Ben nasıl vereyim? Doktor veya eczaneden kullanımın ile ilgili bilgisi olan var mı?
Oğlum 4 ay 17 günlük
Yükledim kızlar
sidefer aç karnına kilo başı 1 veya 2 damladır, bunu kullanmadım bilmiyorum o yüzden
d vitamini ise aç tok farketmez 3 damla, yalnız günün erken vakitlerinde ver, yani öğlen olmadan. huzursuzluk yapabiliyor geç verildiğinde
Hım
oğlum 7 buçuk kilo yani o kdr damla mı vermem gerekiyor ! 6 damla görüyordum daha önceki postalarda, yine de eczaneye sorduayım mı?
He sabah kalkınça direk versem daha iyi yani yoksa unutkanlık oluyor ben de.
Teşekkür ederim ya
bestiron veriyordum ben bestiron kilo başı 2 damla
ocean demir sanırım kilo başı 1 damla idi işte kullanmadığımdan tam bilmiyorum.
demiri evet uyanır uyanmaz verebilrsin, d vitaminini besledikten sonra verirsin
D vitamini sabah uyanınca 1 fıs tada 3 damla.
Sidefer için doktorumuz kilo×2 damla demişti ama ben onu almadım. Demiri aç karnına versen daha iyi ve emziriyorsan emzirdikten 1 saat sonra ver ve en az 1 saat daha emzirme
Oğlum 7 buçuk kilo o zaman 14 damla çok olmaz mı? Kilo kdr demiş yukarda biri .
Doktorumuz ocean bestiron sidefer öneririm hangisini alırsan al kilo×2 damla demişti ki ona rağmen 9 aylık kan tahlillerinde demir eksikliği çıktı şuan tedavi edici şurup kullanıyor.
Teşekkür ederim canım peki sen az karnına mı veriyordum, veya verince kaç saat emzirmiyordun
Demirde açlık önemliymiş aslında yani aç verip en az 1 saat emzirmemek mama vermemek lazım da o aylardaki bebek buna dayanamıyor doğal olarak. Ben emzirdikten 1 saat sonra verip araya en az 1 saat koymaya çalışıyordum. Demir ilacı süt ve süt ürünleriyle emilimini kaybediyor çünkü
Yaa teşekkür ederim canım benim dikkat edeceğim
Sidefer 20 damla ocean 1 puff kilo başı damla falan verme sonra tekrar ilaç başliyorlar doktorumuz 20 damla dedi bize ve aynı şekilde bir çok doktorla da teyit ettim ben
Canım her hangi bir eczaneyi ara sor en doğru bilgiyi onlardan alırsın
Kan ilacını bilmiyorum ama d vitamini bir fıs vereceksin canım. Aynısından bizde kullandık hala kullanıyoruz doğduğundan beri.
Sidefer kilo başına bir damla d vitamini de bir püf doktor tavsiye etmediyse eğer biz hastalarımıza bu şeklinde tavsiye ediyoruz
Teşekkür ederim bir kaç arkadaş kilo *2 demiş, ben de kilo başına 1 biliyordum.
Bebek çok kansız olur depoları boş olur o zaman doktor o şekilde önerebilir ama tahlil yapmadıysa gıda takviyesi için kullanın dediyse bir damla yeterli
1,477,250 soru
24,180,816 cevap
336,318 kullanıcı