0 oy
79 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Yeni doğum yaptım hiç göğüs ucum olmadığı için hemşire silikon uç aldırdı. Silikon ucu tuttu ama nasıl oluyosa süt gitmedi bebeğe ve sarılık oldu. Benzer durum yaşayan var mı ne yapmalıyım

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,980 puan) tarafından

Emzirme danışmanlığı al. Şehir hastanelerinde ücretsiz. 

Sağım yap o da meme ucu çıkarır. Ayrıca herkesin başlangıçta böyledir neredeyse o yüzden endişelenme. 

Sarılık olmayan Bebek de çok azdır bu yüzden kendini suçlama 

-Reklam-
0 oy
önce (4,387 puan) tarafından

Meme ucu ilginç bir yapı bebek emdikce çıkıyor hatta bir sure sonra bebek acıkınca daha emzirmeden meme ucu belirginlesiyor. 

Emzirme danışmanlığı alabilirsiniz bebegin emebildigine emin olun süt azsa sut artırıcı bir seyler deneyebilirsiniz. Sık sık emzirmeye devam edin

Bu arada meme ucu ve sutu olmasına rağmen sarılık olan bir sürü bebis var

0 oy
önce (762 puan) tarafından

Bol bol sağın, sağdığınız sütü de verin mama takviyesi de yapabilirsiniz. İlk günler süt az olabilir bu nedenle uç iyi oturmadıysa çıkan süt uca ulaşmadan akmış olabilir. Sarılığın geçmesi için çok sık beslenmesi lazım. Gündüz 1 saat gece en fazla 2 saat arayla besleyin

0 oy
önce (855 puan) tarafından

gogus ucinu degil kahverengi alani emiyor bebek yani uc olmasi gerekmiyor. emdikce uc cikiyor. o hataya olk bebekde bende dustum :) silikon uc aldim ama tutmadi emmedi sonra beni ucsizca emdi emdikce uc cikto

0 oy
önce (4,460 puan) tarafından

Orada varsa kiraz başlıklı silikon al anne memesine en yakın uc o. Ben de 10 güne kadar neler çektim. 40. Günü de artık kendi göğsümü tuttu guclenince 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 259 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 399 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler