0 oy
263 göst.
önce Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

Günaydın kızlar benim Bi tane kullandığım lg marka dikey şarjlı süpürgem vardı onu süpürürken elimden kaydı düşürdüm Bi an dikkatsizlik işte kırıldı süpürge neyse bozuldu yani 1 ay olucak nerdeyse ayrılma eşiğine geldik süpürge yüzünden benimle ilgilenmiyor konuşmuyor gerçi bu bahane aslında ama 6 yıllık evlilik 2.Çocuktan sonra sanki değişti şehir değiştirdik tavırları Bi tuhaflaştı ilgisiz sevgisiz leşti soğuttu kendinden iyice 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (15,292 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kız en çok otuz binlik süpürge için küsen adam küssün. Biz ne paralar ziyan ettik

önce (489 puan) tarafından

Ay gerçekten yıldım usandım artık bu tavırlarından cnm zaten sürekli yalnızım şehşr dışına gidiyor çalışmaya 2 çocuğum için mecbur katlanıyorum ama kalbim acıyor resmen 

+1

Hiç acımasın yarı lohusa sayılırsın aynı ayda çocuklarımız var. Süpürge len alt tarafı insan ölüyor kaza ile hiç yüzleme valla hatalı değilsin düşer yani kırılır normal bu sen onun hatalarını vur yüzüne. 

Zaten ayıptır söylemesi cinsel hayatımız bile bitti 

O ilk aylar anne gibi görüyorlar bizi canım çoğu kez sonra da uzak düşüldükçe düşülüyor. Bunları konuşun öyle kaçarak surat asarak olmaz. Başka sorunu varsa desin süpürgeye bağlamasın mevzuyu 

-Reklam-
+3 oy
önce (16,028 puan) tarafından

Hatırlıyorum bu konuyu da önce de açmıştın sanki 

Bir süpürge için seninle konuşmuyorsa sende öyle devam etmelisin 

Süpürge için eşin kalbi kırılmaz 

İşte cnm o gün bugündür aramızda, hala mesafe var ayıptır söylemesi cinsel hayat yok bitti 

+3 oy
önce (4,188 puan) tarafından

Ya ben geçen dysonw15 düşürdüm çalışmıyor dedim baktı falan sonra çalıştı hiç daha neden düşürdün demedi 3 katta ben onun iphone telefonunu attim yanlislikla ses etmedi hiç ne adamlar var ya

Sorma cnm bunu böyle çekiyorum işte mecbur Bi bakıyorsun iyi Bi bakıyorsun hiç konuşmuyor böyle 

+2 oy
önce (1,475 puan) tarafından

Canım cana geleceğine mala gelsin 

Bosver hiç üzme kendini yine yerine alınır 

Sen de onu en yumuşak karnından vur 

Erkeklerin en yumuşak karnı🤭

Sen de onu süründür 

O tarz konuşunca hiç işe yaramıyor cnm değişik bir tip benim eşim 

Anladım canım.

Onu ben bile çözemedim 6 yıldır 🤦‍♀️

☺️

+2 oy
önce (5,331 puan) tarafından

Yalnız yapay Zeka başlığı beni benden aldı 

Sandım adam parayı bulunca kendini bozdu 

Yapay zeka saçmalığı işte cnm 

+2 oy
önce (7,029 puan) tarafından

Kavga etmeye bahane aramış üç kuruşluk dünya malı için boşanacak seviyede kavga edeni de ilk kez duydum sanki ne yani eşin hiç bir şey kırıp dökmüyormu yani çokmu titiz hasas hiç bir şey aileden önemli olamaz eşin daha büyüyemiş bir çocuk bence çocuklar nasıl oyuncakları kırılınca küser ağlar aynı Allah sabır versin inşallah sana

Parçası pahalı diye kırıldığından beri onunla uğraşıyor neymiş parça parça satıcakmış İnternete koyup dediğin gibi oyuncak gibi oynuyor onunla :)) ya havle 

+1 oy
önce (976 puan) tarafından

Bahaneye bakmış gbi geldi bana da.İnsanız ve kazalar olabilir insanlar kaza yapıp canından oluyor kimse isteyerek yapmıyor.erkek milleti değil mi kendi hatası dünya kdr olsa ne varmış der senin küçücül hatanınalır göğe çıkartır hepsi aynı.karşına alıp güzelce konuştun mu hiç aldatıyo olablr mi

Bilmiyorum cnm hiçbişey söylemiyor 

0 oy
önce (26,414 puan) tarafından

Benim kocam da kızar ama abartmaya da gerek yok ayrılmaya kadar onun derdi başkadır 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 408 göst.
23 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
17 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guee (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 347 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 749 göst.