0 oy
216 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (976 puan) tarafından

Kızlar o kadar sinirliyim ki sinirden karnıma ağrı girdi ve sizlere sormak istiyorum.Uyg bayağıdır kullanmıyodum bu arada.Oğlum dopdu doğalı bir gece kalkıp mamasını yapmadı bezini almaz yemeğini yedirmez.Ne bana kahvaltı ne yemek bir şey hazırlamaz yardım dahi etmez.Ve şeker hastası.Bu ara şekerini düzenlemek için diyet listesi yapmış.Ben ona göre hazırlamaya çalışıyoruö bi sefer eline sağlık bile demedi.Dün evlilik yıldönümümüzdü bir hafta önxe yemeğe gitmiştik dedim hami tekrar yemeğe getirmene gerek yok tm dedi.Ama insan bi kutlar  hediye alır bir romantik bir şey söyler o da yok.Kutlamadı bile ne bi güzel söz.Daha evleneli 2.senemiz düşünün.Ya afedersiniz yaklaşımı bile olmadı oyuna gitti.Karı koca gibi hissetmiyorum artık.

Sabah dedm insan eline sağlık der bazı kadınlar kahvaltı bile hazırlamıyo ben bi de küçücük çocukla senin diyetine uymaya çalışıyorum.Sen daha domatesinde tuz yokmuş onu söylüyosun.Bana diyoki ne kadınlar var sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlıyo.Bende herkes hazırlamıyo dedim.Benim sana sunduğum imkanları onlar sunuyo mu acaba dedi.Evlendiğimizden beri borcumuz var altınlarım gitti yerine koycam dedi koyamadı da.Maaş yetmiyor, evimiz kira zaten.Kötü bi evde oturmuuoruz ama 0 daire değil sonuçta.Ben şükrediyorum çok şükür halimize ama bana sanki saraylarda yaşatıp el bebek bakıyomuş gibi davranıyor.Hem diyetine uymaya çalışıyorum hem peşimde 1.5 yaşında çocuk gece uykusuzluğu vs eline sağlık bu kadar yapıyosun diyeceği yerde neymiş tuz yokmuş.kızlar lütfen cevaplayın 

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,651 puan) tarafından

Sana sağladığım imkanlar diyince seni dublex evde yaşıyor her istediğini fiyatına bakmadan alıyor sanmıştım taa ki yazının devamını okuyana kadar 

önce (976 puan) tarafından

Parasını pulunu da geçtim manevi destek olsun ya ne bi güzel söz ne bi yardım ne eline sağlık vs yıldönümümüz bile boş boş geldi geçti 2.sene de 

-Reklam-
0 oy
önce (1,202 puan) tarafından

Yani her seferinde olmasa bile insan arada bir eline sağlık, yemek güzel olmuş, otur çocuğu ben yedireyim sen yoruldun gibi şeyleri duymak ister. Haklısın. Güzel bir dille bu şikayetlerini eşine söyledin mi? Söylediysen ve yine aynıysa bir kaç gün bir şey yapma sadece çocuğunla ilgilen. Bakalım ne yapıcak. 

Söyledim kaç sefer sabah da söyledim bana sunduğu imkanlar başkasında varmıymış öyle diyo borç harç içinde olmamıza rağmen.Yapmadığım zamanlarda oldu 2 gün konuşmuuo 3.güne hiçbir şey yok gibi konuşup yemek istiyo

Ne sunuyo sana imkan olarak? Normalden farklı bişey var mı? Ki ne sunarsa sunsun bunu yüzüne vurmaması gerekir

Hayır yukarda yazdığım gibi canım.Dediğin gibi bu yüze vuruşacak bir şey de değil kimse sokakta aç yaşadığı için evlenmiyo yani sanki acıyıp yanına aldı

Çok doğru dedin 

0 oy
önce (26,414 puan) tarafından

Ay çok afedersiniz kızlar 💩 yesin sinir oluyorum nankör insanlara ve sürekli birleriyle kıyaslayan insanlara sende kıyasla kız daha iyi kocalarla o zaman 

Ben de sinirliyim sabahtan beri yok biz kıyaslayınca biz nankör oluyoruz bu sefer ona da laf söylüyo 

0 oy
önce (3,707 puan) tarafından

Onun burnunu biraz sürt bence sen çok yüz vermişsin belli ona kahvaltı hazırlama yemek yapma trip yap bakalım ne yapacak 

İlk yılımızda lavga edince yapmıyodum bir şey değişmiyo iki gün küs üçüncü güne bir şey yok gibi konuşuyo gene aynı yani

0 oy
önce (947 puan) tarafından

Ah canım erkekler genelde öyle boşuna mı koca demişler anaannem derdi kocanın adı neden gül menekşe değilde koca kadınları kocattigindan derdi çok haklıymış diyorum sana yalan gelir 11 ay önce doğum ettim ve sezeryanliydim bebeğim prematüre bir tek allahin kulu koluma girip yatağımdan kaldırmadı üstüne 3 yaşındaki kızımı kucağımda gezdirdim 3 günlük sezeryanli karnımla dört dörtlük eş 1000 de bir var o da bize denk gelmez canim ya bu deveyi gutcen ya bu diyardan gitcen seçim senin

Bnmkide 2.çocuk istiyor hatta kavga ettik geçende hayır istemiyoruö dedm ne kadar ağlattı üzdü beni oğlum 18 aylık hala bakomıyla ilgilenmiyo bi de 2.çocuk oldu baika bedavadan çocuk olsa bende severim 

önce (947 puan) tarafından

Ah canım sakin o hatayı yapma adam insan gibi davranmayı öğrensin adam gibi adam olsun oyke

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 341 göst.
0 oy
2 cevap 234 göst.
24 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Misswomennn (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 409 göst.
22 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,084 göst.

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,948 cevap

336,430 kullanıcı

...