Ben bu sene ilk defa yaptim 2 cesit yaptim ilkinde 10 bardak una 2 yemek kasigi kadar tuz 10 yumurta koydum hamur toparlanana kadar avuc ici kadar avuc ici kadar su ekledim 1 bardak suyu almadi bile sert bi hamur yogurdum yani onu hafif pisirdim kestim cok mu incelttim pisirdim diye mi oldu bilmiyorum keserken cok zorlandim ama cok lezzetli oldu bu sekilde yapabilirsin
Ikinci de annem o kadar yumurta cok fazla yine 10 bardak una 5 yumurta kirdim 2 yemek kasigi tuz ekledim 1 bardak suyu aldi cok az daha ekledim cok sert yogurdum ama yogurmasi zor oldu bu sefer de ayni kalinlikta actim pisirmedim cigden kuruttum birazini da oyle yaptim daha onun tadina bakmadim ama bence ne kadar yumurta o kadar lezzet ilk yaptigimdan bi corba yaptim tadina doyamadik