+1 oy
107 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,108 puan) tarafından

Bebeğinin kafası büyük doğan var mı kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim 32 haftalık hamileyim gelişimi biraz önde 34 haftalık görünüyor kilosuna 2.330 Gr dedi ama kafası 36+4 haftalık dedi doktorum izne çıkmış sonuçları gösteremedim için içimi yiyor haftaya göstericem sonuçları aranızda kafası büyük denen oldu mu. Bir de sol bobreginde hafif genişleme var dedi bu daha önce yoktu ilk defa dendi böyle birşey doğumdan sonra kendi kendine düzelebilir dedi ama doktor olmayınca kesin birşey söylenmedi sizin başınıza geldi mi hiç böyle birşey 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,407 puan) tarafından

Bazen sondaki haftalarda her sey duzelebiliyor. Boyle bir sey yasamadim ama sondaki ultrasonlarda her sey normaldi yazanı gördüm 

-Reklam-
0 oy
önce (233 puan) tarafından

Bana demişlerdi hiçte öyle olmadı en son haftalarda düzelmiş gayet sağlıklı bir şekilde doğdu bebeğim 

önce (2,108 puan) tarafından

Ay inşallah ya Rabbim sağlıkla sınamasın korktum biraz

0 oy
önce (1,174 puan) tarafından

Bana da kafası büyük dendi ama normal geldi

0 oy
önce (26,247 puan) tarafından

Ablama demişlerdi oğlu için gerçekten de kafası büyük doğdu normal doğum yapamazsın dedi sadece kilosu da vardı bebeğin sezaryen oldu. Ama şöyle ki hala kafası bedenine göre biraz büyük fiziksel görüntü olarak o şekilde devam edebilir sağlık açısından bir problem olmaz diye düşünüyorum benim bebenin de karın çevresi büyük bacak boyu kısa dedi Dr bebek haftasindan ileride olduğu için kilo oralara dağılmış sağlık açısından iyi demişti 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 259 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Alyam (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
0 oy
14 cevap 774 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 702 göst.

Kategoriler