0 oy
478 göst.
önce Diğer kategorisinde (28,451 puan) tarafından

Bende spiral var korunuyorum afedersiniz bundan bi hafta önceki beraberlikte içime geldi eşim hhemen banyo yaptım korktum geçen ayda benzer durum yaşadık hatta çok kızdım hamile kalsam kolaymı bebek bakmak filan diye adetim gecikti 12 gün dün erken gebelik testi yapttım hafif silik çizgi var bi saat önce kan verdim yarın öğlen çıkar sonuç dedi bekleyyeceğim ama yoktur demi gebelik adetim mevsim geçişlerinde bböyle gecikiyo fikirlerinize ihtiyacım var Allah olmayana versin hep dua ettim ama benim 3 evladım var 😔😔 hayırlısı bari kız olsa varsada 

25 Cevaplar

+4 oy
önce (5,994 puan) tarafından

silik çizgi varsa ihtimal var gibi geldi bana canım 

önce (28,451 puan) tarafından

Ya hayırlısı olsun diyelim 😔

-Reklam-
+2 oy
önce (6,231 puan) tarafından

Erken gebelik testi genelde yanıltmaz. Silik çizgi varsa gebelik olabilir 😔 Hakkınızda hayırlısı olsun ama evlat dünyaya getirmek bu kadar keyfi olmamalı 😔😔

+2

Keyfi derken ? Ya Allah aşkına bu halde bari insanın canını sıkmayın yapmayın spiral vvarken kalmışsam daha benmiyim suçlu?

+1

Senden bahsetmiyorum keydi derken, eşinden, spiral tek başına korumuyor hepimiz biliyoruz. Eşin de korunmalı çocuk istemiyorsanız. Sadece kadının görevi değil korunmak. Eşine de bunu izah edecek sensin. Ya da eşin hakikaten bir çocuk daha istiyor ki göze almış.

Bende de var spiral. Erken menopoz da başladı ama yine de eşime diyorum sen de korun diye. 

O korunmuyor üzgünüm sadece geri çekilme oluyodu korunma değil oda biliyorum diğer şeyi takmaz asla

Bilemedim ki bacım, ama hatırladığım kadarıyla tek çocuğun vardı çok da küçük değildi. Gebelik varsa da güzel düşünelim. Başka belirtin var mı, bir de testi de at istersen silik çizgi hemen mi çıktı

Yok canım 3 oğlum var 9 6 ve 3 yaşında hatta şubatta 4 e girecek en küçük ama inşallah yoktur adet olmaya yakında pztf çıkıyomuş test

+1 oy
önce (2,816 puan) tarafından

Spral varmı? 

Eğer varsa zor ya gebelik olacağını sanmam

Valla şaştım kaldım inşallah yoktur yaa

+1 oy
önce (17,401 puan) tarafından

Spirale rağmen hamile kalan çok kadin var. Silik çizgi var diyorsun. Büyük ihtimalle gebesin. Belki bir prenses doğurursun 🐥. Hakkınızda hayırlısı olsun. 

Hayırlısı diyelim canım 🥲

0 oy
önce (1,727 puan) tarafından

Cnm ben dogum sonrasi 14 ay sonra adet oldum. Haziranda temmuzda ve 15 ağustosta adet olmuştum. Eylülde adet olmamıştım. 3 kere evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.  Adetim 10 gün gecikti yani 

Sonra oldum dünyalar benim oldu 😇😇😇 ama sen emzirmiyorsan gecikmesi normal değil bence

Emzirmiyorum canım 4 yaşına girecek en küçük oğlum

önce (1,727 puan) tarafından

Ben olsam yine test yaparım evde 

Bir kaç gün daha bekleyim diyorum 

0 oy
önce (1,418 puan) tarafından

Canım hayırlısı olsun herseyin öyle dua et.

Evet abla hayırlısı olsun 

0 oy
önce (788 puan) tarafından

Vardır ozaman canım 12 gün baya gecikmis

Benim 20 gün geciktiği oldu canım

O zaman farklı canım düzensizlik oluyorsa 

Yine öyledir inşallah ya

Yaz buraya merak ettim cnm aslında anlattagina göre düzenli de olmamış sanırım bir kereden birşey olmaz ya 😂insAllah öyledir ben çok çabuk hamile kalmadigjm için gerçi ilk 2 sene sonra kaldım yeni evlendigimizde sonra 2 buçuk şimdi bu küçüğüm daha 1 buçuk yaşındaydı hamile kaldım memeden kesince aslında direk kalıyorum 

🤣🤣 kız benim düzene girmişti adetimde mevsim geçişlerinde oluyo baya bi gecikiyo bakalım yazıcam sonuç çıksında 😆

0 oy
önce (1,478 puan) tarafından

Canım cok siliklere güvenmiyorum testin varmiki resim Hakkına Hayırlısı Olsun İnşAlllah :) 

Var canım test ama çekmedim resmini 🥲

önce (1,478 puan) tarafından

Çok muu koyuydu cizgi silik canım:) 

Yok canım çok hafifti güç bela belli oluyordı

0 oy
önce (1,345 puan) tarafından

Benim adetim de 13-14 gün gecikti spiral kullanıyorum ama sonunda oldum korkma bence yoktur

