyin.

önce (1,422 puan) tarafından

Canım kayınvalidenle senin aran nasıl 

Yani hiç bir anne evladının kötü olmasını istemez 

Üstelik ikiside çok küçük ana kuzuları daha da 

Araya aile büyükleri falan girse esinin korktuğu cekindigi lafını sözünü dinleyecegi bir erkek varsa 

Belki o zaman yaptığının yanlış olduğunu anlar ve çocuklarını getirir 

Bir erkek 2 tane bebeğe nasıl bakabilir?

Biri mama diyecek 

Diğeri uyuyacak altı üstü değişecek.

önce (0 puan) tarafından

Kayın validem tüm oğullarının evliliğine müdahale eden bir kadın Ve eve gelen gelinleri hizmetçi olarak görüyor Kendi kızlarını Prensesler gibi yaşatma derdinde olan biri ve çok nankör Çok emeğim var hepsinin üstüne hiç bir hakkımı helal etmiyorum Yazıklar olsun hepsine 

önce (1,422 puan) tarafından

Canım hayırlısı ile çocukların gelsin bi öyle dua edelim 

önce (0 puan) tarafından

İnşallah en büyük isteğimde odur zaten çünkü çok özledim 

+1 oy
önce (4,407 puan) tarafından

Ilk aklıma gelen ben olsam haber kanallarını ararım Müge anlıya cikarim ne demek cocugunu göstermemek. Bir anne olarak ne hissettiğini anlayabiliyorum bence bu polisten daha etkili hatta bazı polisler bile Müge anlıya yönlendiriyor 

önce (0 puan) tarafından

Zaten kendisi ilgilenmiyor Annesi Bakmıyor bile 18yasinda bir kız kardeşi var çocuğumu kendi çocuğu gibi sahiplenmiş ama unuttukları birşey var anneleri yaşıyor Ve çocukları için çabalayan bir kadın 1senedir sıkılmadan bıkmadan Peşlerini bırakmadım Hazırlık yaptım çocuklarıma aldığım eşyalarla babamın evine çocuksuz dönmem bana yaşattıklari Hayal kırıklığı Çok kırıldım Rabbim kırdıkları yerden kırsın Uzun süredir çocuklarımı rüyamda görüyorum Bende bir an önce bu piskolojiden çıkıp evlatlarima sarılmak istiyorum Ama elimde değil Getiremedim çocuklarımı:(

Hızlı davranman laizm su an sana karşı dolduruyorlar cocuklari yuksek ihtimalle 

önce (0 puan) tarafından

Şu an adanadayim burdaki savcılığa çıksam Iğdır'a Emir çıkartırlarmi acaba çocukları bulmaları konusunda bende bilmiyorumki nasıl yapacam adliyeye gitsem bi yol gösterirlermi 

Bütün kapıları tek tek cal sonra pişman olursun 

önce (0 puan) tarafından

Yarın adliyeye giderim o zaman

0 oy
önce (6,017 puan) tarafından

bu yaptığı suç. eninde sonunda o çocuklar sana gelecek, kendi belki bu yüzden hapsi bile boylar. biliyorum beklemek zor ama sabret. 

bu yaptığı yüzünden arada görme hakkını bile kaybedecektir

önce (0 puan) tarafından

İnşallah herkes kalbinin ekmeğini yer ailesi bu yaptığı haraketleri destekliyor ama çok iyi biliyorum Allah kimsenin yanında bırakmasın.

0 oy
önce (26,247 puan) tarafından

Yaptığı suç bugün olmadı yarın vermek zorunda nereye kadar kaçıracak ki 

önce (0 puan) tarafından

İnşallah dediğiniz gibi olur Bir an önce çocuklarımı teslim alir polisler yetiştirme yurduna yerleştiririz sana haber veririz dediler inşallah en kısa sürede güzel haberler alırım.

0 oy
önce (805 puan) tarafından

Peki sen şuan bqskasiyla evli misin ya da baba evli mi 

önce (0 puan) tarafından

Hayır ben evli değilim daha boşanma aşamasındayim ayrıca babamın evindeyim.

Peki kocan nasıl biri içki vb kullanıyor mu sapik mi ahlaksız mi yani çocuklar onda sence risk icindeler mi ya da kocan iyi bir baba mi 

Çocukların 1 senedir babada sadece bâba mi bakıyor babaanne de var mı 

önce (0 puan) tarafından

Baba anne var ve 18yasinda kız kardeşide var erkek kardeşide boşandı onunda iki oğlu var toplam 4cocuga bakıyorlar ama anneleri peşlerinde geziyor vermiyorlar nasıl bir aile benim aklım almıyor ki.

Çocukların yaşları kaç 4 unun

önce (0 puan) tarafından

Biri 8 diğeri 6 benim kizlarimda 4 ve 2

0 oy
önce (8,873 puan) tarafından

Polisler neden yetiştirme yurduna yerlestiririz dedi direkt size vermek yerine? Oraya yerlesirlerse nasıl alacaksınız ki geri beni bildiğim geri verilmiyor yanlissam düzeltin 

önce (0 puan) tarafından

Çocuklar şu an kaçırılıyor ve ben adanada yaşıyorum çocuklarda Iğdır'da Yani velayet sizin dedi çocuklar görüldüğü yerde polis oraya yerleştirir size haber verirler gelip alın diye bende bu süreç nasıl işlicek bilmiyorum.

Bu süreç malesef Türkiye'de asla adil işlemez işlemiyor da

0 oy
önce (7,132 puan) tarafından

Her turlu o adam o çocuklari vermek zorunda gerekirse göz altina alinsin evdekilerinde ifadesi alinsin 

önce (0 puan) tarafından

Savcıya kadar çıktım bakalım nasıl bir süreç işlicek.

0 oy
önce (7,309 puan) tarafından

Ne yaparsın bilmem ama bir anne olarak günah olmayan her yolu denerdim

0 oy
önce (418 puan) tarafından

Hiç biseyde yapmiyorlar benimki çocuklarımı kaçırdı bende iki ay ugrasmistim geçici velayeti almak için çocukları kaçırdı karakola gittim komiser ifade aldı dedim ya ben endişe ediyorum abla bişey yapamayız oda babaları sonuçta dedi bende dedim ozaman bu geçici velayet ne işe yarıyor anlayacağın orta yol bulman lazım yoksa bu devlet bazı konularda bi bo.ka yaramiyor zaten bu kadar kadın cinayetide boşa olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 472 göst.
18 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sinem462 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ht (2,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 328 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 795 göst.