0 oy
151 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (927 puan) tarafından

Kızlar 21 sene sonra perde diktirecem inşallah bugun anlaştık yarın ölçü almaya gelecek adam sorum uzun perde yere kadar hevesim öyle perdecinin karısı petek üstü yaptır istersen dedi bende uzun istiyorum sorum şu uzun perde altına güneşlik kusa petek bıyu olur dedi sizce nasıl olmalı salona da kruvaze istedim stor altınada

6 Cevaplar

0 oy
önce (88 puan) tarafından

Ben hep petek var diye camda petek boyu kestirdim uzun istemedim bence daha iyi 

önce (927 puan) tarafından

Güneşligimi perdeyimi perdeyi uzun heves ettim altında güneşlik abesmi dururki dedim

önce (88 puan) tarafından

Butun odaların camında petek var ve bu yüzden perdeleri hep petek üstü diktirdim güneşliklerde petek üstü kışın rahat ederiz bence 

Anladım canım yarın adam gelsin bklm o ne diyecek

-Reklam-
0 oy
önce (5,719 puan) tarafından

Tabi guneslikler her zaman petek boy olur boydsn olsa hrm kaba olur hem ev idinmaz hemde yazik gunah fazla para verirsin gerekte yok tuller konusunda artik kimse petek boy yaptirmiyo bundsn 10 sene kadar onxe perdecide tsnistim orda petek boy modasi gecti diyolardi taa o zamandan gecmis dusun salona kruvazeyi fon icin mi yaptirdim tulun kendisini mi 

Teşekkür ederim canım içim rahatladı salona tül için hevesim var fon yok daha dogrusu salona koltuk takımı sipariş ettik fon yaparmıyım bilmiyorum tül için kruvaze 

önce (5,719 puan) tarafından

Kruvaze cok sikintili bi model ya kapatsan modeli gorunmuyo araliklasan iceridi gorunuyo tuldw boyle hele fonda hic tavsiye etmem biraz dokumlu durmasi lazim oyle yapaan evin icini karartir toplasan modeli guzel durmaz tavsiye etmem ama yok hevesim var diyosan nacizane fikrim tulde kullan hakkini baktın sikilirsan azarsin komple duz tul gibi olur fonda geri donmesi cok zor 

Aynen bende öyle dedim olmadı kapatırım tül gibi durur dedim 

0 oy
önce (1,648 puan) tarafından

Petek boyu güneşlik 

Yere kadar uzanan tül. İki üç parmak kalsın yerle mesafesi öyle olsun. Bir de sık pile olursa daha şık duruyor.  Fazla aralıklı yapma 

Teşekkür ederim yorum için bugun gelecek bende uzun perde istiyorum

0 oy
önce (1,309 puan) tarafından

Eğer kalorifer kullanıyorsanız petek boyu olur guneşlik. Ancak yerden ısıtma ise güneşlik kesinlikle yere kadar olmalıdır. Çünkü perdenin arkasından güneşlik bildiğin kısa bir şekilde sırıtır. Benim evimde bu sekilde ve hep de bu şekilde görmüşümdür arkadaşlarımın evinde de

Aynen canım petek var niye cam önüne petek yapmışlarsa hiç anlam veremiyorum kız kardeşim diktirdi yere kadar perde güneşlik kısa petek boy banada bi acayip geldi ama mecbur 

0 oy
önce (14,737 puan) tarafından

Uzun seviyorum ben de, güneşliklerde uzun benim 

Perde uzun istiyordum inşallah pişman olmam güneşlik kısa olur muhtemelen

0 oy
önce (24,477 puan) tarafından

Benim güneşlikler de uzun ısıyı kesmesi sorun olabilir belki ama ben memnunum seviyorum kısa perde yarım kalmış bir görüntü gibi geliyor kısa perdeyi bir tek mutfakta kullanmak güzel diğer yerlere yakışmıyor 

Anladım canım ısıda önemli bu sene kış çetin diyorlar😂

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
9 cevap 304 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (404 puan) tarafından soruldu