Kızlar, bebeğim 21 aylık gece uyurken az önce kustu. Çok endişe ettim boğazına kaçsaydı diye. Uyutmaya çalışıyorum sallıyorum ayağımda yine kustu. Korkuyorum :((
Halsizlik yok, ateş yok.
Akşam patates kızartması yaptım söylemesi ayıp, dıştan bir şey yoktu ama bazı patatesler nokta nokta çürükleri vardı, çürükleri aldım ama kalmış mı acaba içinde o mu dokundu çok endişe ettim
Fışkırtarakmı kustu.
Bazen yağlı yiyecekler mide bulandırır.belki ondan kusmuştur
Biraz nane kaynat içir mide bulantısını alır
Fışkırır tarzda değil,3 oldu yine olursa doktora götüreyim diyorum. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Fazla mi yedı ? Benim oğlum da 22 aylık doyduğunu anlamıyor bazen fazla gelince nadir oluyor
Yağlı olduğu için olmuş olabilir, yedikten sonra fazla sallandıysa fln midesi kalkmıştır genede götürmekte fayda var
Götürdük doktora, salgına yakalanmış şuan daha iyi. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun
Mideyi üşütmüşte olabilir benim oglanda şimdi uykuda fışkırarak kustu ben kokudan anlıyorum artık böyle kusmukta ilaç gibi koku var reflüdende şüphelendim uyumadan hemen önce yedi cunki ama sizinki bi kac kere kusmuş ya mideyi üşüttü yada partka filan bişey kaptı ben genelde entrogermina kids veriyorum kustuklarında o toparlıyor
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun.
Tesekkür ederim
Benim oğlum da 21 aylık ve benimki de geçen haftalarda öyle kustu hatta 2 gün öyle devam etti sonra geçti bizimkinde de ateş vs. Yoktu canım midesini üşütmüş olabilir belki patates de dokunmuş olabilir ama için rahat etmiyorsa doktora götür
Gittik canım salgına yakalanmış ama geçti şükür
Geçmiş olsun canım
Bizim çocuklar da öyle oldu daha yeni bugün dr dan geldik. Salgınmış
Evet bize de salgın dedi, geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Gaz oluşmuş olabilir
Salgın var ona yakalanmış
1,489,752 soru
24,348,385 cevap
346,369 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın