0 oy
96 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,489 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar herkese sorum başlıkta 

5 Cevaplar

0 oy
önce (931 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ben yufkacıya açtırıyorum hafifde pişiriyor sadece kesiyorum bende 

önce (1,489 puan) tarafından

Sağol canım hafta sonu iki eve birden yapıcaz net ölçü lazım bana 

-Reklam-
0 oy
önce (5,751 puan) tarafından

Ben bu sene ilk defa yaptim 2 cesit yaptim ilkinde 10 bardak una 2 yemek kasigi kadar tuz 10 yumurta koydum hamur toparlanana kadar avuc ici kadar avuc ici kadar su ekledim 1 bardak suyu almadi bile sert bi hamur yogurdum yani onu hafif pisirdim kestim cok mu incelttim pisirdim diye mi oldu bilmiyorum keserken cok zorlandim ama cok lezzetli oldu bu sekilde yapabilirsin 

Ikinci de annem o kadar yumurta cok fazla yine 10 bardak una 5 yumurta kirdim 2 yemek kasigi tuz ekledim 1 bardak suyu aldi cok az daha ekledim cok sert yogurdum ama yogurmasi zor oldu bu sefer de ayni kalinlikta actim pisirmedim cigden kuruttum birazini da oyle yaptim daha onun tadina bakmadim ama bence ne kadar yumurta o kadar lezzet ilk yaptigimdan bi corba yaptim tadina doyamadik 

Bir koli yumurta kırsak kaç kilo un gider iki eve  birde yapıcaz yada her eve bir koli yumurta mı yapsak o zamn da fazla mı olur ilk defa bu kadar çok yapacam 

Valla 1 bardak una 1 yumurta hesapla bence yumarta kokar falan diyolar ama kokmuyo daha lezzetli oluyo 1 koli yumurta 30 bardak un eder kac kiloya denk gelir bilmem olmadi 2 bardak una 1 yumurta hesaplayin 

Tamam canım sağol 🌸 

Sende sagol canim 

0 oy
önce (1,974 puan) tarafından

Biz kaç kilo un ile yapıyorsak o kadar yumurta koyuyoruz 10 kilo un 10 tane yumurta 

10 kilo undan bir kış için yeterli çorbalık çıkarmı peki be birer koli yumurta düşünüyorum ama  fazla mı olur diye emin olamıyorum iki eve yapılacak 

önce (1,974 puan) tarafından

2 ev ise 20 kilodan yapsanız daha iyi

Tamam canım sağol 🌸

0 oy
önce (4,171 puan) tarafından

Bildiğim.kadar ile su konmuyor sadece yumurta ile hamuru oluyor

Herkes farklı yapıyor no zamn geçen senekşne  süt ve yumurta ile ya dediler az denemek için süt ve yumurta ila yaptım benn beğenmedim şimdi iki eve  birden yapılacak kaça kaç yapayım bilmiyorum 

önce (4,171 puan) tarafından

Bende bilmiyorum gordumde unuttum kendimde hic yapmadim

Tamam canım sağol 🌸 

0 oy
önce (2,292 puan) tarafından

25 kilo una biz 30 yumurta kırıyoruz 2 ev için yapıyoruz biz 2 pakette irmik koyuyoruz 

İrmik neden lezzetinde farklılık yapıyor  mu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 196 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eliffff05 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 574 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bimuallime (82 puan) tarafından soruldu
0 oy