0 oy
333 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (788 puan) tarafından

Kızlar nereden başlayacağımı bilemiyorum 

Benim çok yakın olduğum eltim vardı 

Yani baştan anlatsam dersiniz ki ya çok sen safsın  ya da çok insanlara güveniyorsun

Neyse özet geçecek olursak 

Ben başta evlendiğimde bu eltimin yanına geldim 6 ay oturduk oturmadık beraber kendisi istemişti eşime teklif etmiş hatta ev alırsınız gidersiniz diye 

Neyse sonra ben kaçarak evlendim aslında eşimin elinde parası vardı ev ev tutabilirdi ama aile yönlendirmesi yaşın genç olması tecrübesiz olduğumuz için bir nevi süreç böyle ilerledi 

Eltim o zamanlar eşyalarını kullanmama kızıyordu daha doğrusu kullan diyordu mesela tencere tabak olur sonrasında da mahvettin falan filan bayağı ezildim yani onun lafları altında yemek yapardı kendine göre yani artık ben de dayanamadım eşimle hep tartışıyordum 

Neyse bunlar bir gün eşime bayağı böyle üstünlük taslamaya başladılar bu arada kardeşi eşimin yani eşim kardeşinden büyük abisi oluyor eşim siyasi konulara falan girdiler eşimi ezmeye çalıştılar düşüncesi için neyse artık orada bende zaten koptu bir şeyler tartıştım onlarla neyse sonrasında benim ikinci anahtarım yoktu bunu bile bile kapıyı kitleyip gittiler sonra da biz bir şey yapmadık dediler 20 gün görümcemde kaldık hiç aramadılar sormadılar sonra kira elektrik zamanı geldi para istediler eşim de dedi ben ev taşıyacağım veremem para ondan sonra eltim oradan gelmesinler o zaman buraya dedi sonrasında ben öyle bir şey demedim falan filan dedi 

Neyse sonra ben bunların çocuğu oldu ben dedim eşime boş ver dedim gidelim dedim çocuğunu görelim dedim bir torbaya eşya aldım yani sonrasında onlar bizim binanın karşısına taşındı falan hiç kapımızı açmıyorlar bu arada gelmiyorlar gitmiyorlar neyse eltimi de bir yere göndermiyor kaynım sözde sürekli öyle söylüyor çünkü eltim neyse askere gitti kaynım o zaman eşyalarını bizim bir odaya koyduk kira vermesin diye buzdolabınız çalıştırdım falan ondan sonra bir sene kadar 6 ay kadar da kayınpederimin yanında kaldılar hatta o ara bütün eltilerim orada kalmasın gelmesin falan dedi kayınpederimle bile kötü oldum hani o köle değil dağın başına yaşamak zorunda değil diye neyse sonrasında tekrar İstanbul'a döndüler bu sefer kaynım bir ay önce bizde kaldı ev bulduk onlara eşim arkadaşının evini uygun bir fiyata kiraladılar o zaman neyse eltimle tekrar konuşmaya başladık samimi olduk bu sefer eşi aldatmaya başladı defalarca tartıştık eşim tartıştı daha doğrusu ben eşime terkine buluyordum bulunuyordum eşim diyordu sen karışma ama eltim sürekli anlattığı için ben üzülüyordum neyse bir gün hatta kadını aradım bir sürü küfür yedim  kaynımın aldattığı kadini neyse bir daha bunun üstüne eltim ne yapayım edeyim dedi sonrasında hani senin bir tepki koyman lazım 8 senedir aynı şeyleri yaşıyorsun dedim sonrasında gitti 3 gün gelmedi hatta benim ehliyet sınavım vardı kötü geçti gebeyim aynı zamanda lekelenmem oldu bayağı sorun yaşadım sancılarım vardı sonrasında mesaj atıyorum beni tersliyor yani elimden gelen desteği yaptim hatta söylemediğim şeyler de vardır onun da keza olmuştur bana ama bana affedersiniz kaşar dediği kızla arkadaşlık yapıyor nasıl mantık anlamadım evli eski sevgilileriyle takılıyor diyor yani benim üzüntüm neye biliyor musunuz o kadar üzüldüm ama karşılığında vefasızlık gördüm ben bunları hak etmedim diyorum

