Kızlar o kadar sinirliyim ki sinirden karnıma ağrı girdi ve sizlere sormak istiyorum.Uyg bayağıdır kullanmıyodum bu arada.Oğlum dopdu doğalı bir gece kalkıp mamasını yapmadı bezini almaz yemeğini yedirmez.Ne bana kahvaltı ne yemek bir şey hazırlamaz yardım dahi etmez.Ve şeker hastası.Bu ara şekerini düzenlemek için diyet listesi yapmış.Ben ona göre hazırlamaya çalışıyoruö bi sefer eline sağlık bile demedi.Dün evlilik yıldönümümüzdü bir hafta önxe yemeğe gitmiştik dedim hami tekrar yemeğe getirmene gerek yok tm dedi.Ama insan bi kutlar hediye alır bir romantik bir şey söyler o da yok.Kutlamadı bile ne bi güzel söz.Daha evleneli 2.senemiz düşünün.Ya afedersiniz yaklaşımı bile olmadı oyuna gitti.Karı koca gibi hissetmiyorum artık.
Sabah dedm insan eline sağlık der bazı kadınlar kahvaltı bile hazırlamıyo ben bi de küçücük çocukla senin diyetine uymaya çalışıyorum.Sen daha domatesinde tuz yokmuş onu söylüyosun.Bana diyoki ne kadınlar var sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlıyo.Bende herkes hazırlamıyo dedim.Benim sana sunduğum imkanları onlar sunuyo mu acaba dedi.Evlendiğimizden beri borcumuz var altınlarım gitti yerine koycam dedi koyamadı da.Maaş yetmiyor, evimiz kira zaten.Kötü bi evde oturmuuoruz ama 0 daire değil sonuçta.Ben şükrediyorum çok şükür halimize ama bana sanki saraylarda yaşatıp el bebek bakıyomuş gibi davranıyor.Hem diyetine uymaya çalışıyorum hem peşimde 1.5 yaşında çocuk gece uykusuzluğu vs eline sağlık bu kadar yapıyosun diyeceği yerde neymiş tuz yokmuş.kızlar lütfen cevaplayın