+1 oy
495 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,411 puan) tarafından

İyi geceler kızlar.bugün öteki tarafa kısa bi an gidip geldim resmen. akşam üstü 8 aylık oğlumla 2.5 yaşındaki oğlumu balkona çıkardım  süpürgeyi çalıştırqcaktım.neyse ara arq da kontrol ediyorum.büyük oğlum işte yanıma geldi sürekli süpürgeyi kapatıp durduğundan işim uzun sürdü.o sırada küçüğü ağlamış duymadım haliyle.kaynanamda alıp kendi evine götürmüş.evler yan yana ve aynı avuludayız.ben normalde hiç tek bırakmam işimi halledecem diye bıraktım bu sefer.birde avlu kapısı var çekili.gelip kontrol edip bulamayınca aklım çıktı.ilk önce eşimi çağırdım belki ağlayınca yanına almıştır diye.o da yok deyince aşağı başımı örtmeden fırladım.o kısacık sürede aklıma neler neler geldi.kaynanama oğlumu sorunca ne çocuğu dedi orda yere yığıldım sonra.en son kayınbabam içerden getirdi.

Hayatımın dersi oldu benim için

5 Cevaplar

+3 oy
önce (24,477 puan) tarafından

Deli mi bu insanlar götürüyorum demek zor olmasa gerek bir de ne çocuğu mu dedi utanmadan 🙄

önce (3,411 puan) tarafından
+1

Kendime sinirliyim şuan onlara sıra gelmedi daha.

Seslendim kapıda duymadın beni gördün sqndım diyorda kapıdan görmesi imkansız süpürge açıkkende dışardan ses duyulmuyor.büyük ihtimal çocuk ağlayınca,karı koca akıllarınca ders vermek istedi

-Reklam-
+1 oy
önce (5,994 puan) tarafından

ahh çocuklar ahh. 

ablamlar taşınırken büyük kızı o zaman 3 yaşında. evi yerleştirme vs. sonra bie bakıyor kız yok arıyor tarıyor yok. balkonu cam 20 cmlik boşluk var yeni cam bekliyorlar gidip ordan bakmış etmiş yok, aşağıya mı düştü evden mi çıktı 10-15 dk aramışlar. kapının arkasına saklanmış 🤦🏼‍♀️ anneee diye çıkmış tabi bu arada dediğin gibi ablam ölmüş ölmüş dirilmiş.

tabi bulunca başlamış ağlamaya 🤦🏼‍♀️ komşusu gelmiş ne oldu diye. ayy Allahım kimseye yaşatmasın 

Öyle vallahi.benim büyük oğlan yanımdaydı

Küçükte oyuncaklarla oyalanır dedim heryer kapalı hani öyle Allah koeusun düşme ihtimalide yok.dizlerim hala titriyor

0 oy
önce (12 puan) tarafından

Bende benzer birşey yaşadım oglumu dedesı bana demeden konsuya aparmıs dışarı çıktım bulamayınca aklım çıktı yola fırladım aklıma bın tane kötü senaryo geldı polısı aramayı düşündüm,konsunun bırını aradım onunda çocukları var belkı gıtmıstır dıye yok.sonunda başka konsuya gıtıyımde orda buldum dedesıyle 

Valla aklıma binbir şey geldi.iyice paronayak oldum

0 oy
önce (5,719 puan) tarafından

Senin kaynana manyak heralde hem alip goturuyo hem ne cocugu diyo 

Kız manyağın önde gideni.yere yığıldım kaldım rengim değişti.sonradan dedi seslendinde duymadım.normalde baskın yapar gibi eve dalar.nedense bana seslendiği halde duymamışım o da almış gitmiş 

Bilerek yaptğına eminimde işte suç bende

önce (5,719 puan) tarafından

O kadar brlli ki bilerek yaptigi 

0 oy
önce (16,024 puan) tarafından

Babaannem de bir kere erkek kardeşimi almış öyle komşuya gitmiş anneme haber vermeden 

Annem üzüntüden bayılmıştı tam 3 saat sonra geldiler her yeri aradık ettik sokak sokak 

Çok kötüydü tahin edebiliyorum seni 

Valla 5 dakika aradım ama ömrümden ömür gitti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
2 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 492 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.