9 Cevaplar

+1 oy
önce (323 puan) tarafından

Kayinla ayni evde yasamak cok cok cok tehlikeli,  kaynananla kalsaydiniz , ev ustine ev mi olur, duzen kurmadan neden evlendiniz ?Bu kadar yüz göz olmaya ne gerek var bir kez zarar görmüşsün yetmemiş,  dünya kazık yemişsin,  sendede hata .

önce (788 puan) tarafından

Kayinpederim koydu aynı eve ne yazikki ben hatasizim demiyorum ama herzaman ben seni kardeşim gibi görüyorum dedi ama söyledikleri yaptıkları bir olmadı dahasi varda anlatsam roman olur

önce (323 puan) tarafından

EEngelle Gitsin yahu

Numarasını değiştirmiş canım zaten kendisi engellemiş yüzüne vurdum çünkü her yaptiklarini

-Reklam-
+1 oy
önce (15,278 puan) tarafından

Niye bu kadar iç içesiniz herkes niye herkesin evinde kalıyor ve ne çok neyse demişsin 

önce (6,243 puan) tarafından

Neyse neyse neyse diye okudum ben de 😑

+1

Ben de en son dedim neysee😅

Çünkü insan neyse niye diyor biliyormusun fedakarlıklarımin karşılığıni alamadım eşimle sorun yaşadığında Esin seni oldurmediki aldatmadiki sen ne yaşadın dedi bana ben ona asla böyle bakmadım en ufak sorununda bile (ben söylemedim sorun yaşadığımızı bu arada eşim kardeşine söylemiş eve gitmicem diye )

Kız kimse için o kadar fedakar olmayın beklenti yorar insanı

Ya beklenti değil bu aslında bir insan bir insanı bukadar savunuyor ve yaptıklarını görmüyor hala art niyetli bakıyorsa bence o insan değil ya insanlık bu değil adalet demek insan olmak akıl boşuna verilmemiş bize ne bilim herkesi kendim gibi zannediyorum ben galiba canım 

+1 oy
önce (26,249 puan) tarafından

O kadar uzun yazmışsın ama neye bağlandı hiç anlamadım ben konuyu sen niye hala samimi olmaya çalışıyorsun onuda anlamadım mesafeni koysana 

Konuşmuyoruz canım en s.cekti kocasıyla iyi oldu konu buraya bağlanıyor 

+1 oy
önce (6,243 puan) tarafından

O kadar çok neyse demişsin ki, her neyse yazışında bitecek sandım ama asla bitmiyor 😄 

Şu yazım dilinde kendini ifade etmede net bir sıkıntı var, bence ikili ilişkilerinde de muhtemelen böyle. Anlattıklarını anlamak zor oldu. Bence sizin ilişkinizde temel sorun vefa görememek falan değil. Saygısızlık. Kimsenin kimseye zerre saygısı yok... İlişkilerde seviye yok, saygı yok. 

Yok canım aslinda çocuk ağlıyordu o yüzden fazla önem veremedim. Neyse dedim çünkü yaptıklarımın karşılığıni alamadim

0 oy
önce (3,613 puan) tarafından

Af edersın ama onu sıktır et bır dahada ne kapını ac ne telefonunu 

Öyle yapicam zaten bundan sonra

0 oy
önce (3,420 puan) tarafından

Hiç kimse hayatımın merkezinde olqcak kadar değil.senin bağın eşinle eşinin kardeşiyle ya da eşiyle değil.hadi başta onlar kapısını açmış sende karşılığını vermişsin huyunu suyunu öğrendiğin insanlarla neden hala muhattap oluyorsun ki

Doğru haklısın maalesef öyle oldu evimin huzuru bile kaçtı...

