0 oy
196 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (780 puan) tarafından

Kizlar bir hafta önce kürtaj oldum 17 haftaliktim kanamam dün bitti bugün eşim yaklasti musaitmisin diye dordu brnde kiramadım ilişki oldu ama kendimi çok kötü hissefiyorum erken olmuş gibisinden 

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,985 puan) tarafından

Doktor hemen izin vermiyor diye biliyorum bazı tahlillerin yapılması lazım beta hcg değerinin düşmesi lazımdı sanırım kendini riske atmışsın

önce (780 puan) tarafından

Korunma oldu zaten ama yinede kötü hissettim kendimi

-Reklam-
0 oy
önce (4,403 puan) tarafından

Bana doktor 15  gun ilişki yasak 3 ay bebek yasak demişti. Bir iki arkadaşım da kürtaj oldu onlara da ayni seyi soylemisti doktor. 

önce (780 puan) tarafından

Kendimi de iyi hissediyordum kanamam da kesilmisti bide benim gebeliğin çok eiskliydi iki aydır ilişki yoktu eşim öyle diyince sıkıntı olmaz diye dusundum

önce (4,403 puan) tarafından

Bu 15 gun duygusal olarak degil aslinda rahmin işlem gordugu icin kendini toparlaması lazım. Sizinki 17 haftalikmis bir de bayağı buyuk nasil kürtaj yapıldı ona da şaşırdım normalde 16 haftadan sonra dogum ile alınıyor 

0 oy
önce (4,810 puan) tarafından

Bir hafta çok kısa bir süre. Ben histeroskopi oldum 3 hafta yasaktı. 

0 oy
önce (650 puan) tarafından

Bildiğim kadarıyla kürtaj da bir doğum kırk gün ilişki için beklenmesi gerekiyor diye duydum 

0 oy
önce (6,237 puan) tarafından

Duygularını bilemem ama fiziksel olarak erken gibi. Ben miyom aldırdım 1 ay dinlen dedi. Rahim kendini toparlamalı. Vücuduna zaman verseydin biraz. Doktor uyarmadı mı ilişki konusunda 

0 oy
önce (4,169 puan) tarafından

Birsey olmaz hatta benim.yasim.var diye ay bile bekletmemisti hamile kalabilirsin diye normal yani iliski geride kaldı şimdi ileriye bak hiç birsey olmamis hayat devam ediyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
27 Haziran 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Kadinca_2345526 (14 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,477,216 soru

24,180,377 cevap

336,296 kullanıcı

...