Hadi inşallah canım valla olmayana versin diye dua ediyorum hep

0 oy
önce (26,101 puan) tarafından

Erken gebelik yanıltıyor ya kaset yapsaydın keşke . İnşallah vardır ve kızdır 😍☺️🌸🩷💕

Ay canım yoktur inşallah diyelim çünkü yoruldum ben bebe büyütmekten bence olmayana versin Rabbim ♥️

önce (26,101 puan) tarafından

Ay niye ya ne güzel belki kızın olur ☺️

Yok kız yeter kız 3 tane abisi olacak ay yok 🤣

0 oy
önce (5,719 puan) tarafından

Eyvahlar olsun 

Noldu gııı 😀

0 oy
önce (1,792 puan) tarafından

Normal gebelik testi al iki tane daha onlardada dene bazı testler yanıltıcı olabiliyor ama gerçeği gösteriyorda olabilir en azından onlarda çıkmazsa için rahat eder yarına kadar

Dur bakalım bekleyelim canım hayırlısı olsun inşallah yoktur yarın öğlene kadar çatlamazsam beklicem

0 oy
önce (4,157 puan) tarafından

Valla silik cizgi varmis adamları sen güvenme eşin oyle ise sen korun yani bizde saliveriyoruz bazen ama olsada okur olmasada olur modundayiz

Spiral var bacım daha nasıl korunayım tek tesellim mevsim geçişlerinde yaşadığım gecikme inş yoktur

Insallah yoktur test silik.cikti deyince orda bir suphelendim ama

Bende ama adete yakında öyle çıkıyomuş ben yarına kadar nasıl beklicem yaa

Sanmam canim ya ben şahsen her ay test yapan biriydim 5 sene boyunca hiçte öyle yokken silik silik cizgi falan gormedim her silik çizgide hamilyedim kimyasal.oldu ama olsun sonuçta vardi tabi kan testi oncelikte sen birdahami test yapsan acaba yine silik cikarsa geçmiş olsun 😀

0 oy
önce (862 puan) tarafından

Bende 5 yildan sonra sipralle kaldim canim 15 gun gecikti zaten benim hep gecikir umursamadim arkadaslarim israr etti aldim ucuz testden silik cikti ama belirgindi yine sonra korktum gittim erken gebelik testi aldim direk cift cikti agladim acile gittim kan verdim degerim 365 cikti dis gebelikde olabilir dedi sipral oldugu icin iki gun snra kan ver dedi yukselmisse saglikli gebelik dedi verdi degerim 1400 cikti randevu aldim bir hafta sonraya kadin doguma ve sonuc 6 haftalik hamileyim 3 kizim var 15 10 ve 5 yasinda cok uzuldum agladim ama alisiyo insan bizamn snra siprali hemn cikardilar dusebilir dedi imza attim ve.dusmedi haftaya kalp atisina gitcem senin icinde ne hayirliysa oyle olsun artik bu ameliyatimda baglaticam tuplerimi

Ayy canım hayırlısı olsun bende kabullenirim 3 tane oğlum var benim çok zorlandım bebeler büyüdü rahhatladım bilmiyorum hayırlısı olssun artık

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Bende sprail bana ıyk gelmedi çıkarttırdım adetım 30 günü buluyor du aşırı sinir yapmıştı

İlk ay hasta oldum bu ay yok çok korkuyorum varsa eğer 3 çocuk olcak dün midem bulandı ve canım çok tatlı istiyor anlamsızca 5 gün gecıktı

Hayırlısı olsun canım

0 oy
önce (5,405 puan) tarafından

Çizgi pembemsiyse pozitif olabilir ama belli belirsiz grimsi bi çizgiyse kuruma çizgisini olabilir veya hatalı test.

Kız çok belirrsizdi pembe bile değil yok denecek kadar az 

önce (5,405 puan) tarafından

Öyleyse aslında negatif olabilir

İnşallah inşallah tek dileğim şuan 🦋

0 oy
önce (6,006 puan) tarafından

Eger spiral kontrolunuz yakin zamanda degilse kayma olmus olabilir . Silik cizgi de genelde gebelik durumu olabilyor. Kan sonucunu beklemek en iyisi.

Benceede kaymış olabilir kontrole gitmedim canım

0 oy
önce (8,111 puan) tarafından

Canım spiral tek başına korumuyor içe gitme gibi şüphen olduysa keşke ertesi gün hapı içseydin. 

3 ten sonra artık şansa bırakılmıyor. Benimde 3 çocuğum var doğumdan sonra psikolojimi bozdum ya hamile kalırsam diye

Ay keşke ama ihtimal vermemiştim canım 😔

0 oy
önce (1,169 puan) tarafından

Zaten gecikiyormuş canım. Stres yaptıysan o da geciktirmiş olabilir. İstemiyorsan inşallah hamile değilsindir 🙁

Ayy ne güzel dedin inşallah değilimdir ya 🥲

önce (1,169 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun canım öyle dua et 😊

0 oy
önce (3,703 puan) tarafından

Korunmuyor musun ? Banyo ile geçecek bişey değil o 

Korunuyoruz tabiki bbelirttim orda SPİRAL 🤣

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 795 göst.