Salon ve yatak odası perdenizi kaç zamanda bir yıkıyorsunuz. Fazla batmış gelmiyor gözüme senede 1 yıkıyorum. Elimden gelse daha da uzatırım hiç sevmiyorum perde yıkamayı.
Yazın ayda bir de yıkadım olur 2 ayda bir de keyfime göre
Ben temiz perdenin verdiği temiz kokuyu cok seviyorum tüm evin havası değişiyor gibi geliyor
ben de perde yıkamayı sevmem de senede 1 de çok az. toz oluyor zaten elleyince bile tuhaf hissediyorum kendimi ben 3-4 ayda bir yıkarım
Ayda bir yıkıyorum canım,derin temizliği ayda bir yaparım,2 kişiyiz çok kirlenmiyor temizlik yaparken perdeleri de yıkarım her seferinde💞
Sene de bir çok az. Perde kirlenmese bile tozlanir. Perdeyi aç kapa yapınca hiç mi toz düşmüyor. Hastalık yapar o toz. Ben kirlendigini gördükçe yıkarım bir süresi yok..2 ayda bir de olur 3 ayda 1 de olur. Kışın 3 kere falan yıkarım. Soba kullandığımız için isleniyor. Yazın da kurban bayramında önce 1 kere yıkarım. Kışa kadar ya 1 kere ya da 2 kere daha yıkarım. Yani senede 4 5 kere.
Ben her ay yikiyorum butun perdeleri
Benim perdelerim urfanın güneşinde çürüdü 😅😅
toz oluyor ev tozuna alerjimiz var kizimla krup oluyor onun ve bizim odanın sık sık digerleri iki uc ayda bir
Ben 2 3 ayda bir yıkıyorum yazın her ay yıkarım pencereler açık olduğu için çok çabuk kirleniyor önceden ütülüyordum düz sade tüller olduğu için kırış kırış oluyordu artık hiç soktırsadan durulama yapıyorum sadece öyle ıslak asıyorum azıcık kırışık görünüyor o yüzden daha sık yıkayabiliyorum
Taşınalı 1 yıl oldu mutfak perdemi 5 kez diğerlerini 3 kez yıkadım kirli gözükdükçe yıkıyorum
Perde toz toplayan bir şey eşime kalsa hiç gerek yok ama ben üç ayı geçirmemeye çalışırım bunun yanında Bayram seyran misafir gelip gitmesi durumlarında yıkarım perdeye koku siner çünkü
Tamam sık yikayin demem ama senede 1 de az. Yazin disarinin tozu kisin kalorifer tozu batar zaten 1 1-5 ayda. max 2 ayda bir yikarim(o da kisin) evin tum perdelerini.
Senede 1 mi yıkarsın 😬
Bende perdeleri 3-4 ayda bir yıkarım
Çünkü evimde sigara içende yok tertemiz kalıyor
Daha neler senede 1 kere ne demek
Çok ama çok uzun bir süre beım için 2 ayda bir yıkar ütüler asarım
1,477,187 soru
24,179,469 cevap
336,263 kullanıcı