+1 oy
137 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,154 puan) tarafından

Slm kızlar canım sıkkın sohpet için soruyorum aldığınız en tuhaf şikayet nedir 

Benim evim 3 katta en altta perde dükkanı var ben banyoyu çamaşır suyuyla yikadigim için şikâyet etmişlerdi bogulacaz yeter diye iki çocuğum var biri yeni alışıyor tuvalete arada kenara sıçrıyor felan yıkamadan içim rahat etmezki

5 Cevaplar

+4 oy
önce (2,248 puan) tarafından

Aşağıya kokusu gidecek kadar sıkıyorsan bırak dükkanda ki insanları sizin ciğerlerinize de yazık tamam tabi temizleyin de 

-Reklam-
+1 oy
önce (18,088 puan) tarafından

Nerden bilmişler senin yıkadığıni peki belki senin alt katta olanlar?

+1 oy
önce (26,194 puan) tarafından

Dükkandan değilde yönetici bir ara takmıştı bana seni şikayet ediyorlar sofra bezi silkeliyormussun falan dedi kim şikayet ediyor dedim alt kat ve marketci dedi indim sordum öyle bişey yok dediler silkeliyorum evet ama pis sofra bezini değil silkelenmis sofra bezini silkelerim gelende pisligini balkonda koliye silkelerim yönetici niye öyle yaptı bilmiyorum sonra kimse istemedi değiştirdiler yöneticiyi 

+1 oy
önce (6,017 puan) tarafından

çamaşır suyunu haddiden fazla kullanıyorsan koku gidiyordur 

0 oy
önce (2,349 puan) tarafından

Bizim bina değil ama yan bina de linin teki var taşındığımızdan beri takık bana sokaktaki çöp konteyneri benim cama yakındı belediyeyi arayıp kaldırttım onu geri koydular belediyeye gittim şikayette bulundum tekrar ekipler geldi kaldırdı bi daha da koyamadılar hatta tartıştı benle bende agzının payını verdim görünce yön değiştiriyordu gecen oğlum onların alt katındaki arkadasına seslendi okula giderken arkadasa ona  söyle oğlu  seslenmesin uyuyorum ben demiş halbu ki yalan karga b.okunu yemeden ayakta oğlum seslendiğindede balkonda oturuyordu görmesem neyse karıyı gördüğüm yerde boğasım geliyo valla bi gün iyi bi tepemi attırsada sacını basını yolsam diye bekliyorum 🤣🤣🤣🤣

önce (26,194 puan) tarafından

Bende yöneticiye bunu yapacaktım az kalmıştı yalnız yaşıyorum yabancıyım diye uğraştı resmen benle sonra baktı ki dişli geliyorum kaynana da duruma el attı Yusuf Yusuf oldu geri çekti kendini dengesiz karı 🤣🤣 yönetici beni ve eşimi istediler diye cekemedi 

önce (2,349 puan) tarafından

Bacım sokakta 6 tane cöp konteyneri var manyak yurumemek için diretti ama bende de liyim bende direttim koydurtmadım bi arada ekmek asıyolardı kim bilmiyordum ama ondan süpheleniyodum gecenbaktım yine ekmek asmıslar cıktım agzıma geleni saydım bakalım şimdilik asan yok 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 450 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 731 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kocam duymasin (1,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 491 göst.

Kategoriler

1,477,216 soru

24,180,343 cevap