0 oy
200 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (33 puan) tarafından

Salon ve yatak odası perdenizi kaç zamanda bir yıkıyorsunuz. Fazla batmış gelmiyor gözüme senede 1 yıkıyorum. Elimden gelse daha da uzatırım hiç sevmiyorum perde yıkamayı.

13 Cevaplar

+1 oy
önce (3,725 puan) tarafından

Yazın ayda bir de yıkadım olur 2 ayda bir de keyfime göre 

Ben temiz perdenin verdiği temiz kokuyu cok seviyorum tüm evin havası değişiyor gibi geliyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,000 puan) tarafından

ben de perde yıkamayı sevmem de senede 1 de çok az. toz oluyor zaten elleyince bile tuhaf hissediyorum kendimi ben 3-4 ayda bir yıkarım 

+1 oy
önce (558 puan) tarafından

Ayda bir yıkıyorum canım,derin temizliği ayda bir yaparım,2 kişiyiz çok kirlenmiyor temizlik yaparken perdeleri de yıkarım her seferinde💞

+1 oy
önce (18,760 puan) tarafından

Sene de bir çok az. Perde kirlenmese bile tozlanir. Perdeyi aç kapa yapınca hiç mi toz düşmüyor. Hastalık yapar o toz. Ben kirlendigini gördükçe yıkarım bir süresi yok..2 ayda bir de olur 3 ayda 1 de olur. Kışın 3 kere falan yıkarım. Soba kullandığımız için isleniyor. Yazın da kurban bayramında önce 1 kere yıkarım. Kışa kadar ya 1 kere ya da 2 kere daha yıkarım. Yani senede 4 5 kere. 

+1 oy
önce (5,730 puan) tarafından

Ben her ay yikiyorum butun perdeleri 

0 oy
önce (1,345 puan) tarafından

Benim perdelerim urfanın güneşinde çürüdü 😅😅

0 oy
önce (54,193 puan) tarafından

toz oluyor ev tozuna alerjimiz var kizimla krup oluyor onun ve bizim odanın sık sık digerleri iki uc ayda bir

0 oy
önce (1,793 puan) tarafından

Ben 2 3 ayda bir yıkıyorum yazın her ay yıkarım pencereler açık olduğu için çok çabuk kirleniyor önceden ütülüyordum düz sade tüller olduğu için kırış kırış oluyordu artık hiç soktırsadan durulama yapıyorum sadece öyle ıslak asıyorum azıcık kırışık görünüyor o yüzden daha sık yıkayabiliyorum 

0 oy
önce (782 puan) tarafından

Taşınalı 1 yıl oldu mutfak perdemi 5 kez diğerlerini 3 kez yıkadım kirli gözükdükçe yıkıyorum 

0 oy
önce (24,479 puan) tarafından

Perde toz toplayan bir şey eşime kalsa hiç gerek yok ama ben üç ayı geçirmemeye çalışırım bunun yanında Bayram seyran misafir gelip gitmesi durumlarında yıkarım perdeye koku siner çünkü 

0 oy
önce (6,008 puan) tarafından

Tamam sık yikayin demem ama senede 1 de az. Yazin disarinin tozu kisin kalorifer tozu batar zaten 1 1-5 ayda. max 2 ayda bir yikarim(o da kisin) evin tum perdelerini.

0 oy
önce (3,564 puan) tarafından

Senede 1 mi yıkarsın 😬

Bende perdeleri 3-4 ayda bir yıkarım 

Çünkü evimde sigara içende yok tertemiz kalıyor 

0 oy
önce (2,139 puan) tarafından

Daha neler senede 1 kere ne demek 

Çok ama çok uzun bir süre beım için 2 ayda bir yıkar ütüler asarım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 186 göst.