0 oy
önce (16,024 puan) tarafından

Sürekli git gel birbiriniz de kalmışsınız ilişkerlğmşz laçka olmuş.

Eğer sen ağırlığını koymazsan çocuklarımız böyle saçma ortam da büyüyecek 

İnan eşime defalarca söyledim ama eşim bir türlü ikna olmadı kardeş olduğu için gidiyor hani samimi oluyorsun ister istemez sürekli gidince de insan konuşuyor ya zaten onlar gelmiyordu ben eşime söylüyordum onlar gelmiyor biz niye gidiyoruz falan filan onlar üşengeç falan tarzında şeyler söylüyordu tamam üşengeçlikleri var ama ben bunu şu zamanda daha iyi anladım artık kaynım kendisi dedi eşim sizin evde rahat etmiyor ama dediğim gibi konuşması aynı değildi yani bu şekilde değildi eltimin mesela ben aramayı kesiyordum tavır koyuyordum bu sefer o beni arıyordu ya laçkayı da geçtim eşiyle arası bozuktu uzun zamandır bir onu dinleyecek insana hiç ihtiyacı vardı eşiyle arası düzeldi yani bana da kibarca bay bay dedi herhalde kullandı bi nevi

0 oy
önce (24,491 puan) tarafından

Ya bunun için belki linç yiyebilirim ama suç sizde sizi kapı dışarı etmişler ortada bırakmışlar daha öyle insanla nasıl samimi olursunuz ben böyle şeyleri alzheimer olsam unutmam o insana belki bir ihtimal mecburen aynı ortamda bulunurum ama samimi olmak başlı başına hata siz vefasızlığı en başta görmüşsünüz sonuç neden sizi şaşırttı ki 

Ben insanlar hata yapar düzelir diye düşündüm ki söylemleri o yöndeydi sorun sadece şu eşimin kardeşi olduğu için birbirlerinin arasında bizim yüzümüz den soğukluk olmasını istemedim normalde sinir koyanbiriyim ama eşim de birşey olmaz kafasında samimi olma diyor ama çocuklarımızı sürekli aynı ortama sokuyoruz ister istemez insan samimi oluyor  ben eşim yüzünden sınır koyamıyorum aslında .

Defalarca aramayı bıraktım ama her seferinde bizim hatamız yokki biz niye tavır yapıyoruz dedi anlayacağın eşim başka kafada olduğu için bu sorunları yaşıyorum ama bu sefer sağlam tavır koydum oda gördü herşeyi insAllah tekrarını yaşamayız yaşamak istemiyorum artık çünkü..

önce (24,491 puan) tarafından

Ay Allah korusun okurken ben kriz geçirdim ben bu konuda çok katıyım herkes yaptığı davranışın sonucunu üstlenmeli kafasındayım yani bizi evinde istememiş mı istememiş konu orda kapanır 

Düşün benim öyle arkadaşım bile yoktur 1 tane okul arkadaşım var öyle sınır koymayan bir insan olsaydım çevrem dolu olurdu .Ama bu baya sinsiymis artık diyorum afedersin yollu dediği insanla arkadaşlık yapıyor .yol vericem diyordu bizi sildi engelledi hatalarını yüzüne vurunca kendi hatasını yüzüne vurunca zoruna gitti.Ama dünyada şöyle bir gerçek var kapattığı kapıları insan ağlaya ağlaya asindirirmis ben bunu çok iyi biliyorum ama o anahtarın kilidi kayıp cilingirde acamaz artık çünkü kapının yerini duvarlar aldı 

0 oy
önce (3,343 puan) tarafından

Kimse ile bu kadar samimi olmam fazla samimiyet hiçbir zaman iyilik getirmez

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 374 göst.
0 oy
17 cevap 999 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 435 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 901 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,235 soru

24,180,617 cevap

336,315 kullanıcı

...