0 oy
276 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (63 puan) tarafından

Eşim kalp krizi geçirdi iki gündür yoğun bakımdaydı bugün öğlen taburcu oldu ölümden döndü 

Daha sakin daha anlayışlı daha düşünceli biri olur diye düşündüm adam daha beter oldu 

Bağırıp çağıran herşeye öfkelenen çocuklara bana sesinizi bile duymayayim susun diye bağıran birisi oldu 🥺

5 Cevaplar

+3 oy
önce (1,985 puan) tarafından

Daha üç gün olmuş canım hemen aklından birşeyler geçirme adam stres olmuştur zamanla düzelir kolaymı kriz yaşamak illa etkilenir, düzelir zamanla merak etme, eşimin babası rahatsızlanmıştı eşim yemeden içmeden kesildi kmseyle konuşmadı günlerce , insan onlarda sonucta etkilenebiliyorlar, sen destek ol hemen beklenti içine girmen ilginç geldi bana, hasta bir insan şuan anlayış kibarlık sakinlik düşünemez diye dusunuyorum 

önce (63 puan) tarafından

Ben neysede cocuklara nasıl anlatayım bu durumu ikizlerim 3.5 yaşında büyük kizim 8 yaşında babasının durumunu bilmiyorlar yurt dışında toplantısı vardı acil gitti ddim 

Şimdi babaları böyle gelince büyük kizim afalladi anne babama ne olmuş niye hep bağırıyor kızıyor ömrümü yediniz diyiyor diye sorup duruyor iki arada kaldım 

Bence babanız rahatsız biraz diye açıkla muhtemelen psikolojisi etkilendi, üstüne gitmeyin, yeniden kriz falan geçirrise, stent takmışlar mı

önce (63 puan) tarafından

Damarları açmışlar 

Üstüne gitmeyin bırakın kafa dinlesin sende çocuklarınla başka şeyler yap düzelir inşallah 

-Reklam-
+1 oy
önce (418 puan) tarafından

Malesef benim eşimde kalbinde sıkıntı çıktı ama elektrik akımına kapıldı sonra kalbine vurdu çok aksi oldu ama bu sürede çalışmadı evde dura dura birbirimizi yer olduk Allah büyük inş yarinlar daha iyi olur 

+1 oy
önce (4,407 puan) tarafından

Benim babam da kalp krizi geçirdiğinde değişmişti. oyle sizinki kadar olmadi biz evde buyuk kızlardık biraz nazladik zaten sevdigi tatlıdan yaptik bir iki haftaya eski haline döndü. Insallah sizinki de döner. Bu ara biraz daha fazla sevgi gösterin eğer cozulmezse mutlaka doktor ile görüşsün buyuk şeylerden sonra boyle anı değişimler genelde bekleniyor.

0 oy
önce (1,427 puan) tarafından

Canım kalp bu çoğunlukla kalp krizi veya ameliyat geçirdiklerinde bay pas olur herhangi bir sey olur

Bu kişilik karakter değişir 

Huyu suyu degisir 

Tamamen tahammülsüz olur 

Size düşen destek olun ve sabırlı olun 

Psikoloğa götürün 

0 oy
önce (1,425 puan) tarafından

Kalp hastalığının böyle bi etkisi oluyor malesef. Babam da öyleydi. Zaten pek sakın birisi sayılmazdı ama kalp hastası olduktan sonra iyice sinirli bir adam olmuştu. 😔 Sabah akşam burnumuzdan getirirdi. Yok yere kizar biz savununca da bize daha çok kızardı. Ama keşke başımızda kalsaydı da kızsaydi yine ☹️Ellerinde olmuyormuş canım o. Tavsiyem devam ederse psikolojik de destek alın. Çünkü böyle devam etmesi kendine de zarar sizi de yıpratır. Biz kabul ettirememistik. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 242 göst.
0 oy
3 cevap 302 göst.
11 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 378 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 35Nisa.! (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,246 soru

24,180,781 cevap

336,318 kullanıcı

...