Günaydın kızlar benim Bi tane kullandığım lg marka dikey şarjlı süpürgem vardı onu süpürürken elimden kaydı düşürdüm Bi an dikkatsizlik işte kırıldı süpürge neyse bozuldu yani 1 ay olucak nerdeyse ayrılma eşiğine geldik süpürge yüzünden benimle ilgilenmiyor konuşmuyor gerçi bu bahane aslında ama 6 yıllık evlilik 2.Çocuktan sonra sanki değişti şehir değiştirdik tavırları Bi tuhaflaştı ilgisiz sevgisiz leşti soğuttu kendinden iyice
Kız en çok otuz binlik süpürge için küsen adam küssün. Biz ne paralar ziyan ettik
Ay gerçekten yıldım usandım artık bu tavırlarından cnm zaten sürekli yalnızım şehşr dışına gidiyor çalışmaya 2 çocuğum için mecbur katlanıyorum ama kalbim acıyor resmen
Hiç acımasın yarı lohusa sayılırsın aynı ayda çocuklarımız var. Süpürge len alt tarafı insan ölüyor kaza ile hiç yüzleme valla hatalı değilsin düşer yani kırılır normal bu sen onun hatalarını vur yüzüne.
Zaten ayıptır söylemesi cinsel hayatımız bile bitti
O ilk aylar anne gibi görüyorlar bizi canım çoğu kez sonra da uzak düşüldükçe düşülüyor. Bunları konuşun öyle kaçarak surat asarak olmaz. Başka sorunu varsa desin süpürgeye bağlamasın mevzuyu
Hatırlıyorum bu konuyu da önce de açmıştın sanki
Bir süpürge için seninle konuşmuyorsa sende öyle devam etmelisin
Süpürge için eşin kalbi kırılmaz
İşte cnm o gün bugündür aramızda, hala mesafe var ayıptır söylemesi cinsel hayat yok bitti
Ya ben geçen dysonw15 düşürdüm çalışmıyor dedim baktı falan sonra çalıştı hiç daha neden düşürdün demedi 3 katta ben onun iphone telefonunu attim yanlislikla ses etmedi hiç ne adamlar var ya
Sorma cnm bunu böyle çekiyorum işte mecbur Bi bakıyorsun iyi Bi bakıyorsun hiç konuşmuyor böyle
Canım cana geleceğine mala gelsin
Bosver hiç üzme kendini yine yerine alınır
Sen de onu en yumuşak karnından vur
Erkeklerin en yumuşak karnı🤭
Sen de onu süründür
O tarz konuşunca hiç işe yaramıyor cnm değişik bir tip benim eşim
Anladım canım.
Onu ben bile çözemedim 6 yıldır 🤦♀️
☺️
Yalnız yapay Zeka başlığı beni benden aldı
Sandım adam parayı bulunca kendini bozdu
Yapay zeka saçmalığı işte cnm
Kavga etmeye bahane aramış üç kuruşluk dünya malı için boşanacak seviyede kavga edeni de ilk kez duydum sanki ne yani eşin hiç bir şey kırıp dökmüyormu yani çokmu titiz hasas hiç bir şey aileden önemli olamaz eşin daha büyüyemiş bir çocuk bence çocuklar nasıl oyuncakları kırılınca küser ağlar aynı Allah sabır versin inşallah sana
Parçası pahalı diye kırıldığından beri onunla uğraşıyor neymiş parça parça satıcakmış İnternete koyup dediğin gibi oyuncak gibi oynuyor onunla :)) ya havle
Bahaneye bakmış gbi geldi bana da.İnsanız ve kazalar olabilir insanlar kaza yapıp canından oluyor kimse isteyerek yapmıyor.erkek milleti değil mi kendi hatası dünya kdr olsa ne varmış der senin küçücül hatanınalır göğe çıkartır hepsi aynı.karşına alıp güzelce konuştun mu hiç aldatıyo olablr mi
Bilmiyorum cnm hiçbişey söylemiyor
Benim kocam da kızar ama abartmaya da gerek yok ayrılmaya kadar onun derdi başkadır
1,477,398 soru
24,182,768 cevap
336,411 kullanıcı