+1 oy
811 göst.
önce Diğer kategorisinde (480 puan) tarafından

Sinirlerim bozuldu sizinle paylaşayım haksız mıyım bana bir söyleyin kızlar. Geçen ay post açmıştım teyzem düğüne çağırmadı diye ya düğün bu aymış neyse konu o değil. Dün annemlerle konuştuk dediler perşembe günü kına var cumartesi de düğün var teyzemin kızının. Ben dedim bana bisey demediler kız kardeşim teyzeme demiş ablamı cagirmadin mi falan teyzem beni aradı gece olmuş saat 1 bende açmadım whatsaptan davetiye resmi atmış kınaya bir gün var şimdi çağırmış bende gitmek istemiyorum kırıldım kına yeri kucukcekmece biz esenyurttayız araba yok zaten bebekte var. Gelemiyorum dedim. Teyzem de sesli mesaj attı diyorki niye gelemiyorsun sen zaten hevesin yok gelmek istemiyorsun siz böyle yapıyorsunuz diye cagirmiyorum bende sinirlendim. Kızlar ben 6 aylık doğum yaptım 2 yıldır evliyim kac kez çağırdım evime teyzemi kuzenleri gelmediler bebeği görmeye bile kızımın ölme ihtimali vardi haliyle kırgınım zaten. 

24 Cevaplar

0 oy
önce (2,811 puan) tarafından

Tabiki gitmem. Halam var 1 tane yani onunla çok yakınız. Annem vefat etti benim halam geldi doğumumda hastanede kaldı benimle. Şimdi kuzenim evlense bırak davetiyeyi biz düğün sahibi oluruz. Beni davet etmese son gün cagirsa bir daha yüzüne bakmam. Teyzemle çok yakın değilim ama kuzenim evlense önceden davetiye beklerim tabiki son gün atsa gitmem. Mesela teyzem de doğum yaptım gelmedi çocuğumu görmedi. Annem vefat etti yani hastanede tek başıma annesiz öylece kaldığımi biliyor 

önce (480 puan) tarafından

Ah canım bende bundan bahsediyorum işte ama anlamayanlar var maalesef 

-Reklam-
0 oy
önce (2,349 puan) tarafından

Ben olsam gitmezdim 

önce (480 puan) tarafından

Bende gitmicem canım 

önce (2,349 puan) tarafından

Konudan bağımsız kızının adı mı Ayliz öyleyse benim kzımla adaşlar😅

0 oy
önce (8,111 puan) tarafından

Gitmemekle iyi yapıyorsun herkesi geçtim bebeğin için gelmemişler sen kalkıp düğünlerine gideceksin 

Üstelik bir gece öncesinde mi söylenir. 

Mesajın da iyi olmuş sadece takıdan bahsetmeseydin daha iyi olurdu

Zaten kendisi seni davet etmediğini itiraf etmiş bu yüzden çağırmıyorum diyerek

0 oy
önce (5,744 puan) tarafından

BBen olsam asil senin davet etmeye gonlun yok beni bahane etme son dk gel demek ne 1 ay once arayip gelme desen daha hayirliydi bundan sonra kimden ne gorursem benden de herkes onu gorur kimse kusursbskmasjn derdim 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 554 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
10 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 292 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,144 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 392 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı

...