Kızlar nereden başlayacağımı bilemiyorum
Benim çok yakın olduğum eltim vardı
Yani baştan anlatsam dersiniz ki ya çok sen safsın ya da çok insanlara güveniyorsun
Neyse özet geçecek olursak
Ben başta evlendiğimde bu eltimin yanına geldim 6 ay oturduk oturmadık beraber kendisi istemişti eşime teklif etmiş hatta ev alırsınız gidersiniz diye
Neyse sonra ben kaçarak evlendim aslında eşimin elinde parası vardı ev ev tutabilirdi ama aile yönlendirmesi yaşın genç olması tecrübesiz olduğumuz için bir nevi süreç böyle ilerledi
Eltim o zamanlar eşyalarını kullanmama kızıyordu daha doğrusu kullan diyordu mesela tencere tabak olur sonrasında da mahvettin falan filan bayağı ezildim yani onun lafları altında yemek yapardı kendine göre yani artık ben de dayanamadım eşimle hep tartışıyordum
Neyse bunlar bir gün eşime bayağı böyle üstünlük taslamaya başladılar bu arada kardeşi eşimin yani eşim kardeşinden büyük abisi oluyor eşim siyasi konulara falan girdiler eşimi ezmeye çalıştılar düşüncesi için neyse artık orada bende zaten koptu bir şeyler tartıştım onlarla neyse sonrasında benim ikinci anahtarım yoktu bunu bile bile kapıyı kitleyip gittiler sonra da biz bir şey yapmadık dediler 20 gün görümcemde kaldık hiç aramadılar sormadılar sonra kira elektrik zamanı geldi para istediler eşim de dedi ben ev taşıyacağım veremem para ondan sonra eltim oradan gelmesinler o zaman buraya dedi sonrasında ben öyle bir şey demedim falan filan dedi
Neyse sonra ben bunların çocuğu oldu ben dedim eşime boş ver dedim gidelim dedim çocuğunu görelim dedim bir torbaya eşya aldım yani sonrasında onlar bizim binanın karşısına taşındı falan hiç kapımızı açmıyorlar bu arada gelmiyorlar gitmiyorlar neyse eltimi de bir yere göndermiyor kaynım sözde sürekli öyle söylüyor çünkü eltim neyse askere gitti kaynım o zaman eşyalarını bizim bir odaya koyduk kira vermesin diye buzdolabınız çalıştırdım falan ondan sonra bir sene kadar 6 ay kadar da kayınpederimin yanında kaldılar hatta o ara bütün eltilerim orada kalmasın gelmesin falan dedi kayınpederimle bile kötü oldum hani o köle değil dağın başına yaşamak zorunda değil diye neyse sonrasında tekrar İstanbul'a döndüler bu sefer kaynım bir ay önce bizde kaldı ev bulduk onlara eşim arkadaşının evini uygun bir fiyata kiraladılar o zaman neyse eltimle tekrar konuşmaya başladık samimi olduk bu sefer eşi aldatmaya başladı defalarca tartıştık eşim tartıştı daha doğrusu ben eşime terkine buluyordum bulunuyordum eşim diyordu sen karışma ama eltim sürekli anlattığı için ben üzülüyordum neyse bir gün hatta kadını aradım bir sürü küfür yedim kaynımın aldattığı kadini neyse bir daha bunun üstüne eltim ne yapayım edeyim dedi sonrasında hani senin bir tepki koyman lazım 8 senedir aynı şeyleri yaşıyorsun dedim sonrasında gitti 3 gün gelmedi hatta benim ehliyet sınavım vardı kötü geçti gebeyim aynı zamanda lekelenmem oldu bayağı sorun yaşadım sancılarım vardı sonrasında mesaj atıyorum beni tersliyor yani elimden gelen desteği yaptim hatta söylemediğim şeyler de vardır onun da keza olmuştur bana ama bana affedersiniz kaşar dediği kızla arkadaşlık yapıyor nasıl mantık anlamadım evli eski sevgilileriyle takılıyor diyor yani benim üzüntüm neye biliyor musunuz o kadar üzüldüm ama karşılığında vefasızlık gördüm ben bunları hak etmedim diyorum